Intro

Hvad er en kæde i 1xBet?

Цепочка в 1хБет
Hvis du skriver om bookmakerens fordele, kan du roligt nævne de forskellige typer af væddemål på 1xbet. I øjeblikket er der 11 typer af væddemål tilgængelige i bookmakerens tilbud. Vi har skrevet om, hvordan man laver ekspres- og anti-match væddemål i de tidligere udgivne materialer. I vores nye artikel vil vi gerne fortælle dig om 1xBet kædevæddemål. Hvilken slags væddemål dette er, og hvordan man laver kombinationer af kæder – i artiklen.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Hvad betyder en kæde hos 1xbet?

Det forventede spørgsmål fra nye brugere, der ikke tidligere er stødt på fra kæder i 1xbet, hvad er det? En kæde er en type spil, der indeholder elementer fra et parlay og et system. I det første tilfælde tager 1xbet muligheden for at danne en sekvens fra enkeltstående væddemål. I det andet tilfælde, med systemer, får brugeren “forsikring”. Når man taber et eller flere væddemål i en 1xbet-kæde, taber væddemålet ikke nødvendigvis. Det vigtigste er at have penge i banken til et nyt væddemål. Dette er styrken ved en kæde, sammenlignet med et traditionelt ekspres.

Når spillerne placerer en kæde, kan de således forvente at få et overskud, selv hvis flere begivenheder ikke spiller ud. Et spil betragtes som en taber, når der ikke er penge i puljen til at placere et første spil til det næste spil i kæden.

Hvad angår gevinst, gælder det, at jo flere udfald i en sekvens giver en gevinst, jo højere er oddsene for kæden. Det bliver dog ikke ganget som i tilfælde af en multi. Beregningen af en 1xBet-kæde sker efter et andet skema, som beskrevet i næste afsnit.

Hvordan beregnes en 1xBet-kæde?

Ud fra definitionen kan det forstås, at en 1xbet-kæde omfatter en sekvens af enkeltindsatser. Gevinsterne tælles dog ikke så let som i udtrykker: taber du ét væddemål, taber du alle væddemål. Der anvendes en meget anderledes metode til kæder. Det gælder også for oddsberegningen.

Lad os give et eksempel på, hvordan man beregner gevinster og odds i en 1xbet-kæde. Der er altså et væddemål, som består af 5 begivenheder. Den oprindelige størrelse af væddemålet er 100 rubler*. Alle begivenheder er placeret på fodboldkampe.

Как делать ставки 1хБет

Efter at have gennemført alle kampene har vi følgende resultat:

 • Den første begivenhed, med odds 2,0 spillet. Spilleren fik en gevinst på 100 * 2,0 = 200 rubler*.
 • Den anden begivenhed var ikke vellykket. 100 rubler* (det oprindelige indsatsbeløb) bliver trukket fra banken på 200 rubler*. Spilleren står tilbage med 100 rubler*.
 • Den tredje begivenhed spilles. Kampen med odds 2,3 gav spilleren 100*2,3 = 230 rubler*.
 • Den fjerde begivenhed (odds 1,5) vandt også. Brugeren får 230 + (100 * 1,5) = 380 rubler*.
 • Den sidste begivenhed tabte. Spillerens bank er faldet med 100 rubler* og beløber sig til 260 rubler*.

Spillerens slutresultat er 280 rubler*. Således er det endelige odds i 1xbet-kæden 2,8. På trods af at have tabt 2 begivenheder i sekvensen lykkedes det væddemanden at opnå et lille overskud. Den er dog meget mindre end i tilfælde af ekspresvæddemål.

*Eller det tilsvarende beløb i en anden valuta.

Hvad er de vigtigste funktioner i en 1xBet-kæde?

På trods af at 1xbet-kæder ikke er komplicerede typer af væddemål, bør begyndere være opmærksomme på de særlige kendetegn ved at danne sådanne kombinationer. For at gøre det skal du gøre dig bekendt med de vigtigste egenskaber ved kæder:

 • Begivenhederne i sekvensen er beregnet som indstillet af forfatteren. Der er ingen automatisk angivet kronologi her.
 • Det er muligt at placere væddemål på pre-match og live-spil. Der er ingen begrænsninger på markederne.
 • Beløbet for det næste væddemål i 1xBet-kæden kan ikke være højere end det første væddemål.
 • Hvis der er færre penge tilbage på banken end beløbet for det første væddemål, vil hele saldoen blive taget.
 • Tab af en begivenhed er lig med beløbet for den første indsats.
 • Banken i sekvensen beregnes efter hver kamp.
 • Oddsene i kæden multipliceres ikke.

Цепочка 1хБет

Med det rigtige valg af begivenheder til en 1xbet kædesatsning har spilleren således en ret god chance for at opnå et overskud. Selv om det igen ikke vil være så stort som i tilfælde af ekspresvæddemål. Herfra kan vi fremhæve de vigtigste fordele og ulemper ved kæder fra bookmakeren:

Fordele ved en kæde Ulemper ved en kæde
Det er svært at tabe hele puljen – indsatsen Oddsene multipliceres ikke, gevinsterne er mindre
Det er let at lave en kombination Hvis den første begivenhed ikke vælges korrekt, taber hele sekvensen
Mulighed for at øge det endelige odds

Som du kan se af tabellen, er kæder hos 1xBet en ukompliceret og ganske interessant type væddemål, som er værd at prøve for begyndere.

Hvordan placerer jeg en kæde hos 1xBet?

For at placere en kæde hos 1xBet skal en spiller først vælge kampe fra sektionerne “Line” eller “Live”. Som skrevet ovenfor lægger bookmakeren ikke nogen begrænsninger på markederne. Når brugeren har besluttet sig for det ønskede resultat og klikket på oddset, vil væddemålet blive overført til spillesedlen. Fra to væddemål i kuponen har spilleren mulighed for at danne en sekvens. For at gøre dette skal du i drop-down-listen under alle begivenheder finde væddemålstypen “Kæde”. Efter at pengene er blevet indbetalt, vises væddemålet i “Spillehistorik”. Spilleren skal kun vente på resultatet.

Relevante nyheder