Intro

Bookmaker-grænser: Hvor meget kan jeg hæve fra 1xBet?

Лимит 1хБет
En del af anmeldelserne af bettingfirmaet 1xbet indeholder oplysninger om problemet med udbetaling af midler. Det skyldes ofte uopmærksomhed fra spillere, som ikke er bekendt med reglerne for spilportalen. Derfor opstår der situationer, hvor brugeren ikke har satset sine midler eller har valgt en anden tjeneste til at trække penge ud. I dette tilfælde kan betalingen ikke genereres, eller den vil blive returneret i verifikationsfasen. Der er dog momenter relateret til grænser på 1xBet? Mere om dette problem i artiklen.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad er grænserne hos 1xBet?

Alle online bookmakere har begrænsninger i forbindelse med brugen af portalen. 1xBet er ingen undtagelse i denne sag. Selvfølgelig kan der ikke findes nogen oplysninger om 1xBets spillergrænser i de officielle kilder. Men erfaringerne fra brugerne af kontoret siger noget andet. Пополнение счета в 1хБет Grænserne hos 1xBet er således alle mulige begrænsninger, der primært vedrører finansielle transaktioner på siden. Ifølge oplysningerne fra kontorets faste brugere er der følgende grænser:

  • Om hvor meget du kan indbetale og hæve. I artiklen om tidspunktet for pengeoverførsel fra 1xbet nævnte vi de minimumsbeløb, der kræves for at gennemføre en transaktion. Disse oplysninger findes også i spillerens personlige kabinet og vedrører både ind- og udbetalinger. For succesfulde spillere kan der dog være kunstige begrænsninger på det maksimale indbetalingsbeløb eller det beløb, der skal hæves.
  • Om størrelsen af indsatser og gevinster. For de fleste brugere skaber bookmakerens kontor ikke hindringer for at vinde. Årsagen ligger i statistikken over vindende væddemål på den gennemsnitlige spiller. Det er altid til fordel for bookmakeren 1xBet, som profiterer af spillernes tab. Men hvis brugeren begynder at vinde, vil kontoret “stramme” grænserne. Store indsatser vil blive annulleret, og gevinster vil blive udbetalt delvist.
  • Værdien af odds. Bookmakerkontoret tilbyder ganske gode odds for væddemål. Men det gælder ikke for erfarne spillere, som ofte vinder. I deres tilfælde kan de numeriske værdier være lavere med 5-25%.

Som du kan forstå, gælder begrænsningerne hos 1xbet for brugere, der tjener mere, end de taber på væddemål. Samtidig er alle grænser sat automatisk, og du bemærker dem måske ikke i første omgang. Men hvis du støder på problemer med indbetalinger, udbetalinger, placering af væddemål osv. bør du også kontakte supporten. De vil være i stand til at fortælle dig, om der er nogen begrænsninger på din konto.

Hvor meget kan jeg hæve fra 1xBet?

Det maksimale beløb, som du kan hæve fra 1xBet, afhænger af flere faktorer. For det første er det værd at være opmærksom på betalingsinstrumentet. For e-wallets er det maksimale udbetalingsbeløb 15 tusind rubler*, og for betalingskort – op til 75 tusind rubler*. For det andet afhænger det af de grænser, der er fastsat af bookmakeren. I dette tilfælde kan størrelsen af udbetalingen reduceres med flere gange. Hvis bookmakeren har truffet en sådan foranstaltning, skal der foretages flere betalinger. Dette er behæftet med en risiko for at betale et højere overførselsgebyr. Hvordan ved jeg, at der er problemer med udbetalinger? Under anmodningen om pengeoverførsel vises følgende meddelelse: “Det maksimale betalingsbeløb for 1xBet-modparten er blevet overskredet”. Hvis spilleren ved overførslen har lagt sig inden for den officielle grænse for den valgte betalingsmetode, er der højst sandsynligt en anden grænse. Du kan finde ud af, hvilken grænse der er tale om hos bookmakeren via support. * Eller det tilsvarende i en anden valuta Вывод средств в 1хБет

Hvad er udbetalingsgrænsen hos 1xBet?

Hvis en bruger har problemer med at hæve penge, skyldes det ikke altid grænserne hos 1xBet. I tilfælde hvor alle tips fra bookmakeren er blevet prøvet, men problemet er fortsat, kan du skrive til spillersupport. Der er ingen anden måde at finde ud af, om der er nogen begrænsninger fra bettingselskabets side. Mange spillere undrer sig over “Hvad er udbetalingsgrænsen på 1xBet?” Svaret på dette spørgsmål afhænger af tilstedeværelsen af yderligere restriktioner fra bookmakerens side. I tilstedeværelsen af sådanne kan det maksimale udbetalingsbeløb for hver af betalingsmetoderne reduceres med flere gange. Fra anmeldelser af rigtige spillere efterladt på tematiske fora kan man for eksempel læse om grænsen for kortudbetalinger på op til 10.000 rubler eller det tilsvarende beløb i en anden valuta. På den samme kilde skriver en spiller om en indbetalingsgrænse på 300 rubler eller tilsvarende. Derfor kan alle oplysninger om dine egne grænser på din spilleprofil kun afklares med supportteamet. De er tilgængelige 24/7.

Relevante nyheder