Intro

Download 1xBet: en væddemålsapp

Скачать 1хБет приложения для ставок
Sitet for bettingfirmaet 1xbet har på trods af den brugervenlige grænseflade og de mange funktioner en række ulemper. Blandt dem er den lave downloadhastighed. Udviklingsholdet arbejder konstant på at optimere siden. Den taber dog med hensyn til indlæsningshastighed til konkurrenterne. For at løse dette problem kan du downloade 1xBet på din computer eller telefon. Vi vil tale om, hvor du kan få softwaren, og hvordan du installerer den i denne artikel.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Download 1xbet-appen

Som tidligere nævnt tilbyder bookmakeren en betting-app til pc’er og telefoner. Efter at have logget ind på 1xBets hjemmeside kan spillerne downloade det ønskede program ved at gå til sektionerne Desktop- og Smartphone-apps. Førstnævnte indeholder 1xWin-softwaren. Med den kan du hurtigt og komfortabelt placere væddemål på sportsbegivenheder og ikke-sportsbegivenheder på Windows-computere. Den anden sektion indeholder apps til Android og iOS. De gør sportsvæddemål nemmere fra de små skærme på telefoner og tablets.

Download 1xBet-appen på computer og bærbar computer

Bookmakeren 1xBet har sørget for, at brugerne ikke har problemer med at få adgang til portalen (læs “Sådan omgår du blokering af 1xBet-webstedet”). En sådan løsning til væddemål via computer og bærbar computer er 1xWin-softwaren. Desværre er det kun understøttet på Windows. Mac OS-brugere kan installere 1xBet-browseren, som har en indbygget VPN-funktion

Du kan downloade 1xBet-appen på din computer (pc eller bærbar computer) fra afsnittet “Desktop Applications”. Du skal bruge menuen øverst til venstre på bookmakerens hjemmeside for at gå til dette afsnit. 1xWin-softwaren understøttes på alle de nyeste versioner af Windows. Siden indeholder også en detaljeret beskrivelse af programmet og instruktioner om, hvordan du installerer det.

Скачать приложение 1хБет на компьютер

Download 1xBet på din telefon

Bookmakerens hjemmeside tilbyder en softwareløsning til at placere væddemål på Android-telefoner og iPhones. Applikationerne har samme funktionalitet og opdateres løbende af 1xBets udviklingsteam. Takket være dette kan spillerne bruge softwaren på nye versioner af deres OS og få yderligere funktioner at bruge.

Derudover har 1xBet apps på telefonen en række andre fordele:

  • Kører hurtigt på telefoner og spilder ikke så meget mobiltrafik som hjemmesiden.
  • Understøtter de fleste af funktionerne på den officielle portal.
  • Tilgængelighed af VPN for at omgå blokeringer (ingen grund til at bruge 1xBets spejl).
  • Væddemål kan placeres hvor som helst.
  • Det er muligt at se live kampe.

1xBet appen til telefonbetting er derfor en meget bekvem bettingløsning.

Download 1xBet til Android

Brugere af Android-enheder kan downloade 1xBet-mobilappen fra afsnittet med smartphone-apps. Siden indeholder et link til at downloade apk’en. Der er også en vejledning til at installere appen på Android. Desværre skal spilleren selv foretage installationen, da spilapps ikke er tilladt på Google Play.

Download 1xBet på iPhone

For de spillere, der ejer iOS-enheder, er der også en mobil app tilgængelig. Ligesom med Android-versionen kan du finde den på siden med smartphone-apps. Det er dog ikke nødvendigt at downloade installationsfilen. Du skal blot gå til AppStore, som indeholder den nyeste version af iPhone-appen. Den kan installeres fra markedspladsen.

Вход в мобильную версию 1xBet

Den seneste version af 1xBet

På 1xBets hjemmeside kan du altid downloade den nyeste version af appen. Udviklingsholdet opdaterer hele tiden softwaren til computere og telefoner. Når en ny version bliver tilgængelig, vil brugerne modtage meddelelser om at downloade og opdatere deres 1xBet-app. I de nyeste versioner kan dette gøres automatisk.

Download af 1xBet fra det officielle websted

En spiller kan finde 1xBet-applikationer ikke kun på den officielle hjemmeside eller spejle, men også på forskellige fora, sider med installationsfiler osv. I de fleste tilfælde er programmerne taget fra den officielle hjemmeside og overført til andre kilder uden ændringer. Derfor kan spilleren bruge dem. Men hvordan kan du vide, at 1xBet-appen ikke er blevet ændret og ikke indeholder skadelig kode? Det er praktisk talt umuligt at gøre det.

Derfor anbefaler vi, at du kun installerer betting-software fra officielle kilder. Dette er den vigtigste måde at beskytte din konto på og holde dine personlige oplysninger sikre mod ubudne gæster.

Download 1xBet gratis

Mange spillere spørger sig selv: “Er 1xBet betting software gratis?” Ja, absolut. Spillere kan downloade 1xBet-appen gratis til deres pc, laptop, telefon eller tablet. Bookmakeren udvikler sine produkter til spillerne. Derfor opkræves der ingen provision for at bruge 1xBet-software.

Relevante nyheder