Intro

Hvad er lykkehjulet hos 1xBet?

Колесо фортуны 1хБет
Når spillerne har registreret sig på siden, har de fuld adgang til afsnittet “PROMO”. Her finder brugerne snesevis af kampagner og forskellige typer 1xBet-bonusser. Blandt dem er 1xBets lykkehjul meget populært. Deltagelse i denne kampagne giver spillerne mulighed for at modtage point og værdifulde gaver. Samtidig er prisen for at dreje hjulet ret demokratisk.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad er 1xBets lykkehjul-kampagne?

Wheel of Fortune (Lucky Wheel) hos 1xbet er et kampagnetilbud, der fungerer på permanent basis. Som du kan forstå på navnet, tilbydes spillerne en slags roulette, hvor særlige point og værdifulde gaver er tilgængelige som gevinster. Kampagnehjulets side er tilgængelig under PROMO – Bonusspil – Fortune. Et spin i hjulet koster 50 rubler eller det tilsvarende beløb i en anden valuta. Derudover har spillerne mulighed for at modtage gratis spins. Ved at deltage i andre kampagner kan en spiller blive tildelt 1xBet’s Wheel of Fortune freespins. Det er også muligt at veksle bonuspoint modtaget for indskud og heldige væddemål på promokodeudstillingssiden til gratis spins i Lucky Wheel. På denne måde kan spilleren øge sin indkomst for aktivt at placere indsatser på 1xBet’s hjemmeside 1хБет - колесо фортуны

Hvor er lykkehjulet hos 1xBet?

På trods af at 1xbet Wheel of Fortune-kampagnen er tilgængelig for alle nye spillere, er det ikke alle, der er klar over dens eksistens. Udviklerne af platformen “skubbede” tilbuddet i afsnittet “Bonusspil”. Selvom nyankomne erfaringsmæssigt er mere tilbøjelige til at gå til kampagnesiderne og bonussiderne og gå uden om siden med Bonusspil. Derfor er det ikke overraskende, at der er populære emner i fora, der besvarer spørgsmålet “Hvor er lykkehjulet i 1xbet?” Som nævnt ovenfor skal du for at finde roulette med bonuspoint og værdifulde præmier gå til siden “PROMO”. Derefter skal du besøge afsnittet “Bonusspil” og finde siden “Fortune”. På den finder du spillet med en kort beskrivelse af reglerne.

Hvilke præmier er der til rådighed for deltagerne i lykkehjulet i 1xbet?

For at deltage i kampagnen skal spillerne betale deres egne midler på 50 rubler (eller et tilsvarende beløb) eller bruge gratis spins. Sidstnævnte kan opnås gennem promokode showcase-sektionen, hvor de akkumulerede point udveksles med freespins. Vi har skrevet om, hvordan 1xBet bonusprogrammet fungerer i en separat artikel. Brugere, der spinner roulette, kan vinde sådanne præmier:

  • 25, 50, 100, 500, 1000, 3000, 5000, 5000, 10000, 100.000, 250.000, 500.000 og 100.000 bonuspoint.
  • Telefon, tablet eller bærbar computer (alle Apple-gadgets).
  • Andre værdifulde præmier, der kan dukke op fra tid til anden.

Derudover er der sektorer på 1xbets lykkehjul, som giver brugeren 0 point pr. spin. Derfor er tab også muligt, endda lige så vel som gevinster Колесо фортуны в 1хБет

Hvordan vinder jeg på lykkehjulet hos 1xbet?

Du kan finde tilbud på nettet fra forskellige svindlere, som er villige til at dele en gevinstordning på 1xbet lykkehjulet. Vi vil dog gerne skuffe læserne: Der er ingen plan for at vinde på denne roulette. Hele strategien er baseret på at betale/modtage et gratis spin og trykke på “Spin”-knappen. Derefter vælger systemet ifølge bookmakeren tilfældigt præmien. Der er dog en algoritme i spillets drift, som arbejder i bookmakeren 1xBets hånd. Derfor falder præmier i form af et stort antal bonuspoint eller gadgets ikke ofte ud. I erfaringen med at spille et hvilket som helst roulette spil er det værd at lave et par spins og se, hvad systemet giver spilleren. Hvis det lykkes dig at vinde mere end 500 bonuspoint i 1xBet’s Wheel of Fortune, vil du normalt vinde nul eller 25 bonuspoint de følgende spins. I så fald bør du vente et stykke tid og prøve at satse igen. Det samme bør man gøre, hvis man efter de første 3-5 indsatser ikke kan opnå interessante gevinster. Den bedste ordning for at vinde i lykkehjulet hos 1xbet er således at være rolig. Det er bedre at lave et par spins med mellemrum end at sprænge hele dit budget på én gang.

Relevante nyheder