Intro

Hvad er en anti-express i 1xBet?

Антиэкспресс 1хБет
I dag er bookmakeren 1xBet et af flagskibene på markedet for sportsvæddemål. Virksomhedens produktafdeling er ikke kun ansvarlig for udviklingen af portalen, hvad angår teknologi, men bidrager også til fremkomsten af nye tjenester for brugerne. Som eksempel kan nævnes, at anti-extras har været tilgængelige på 1xBets hjemmeside i mere end 5 år. Derfor er det ikke overraskende, at sådanne væddemål i mange kilder er uløseligt forbundet med 1xBet-brandet. Hvis du ikke er bekendt med denne type væddemål, vil vores artikel være nyttig for dig. Den vil beskrive, hvad 1xBet anti-ekstraer er, og hvordan man bruger dem.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad er en Anti-Axpress i 1xBet?

I artiklen om typerne af væddemål hos 1xbet har vi allerede nævnt anti-ekspresser. Vi har blandt andet berørt selve definitionen. Som du kan forstå på navnet, er det den modsatte type væddemål til et parlay. Og hvis et parlay er et væddemål, der består af flere usammenhængende begivenheder. Så kan vi nemt definere et Anti-Multiplex hos 1xBet. Det er et væddemål på flere uafhængige udfald, som vil blive spillet, hvis mindst én begivenhed er en taber. Hovedformålet med anti-multiplexet er således at placere et væddemål på de begivenheder, der er sat til at tabe. Det er her, at begyndere har mange spørgsmål, herunder “Hvorfor skal man satse på et tab?” Faktum er, at kombinationer på outsidere gør det muligt for væddemålere at vinde oftere. Dette er den største fordel ved denne type væddemål. I modsætning til standard kombinationsvæddemål har 1xBets antikicker-væddemål dog nogle få ulemper:

  • Lavt odds. Da spillerne kan satse på klare underdogs, vil oddsene for at vinde være meget højere end i ekspresser. For at minimere risikoen og opnå overskud tilbyder bookmakeren lave odds for alle anticapper på 1xBet
  • Høj margin. Efter beregning af anti-extras tjener spilleren en lille fortjeneste. Bookmakerens provision er meget højere end i andre typer væddemål og er indlejret i de lave odds.
  • Ikke tilgængelig for alle kampe. Efter at have set en interessant begivenhed kan brugeren blive skuffet over den manglende mulighed for at satse på 1xBet anti-ekstras. Det er kun muligt at finde ud af, om et sådant væddemål er tilgængeligt, efter at resultatet er blevet tilføjet til spillekuponen.

På trods af en række ulemper er antikicker-bets ret populære blandt brugerne.

Hvor kan jeg finde odds på anti betting hos 1xBet?

For at finde anti-ekstra odds hos 1xBet skal spilleren gå til sektionen “Line” eller “Live”. På siden skal du vælge mere end to begivenheder og tilføje dem til spillekuponen. I vinduet med valg af spiltype kan du se, om anti-Express er tilgængelig. Som tidligere nævnt er denne type kombinerede væddemål ikke tilgængelig for alle sportsbegivenheder. Du kan først finde ud af det, når du har tilføjet et væddemål til spillesedlen. Der er ingen anden måde at placere et anti-Axpress-spil på hos 1xBet. Andre typer af væddemål er tilgængelige på siden for sportsbegivenheder, med undtagelse af kombinerede væddemål Антиэкспресс в 1хБет

Hvad er funktionerne ved at placere 1xbet anti-spil odds?

Brugere, som ikke tidligere har placeret kombinationsvæddemål, kan starte deres rejse med anti betting odds. På trods af de små gevinster er de meget nemme at danne. Vi skrev om dette i det foregående afsnit. Selvom det er ret ligetil at placere 1xbet anti betting odds, skal du være opmærksom på deres funktioner:

  • De skal indeholde mindst 2 udfald.
  • Mindst ét udfald skal tabes for at vinde væddemålet.
  • Den maksimale gevinst kan begrænses af bookmakeren (fastsat af 1xBet-grænserne).
  • Anti-extras er ikke tilgængelige for alle væddemål.

Der er ingen andre vigtige funktioner til at placere anti odds hos 1xbet. For vores vedkommende anbefaler vi, at vi tilføjer så mange begivenheder til kombinationen som muligt. Dette vil øge din chance for at vinde betydeligt.

Relevante nyheder