Intro

Hvad er et forskud hos 1xBet, og hvordan bruger jeg det?

Аванс в 1хBet
Det er ikke ualmindeligt for spillere at stå i en situation, hvor de har indgået et væddemål på en interessant begivenhed. Derefter dukker et andet fristende tilbud (højt odds for resultatet) op på hjemmesiden, men der er ingen tilgængelige kontanter. I det tilfælde bør du enten fylde din 1xBet-konto op eller benytte dig af 1xBets kontantforskud. Hvad et forskud er, hvordan man får, bruger og indløser det, vil blive diskuteret i den nye artikel.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad er 1xBet kontant forskud?

Bookmakerens kontor tilbyder loyale brugere yderligere privilegier. De kommer til udtryk i højere grænser for gevinster og tjenester som f.eks. 1xBet-spilforvalteren. Vi har skrevet om denne type væddemål i en separat artikel, som vi anbefaler, at du læser. Du kan finde oplysninger i den, herunder om 1xBet betting advance. 1xBet væddemålsforskud skal forstås som penge, der er udlånt af bookmakeren. De kan bruges til at placere væddemål under visse betingelser. På den måde har brugeren et ekstra værktøj til hurtigt at placere et gratis væddemål og få gevinsten.

Hvordan får jeg et forskud hos 1xBet?

Som tidligere nævnt er forskuddet hos 1xBet ikke tilgængeligt for alle brugere. Spillere, der har lavet mindst 10 væddemål på siden, kan få penge på forhånd. Ud over dette kriterium er der en anden vigtig betingelse: den obligatoriske tilstedeværelse af mindst ét ubemandet væddemål. Dette er bookmakerens “garanti” for, at han får sine penge tilbage, hvis væddemålet ikke lykkes. For at få et forskud hos 1xBet skal du indbetale penge på din konto og placere et væddemål. Når dine egne midler ikke er til rådighed eller ikke er nok, kan du tilføje en anden begivenhed til spillekuponen og tjekke bookmakerens tilbud. Hvis brugeren har fået lånt beløbet, vil det blive vist på linjen “Available Advance”. Ellers er spilleren tilbage med mere aktiv brug af bookmakerens tjenester. Der er ingen andre måder at få et forskud fra 1xBet på.

Hvordan beregnes et forskud hos 1xBet?

Når spillerne finder ud af, at det er muligt at bruge et forskud hos 1xBet, undrer de sig over det tilgængelige beløb, som de kan satse. Bookmakerens kontor oplyser ikke den præcise algoritme, hvormed forskuddet hos 1xBet beregnes. Erfarne spillere bliver dog gjort opmærksom på denne information:

  • Antallet af spil, der ikke er afviklet, påvirker forskuddets størrelse. Jo flere af dem, jo højere er forskudsbeløbet for væddemål.
  • Forskudsbeløbet overstiger ikke 50% af dine potentielle gevinster på væddemål.

1хБет - Доверительная ставка Lad os give et hurtigt eksempel. Antag, at en spiller har 100$* på sin saldo. Han har placeret to indsatser:

  • $40* til odds 1,5. Den potentielle gevinst er $60*.
  • $60* med odds 2. Den potentielle gevinst er $80*.

Spilleren kan således få op til 140 $ i overskud på sine indsatser. I dette tilfælde vil forskudsbeløbet ikke overstige 70*$. Selv om det af personlig erfaring vil være mindre, i størrelsesordenen 30-40*$. *Eller hvad der svarer til dette beløb i en anden valuta

Hvordan bruger man 1xbet advance?

Hele processen med at bruge 1xbet advance er som følger:

  1. Det er nødvendigt at vælge en sportsbegivenhed i pre-match eller i spil. Kampen skal finde sted inden for 48 timer.
  2. Tilføj resultatet til væddemålet, og tjek størrelsen af det tilgængelige forhåndsspil.
  3. For at placere hele eller en del af indskuddet som et trustspil.

Hvis hele forskuddet ikke er blevet brugt, kan det anvendes til at placere et andet trustspil. Bookmakeren begrænser ikke spilleren i antallet af væddemål, der kan placeres på forhånd. Det vigtigste er, at et forskud i 1xBet er til rådighed til dette formål.

Hvordan tilbagebetaler jeg et forskud hos 1xBet?

Når en spiller har brugt et forskud hos 1xBet, opstår spørgsmålet om, hvordan gælden skal tilbagebetales. For at gøre det behøver spilleren ikke at gøre noget. Bookmakeren vil automatisk debitere pengene i henhold til følgende skema:

  • Hvis væddemålet er vellykket, modtager brugeren gevinsten undtagen indskuddet.
  • Hvis væddemålsoperationen tabes, vil væddemålsforskuddet hos 1xBet blive tilbagebetalt fra det eller de væddemål, som spilleren har placeret.
  • Hvis egne indsatser tabes, vil gælden blive trukket fra spillerens konto. Således vil brugeren ikke blive debiteret med midlerne til de næste indskud. Dette kan dog påvirke forskudsbeløbet i fremtiden.

Доверительная ставка 1хБет Bookmakerens kontor opkræver ikke spilleren noget ekstra gebyr for at bruge forskuddet i 1xBet. Derfor er denne service af stor interesse for spillere.

Flere spørgsmål om 1xBet kontant forskud

💵 Hvad betyder forskud i 1xBet?

Et forskud hos 1xbet betyder midler, som bookmakeren låner ud til brugeren. Virksomheden opkræver ikke et gebyr for denne service. Det er dog ikke alle spillere der kan benytte sig af forskuddet. Du kan læse mere om detaljerne for at få bonussen i artiklen.

💸 Hvordan fungerer 1xBet-kontantforskuddet?

Når en spiller har udestående væddemål, kan bookmakeren 1xBet låne ham gratis penge. Du kan bruge dem til at placere et trustspil. Hvor stor en del af forskuddet der stilles til rådighed af bookmakeren, og hvordan det beregnes, er beskrevet i artiklen.

✅ Hvordan tager jeg et forskud på 1xbet?

For at tage et forskud på 1xBet skal du placere mere end 10 væddemål på bettingsiden. Herefter beregner bookmakeren et forskud til spilleren for hvert ikke-muteret væddemål. Spilleren kan bruge det til at placere tillidsvæddemål. Antallet af væddemål, der placeres ved hjælp af kreditten, er ubegrænset.

🎰 Hvordan spiller man på forhånd på 1xBet?

For at kunne placere et væddemål på forhånd skal spilleren først satse for sine egne penge. Derefter kan man vælge en anden begivenhed af interesse og tilføje resultatet til spillekuponen. I vinduet med spilleparametre er der en linje “Available advance”. Hvis bookmakeren tilbyder brugeren en sådan service, vil beløbet være over nul. I et sådant tilfælde kan spilleren satse på forhånd hos 1xBet: angiv det tilgængelige beløb for væddemålet og placer det. Herefter vil et trustspil blive dannet.

Relevante nyheder