Intro

Hvad er et handicap hos 1xBet, og hvordan bruger jeg det?

Фора 1xBet
1xBets væddemålstilbud omfatter mange sportsbegivenheder. Det er dog ikke alle kampe, som bookmakeren tilbyder gode odds. Hvis du er interesseret i en bestemt kamp, og oddsene på, om spilleren eller holdet vinder, ikke er høje, kan du spille på total i 1xBet eller på et handicap. Sidstnævnte type væddemål vil blive diskuteret i dagens artikel

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad er et handicap i 1xBet væddemål?

Begyndere bruger ofte den nemmeste variant, dvs. sejr til et hold, et andet hold eller uafgjort. Men efterhånden som man bliver mere og mere erfaren, har man en tendens til at foretrække totaler og handicaps. Et handicap hos 1xbet er et væddemål på et hold eller en atlet med en værdi tilføjet til den endelige score. Det kan være et mål i fodbold, pucks i hockey, point i tennis eller andre statistiske indikatorer. Handicaps identificeres ved bogstavet F med tilføjelsen af en hånd (1 eller 2), den numeriske værdi og tegnet “+” og “-“. F.eks. F1(0) og F2(+1). Ud fra dette inddeles formerne i positive, negative og nul. Lad os kort beskrive karakteristika for hver type efter tegn:

  • Positive handicaps er væddemål med eller uden et plustegn. I dette tilfælde får den valgte side en fordel. Brugeren går ud fra, at spilleren eller holdet ikke må tabe med denne margin. For eksempel spiller brugeren F2(+1) i en fodboldkamp mellem Frankrig og Ukraine. For at vinde skal spilleren have, at det ukrainske hold vinder kampen eller spiller uafgjort. Hvis han taber med 1 mål, vil indsatsen blive returneret fuldt ud, og hvis han taber med 2 eller flere mål, vil indsatsen være tabt.
  • Negative handicaps er indsatser med et minustegn. I disse væddemål skal holdet vinde med den fordel, der er angivet i handicapet. For eksempel betyder F1(-1,5) i en fodboldkamp mellem Polen og Estland, at det polske hold skal vinde med en margin på 2 mål eller mere. I tilfælde af en sejr på 1 mål, uafgjort eller et nederlag refunderes væddemålet ikke.
  • Nil – væddemål på ligeværdige modstandere. I dette tilfælde er det vigtigste, at væddemålet skal spilles, der tages ikke hensyn til forskellen i scoringen. For eksempel betyder F1(0) i en fodboldkamp mellem England og Frankrig, at væddemålet vinder, hvis det engelske hold vinder (antallet af mål tæller ikke). Hvis holdene spiller uafgjort, refunderes indsatsen, og hvis de taber, fortabes den.

Nogle kilder giver en separat type handicap på statistik. I disse væddemål tages der hensyn til andre numeriske værdier. De adskiller sig dog ikke meget fra almindelige forwards i deres type.

Hvad er de forskellige typer af handicaps hos 1xBet?

Forfeits hos 1xBet er en ganske populær væddemålstype blandt brugere fra mange lande og markeder. Bookmakerens hjemmeside har følgende muligheder til rådighed: brøk- og heltal (almindelige), europæiske (handicaps) og asiatiske (kvartaler). Lad os tage et kig på hver enkelt mulighed:

  • Fraktionelle er handicaps, der indeholder hhv. halve i numeriske værdier og hele tal i heltalsværdier. F.eks. F1(+0,5), F2(-2,0). Forskellen mellem de to er, at et handicap med et heltalshandicap kan refunderes, mens et handicap med et brøkhandicap ikke kan refunderes.
  • AEuropæisk handicap eller handicaphandicap er et handicap, som giver spilleren 3 spillemuligheder på én gang. I dette tilfælde er det kun muligt at vinde, når kampen ender med den valgte talværdi. For et europæisk handicap (2-0) i fodbold skal det første hold f.eks. vinde med 2 mål. En 3-0, 1-0 sejr er et tab for væddemålet. Andre kampresultater vil også resultere i et tab.
  • EtAsiatisk handicap er et handicap, der anvender kvartaler. Dette væddemål bruger 2 væddemål med tilstødende værdier – et handicap med et halvt og et heltal. F.eks. betyder F1(-1,25) både F1(-1,0) og F1(-1,5). Derfor kalder nogle bookmakere et sådant handicap for dobbelt odds.

1хБет линия ставок Europæiske, fractional og integer handicaps er de mest populære blandt østeuropæiske brugere. Alle disse varianter kan findes på 1xBets hjemmeside

Hvad er forskellen mellem handicap og handicap hos 1xBet?

Et ret hyppigt spørgsmål blandt nybegyndere er “Er handicap og handicap hos 1xBet det samme”? Svaret afhænger af, hvilken terminologi og fortolkning man bruger. I vores artikel refererer kun europæisk handicap til handicap. Vi bruger den terminologi, som bookmakeren 1xBet bruger. I forskellige kilder på internettet kan du dog finde parallelle anvendelser af handicap og handicap (synonymer). Hvis du ser på princippet for handicapberegning på bookmakerens hjemmeside, er det kun de spil, hvor den numeriske værdi i resultatet respekteres, der vinder. Der gives ingen tilbagebetaling. Et handicap er derfor et europæisk handicap, som beskrevet ovenfor. Hvis vi tager andre varianter af handicaps i henhold til indeksene, har brugerne mulighed for at vinde ved forskellige udfald af kampen eller returnere væddemålet. Og det er ikke ligefrem det handicap, der beregnes på 1xBet betting site.

Hvordan spiller jeg på et handicap hos 1xBet?

Processen med at placere et væddemål på et handicap er ret ligetil. Den eneste nuance kan være det korrekte valg af væddemålsformat. Bookmakeren 1xBet tilbyder forskellige numeriske værdier, som er værd at overveje, før du placerer et væddemål. Det er også vigtigt at sætte sig godt ind i kampen, før man placerer et væddemål. En misforståelse af, hvordan handicaps fungerer hos 1xBet, kan føre til tab af et væddemål. For at kunne placere et væddemål på form hos 1xBet skal du:

  1. Vælg det spil, du er interesseret i, fra bookmakerens tilbud.
  2. Vælg den ønskede numeriske værdi. Til dette formål er det muligt at gå til spillesiden og se alle tilgængelige muligheder. Hvis spilleren er på siden med alle begivenheder, er det værd at klikke på den numeriske værdi mellem oddsene. Derefter åbnes vinduet til valg af værdier.
  3. Klik på det ønskede odds, og overfør indsatsen til spillekuponen.
  4. Indtast størrelsen af indsatsen og vælg andre værdier for at placere et væddemål.

Ставки на фору 1xBet Som du kan se, tager det ikke meget tid at placere et handicap. Der skal lægges mere vægt på at forudsige resultatet. Det er det, som succes i betting handler om. For begyndere anbefaler vi vores Betting School.

Flere spørgsmål om 1xBet handicaps:

✅ Hvad betyder handicap i 1xBet?

Et handicap er et væddemål, hvor en af siderne får en fordel i numerisk henseende (antal mål, point, fejl osv.). Resultatet af væddemålet afhænger af tallet, tegnet (plus eller minus) og typen af væddemål. Du kan finde flere oplysninger om beregning af forfeits i artiklen.

▶️ Hvad er de forskellige afdelinger af 1xBet?

Der er flere måder at inddele forwards på: efter tegn og efter type. Hvis vi ser på tegnet, inddeler vi forfeits i positive, negative og nul. Efter handicap skelner vi mellem brøkhandicaps og hele handicaps, europæiske handicaps og asiatiske handicaps. En kort oversigt over de særlige kendetegn ved hvert handicap findes i artiklen.

❔ Hvordan placerer jeg et handicap hos 1xBet?

For at placere et handicap skal spilleren vælge den ønskede numeriske værdi og derefter det odds, der skal satses. Det kan du gøre på betting-siden eller i bookmakerens linjesektion. Derefter følger standardproceduren: Tilføj resultatet til spillekuponen og placer et væddemål for det ønskede beløb.

Relevante nyheder