Intro

Hvad er en 1xBet kampagnekode, og hvordan bruger jeg den?

Что такое промокод 1xBet
Nybegyndere, der tager deres første skridt inden for sportsvæddemål, forsøger at vælge en bookmaker, der kan tilbyde dem de bedste betingelser fra starten. 1xBet har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra spillere takket være deres ordentlige sign-up bonus. Og i betragtning af at den kan øges ved at bruge 1xbet promokode, vil kontoret helt sikkert interessere nye spillere for betting. Hvad en promokode betyder, hvordan man får en, hvor man indtaster den, og hvor man kan bruge den, vil blive diskuteret i dette materiale.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad betyder en 1xBet promokode?

I en af artiklerne på vores hjemmeside har vi allerede skrevet, hvad en 1xbet promokode er. Spillere har dog så mange spørgsmål om det at få ekstra belønninger fra bookmakeren. Derfor har vi besluttet at samle alle spørgsmålene om, hvordan man bruger en 1xBet promokode. Nogle af oplysningerne kan du finde i det ovennævnte materiale, resten kan du finde i denne artikel.

Lad os starte fra det grundlæggende – definitionen af promokode inden for betting. I sportsbetting er en promokode en sekvens af tal og bogstaver, der gør det muligt for spilleren at få en ekstra belønning fra bookmakerens kontor. Koden skal indtastes i feltet, når man opretter en konto, deltager i en kampagne eller placerer et væddemål. En kampagnekode giver således spilleren bonusser i form af ekstra kontanter, gratis spil, højere odds osv.

Nu hvor du ved, hvad en 1xbet kampagnekode er, og hvad den giver, skal du finde ud af, hvor du kan få den, og hvordan du bruger den.

Hvor kan jeg få en 1xBet promokode?

Bookmakerkontoret 1xbet bruger forskellige markedsføringsværktøjer til at tiltrække nye brugere og gøre mærket populært. Spillere, der bruger virksomhedens tjenester, kan blive dens partnere. Det er dem, der har særlige promokoder, som giver mulighed for at få flere penge for den første indbetaling.

For at finde en særlig kode skal du besøge partnersider, gå for eksempel til vores bookmakeranmeldelse 1xbet. Vi er også officielle repræsentanter for bookmakeren og giver vores læsere en kode til nybegyndere. STAVKAWIN promokode skal bruges under registreringen for at få op til $30 til din bonuskonto (eller tilsvarende i lokal valuta).

På den måde har du allerede en egentlig 1xbet promokode, som du trygt kan bruge på bookmakerens hjemmeside.

Промокод 1хБет (1xBet)

Hvordan bruger jeg 1xBet promokode?

I henhold til bookmakerens vilkår kan kun nye spillere bruge 1xBet promokode. Hvis en bruger tidligere har haft en profil på spilleportalen og derefter har slettet den, vil promokoden ikke give en bonus, når man registrerer sig igen. Derudover vil nye spillere, som glemmer at bruge en 1xBet promokode, ikke kunne gøre krav på en øget velkomstbonus.

Hvis du derfor ikke allerede har en profil på kontorets hjemmeside, anbefaler vi, at du følger disse trin for at få en ekstra belønning:

  1. Kopier STAVKAWIN-koden fra vores hjemmeside og klik på 1xBet registreringsknappen.
  2. Vælg en af de tilbudte registreringsmetoder. Sørg for at kampagnekodefeltet er tilgængeligt. Vi har tidligere skrevet om, hvordan du udfylder 1xBet-registreringsformularen.
  3. Indtast koden STAVKAWIN i det særlige felt.
  4. Gennemfør registreringsproceduren på bookmakerens hjemmeside.

Hvis alle trin følges korrekt, vil spilleren modtage ekstra midler, når han/hun indbetaler over 130 dollars eller den lokale valutaækvivalent.

Hvordan opretter jeg en 1xbet promokode?

Ud over velkomstbonussen, der er nævnt i det foregående afsnit, giver 1xbet spillerne mulighed for at modtage yderligere promokoder. Disse kan bruges til spil (freespins) og væddemål på sport og cybersport (freebets). Alle tilbud kan findes under “Promo” – “Promo Code Showcase”.

For at kunne oprette en 1xbet promokode skal en spiller samle et tilstrækkeligt antal point. Det mindste antal point for at kunne bytte til en promokode er 50. Det kan f.eks. være en promokode til et gratis spil på basketball med et odds på mindst 1,8 eller et spin i Lucky Wheel. Der er mere end 30 tilbud tilgængelige på siden “Promokode-shopvindue”.

Vi vil tale om, hvordan du får point til at oprette 1xBet-promokoder i en separat artikel.

Hvordan tjekker jeg en promokode på 1xBet?

Det er værd at opdele dette spørgsmål i to dele. Bookmakeren tilbyder spillerne en sign-up bonus, og partnere en ekstra promokode for at øge beløbet for den første indbetaling. Der er ingen måde at kontrollere en sådan promokode på. Selv hvis du indtaster den i feltet “Promokode (hvis nogen)”, når du opretter din konto, vil den ikke blive vist, om den er aktiv eller ej. Du kan kun finde ud af, om koden er aktiv, når du foretager en indbetaling: Hvis du har indbetalt 130 $ eller mere, vil du stadig modtage 130 $ på din bonuskonto, så var koden gyldig.

Проверить промокод 1хБет

Hvis spilleren har oprettet en 1xbet promokode ved hjælp af sine point, eller har modtaget en bonus fra kontoret, skal du gå til Promo sektionen – Promo Code Showcase. Klik derefter på knappen Check Promo Code og indtast bonussen i linjen. Her kan spilleren finde oplysninger om promokoden samt se historikken for deres koder.

Flere spørgsmål til “Hvad er en 1xBet promokode?

📥 Hvor skal du indtaste 1xBet promokode?

For at få ekstra belønninger fra bookmakeren skal du indtaste 1xbet promokode ved registreringen. I de foreslåede muligheder for at oprette en konto (bortset fra sociale netværk og messenger) er der et felt “Promokode (hvis tilgængelig)”. Her skal spilleren indtaste den tilgængelige 1xbet promokode.

✅ Hvordan aktiverer jeg en 1xBet-promokode?

Spilleren behøver ikke at aktivere en promokode hos 1xbet yderligere. Det er nok at indtaste den korrekte kode i det tilsvarende felt ved registreringen. Du skal også gennemføre proceduren for oprettelse af en konto og aktivere den.

Hvordan indtaster jeg en promokode i 1xBet på min telefon?

Processen med at bruge 1xbet promokode, mens du opretter en konto på siden fra din telefon, er ikke anderledes end i desktop-versionen. Muligheden for at registrere sig fra mobilappen vil være anderledes. Der er dog også et felt til at indtaste en særlig kode.

➡️ Hvordan spiller jeg med en 1xBet promokode?

Når en spiller har oprettet en 1xbet promokode til en sportsbegivenhed i “Promo Code Showcase”, kan den bruges, når du placerer et væddemål. For at gøre dette skal du vælge den begivenhed, som bonussen er blevet oprettet til. Derefter skal du, når du placerer et væddemål, indtaste kombinationen af bogstaver og tal i feltet “Promokode”. Bemærk venligst, at feltet med indsatsbeløbet skal være tomt. Ellers vil 1xBet bookmaker beslutte at trække pengene fra i stedet for at aktivere freebet.

Relevante nyheder