Intro

Hvad er totalbeløb hos 1xBet, og hvordan bruger jeg det?

1хБет тотал в ставках
Bookmakeren 1xBet tilbyder brugerne forskellige typer af væddemål på sportsbegivenheder. Den mest populære spillemulighed blandt nybegyndere er dog resultatet af kampen (førsteholds sejr, andetholds sejr, uafgjort osv.). Dette er ikke overraskende, da sådanne resultater er de letteste at forudsige. Men hvis du ser på en erfaren spillers væddemålshistorik, kan du se væddemål på handicaps og totaler. Hvad er total i 1xbet, og hvordan du bruger denne type væddemål – læs artiklen.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad betyder total i 1xBet?

Som du kan se af den indledende del, er total et spil på et bestemt antal begivenheder. Det kan være antallet af scorede mål, scorede point, kort, udskiftninger osv. Total hos 1xBet er altså et meget interessant væddemål, som kan bruges af både begyndere og professionelle.

I bookmakerens linje betegnes total med bogstavet “T”. Derudover tilbydes brugerne væddemål markeret med “TB” og “TM”. Under disse står værdierne for henholdsvis “total mere” og “total mindre”. Forskellen mellem disse væddemål er ikke svær at forstå:

  • Med“Totalmore” forudsiger spilleren, at der vil være færre hændelsesudfald i sportskampen, end bookmakeren tilbyder. For eksempel betyder en TB (0,5) i en fodboldkamp, at der vil blive scoret mindst ét mål.
  • Hvis man vælger spilleindstillingen“Total mindre“, forventer brugeren, at antallet af begivenheder vil være mindre end det antal, der tilbydes. F.eks. betyder en TM (0,5) i en fodboldkamp, at der ikke bliver scoret noget mål.

Ud over den klassiske total tilbyder bookmakeren 1xbet spillerne en individuel total. Dette er antallet af begivenhedsresultater, der er knyttet til et bestemt hold eller en bestemt atlet. På bookmakerens hjemmeside er et sådant væddemål angivet med IT. Desuden er der mulighed for at gøre en individuel total mere (B) og mindre (M).

Hvilken type total på 1xBet’s hjemmeside?

Afhængigt af det væddemålsmarked, du vælger, er der forskellige totaler tilgængelige hos 1xbet. De adskiller sig fra hinanden ved odds og beregningsmetode. Derudover er det muligt at møde forskellige navne på totaler, som er de samme.

Brugere af bettingmarkedet 1xbet har sådanne totaler til rådighed:

  • Fraktionelle (regelmæssige) totaler er totaler, der indeholder halvdele i den numeriske værdi, f.eks. mere end 2,5 eller mindre end 1,5.
  • Hele tot als er spil, der indeholder hele tal, f.eks. mere end 1 og mindre end 2. Desuden er det i sådanne spil muligt at få penge tilbage, hvis kampen ender med den nøjagtige værdi af totalen. Som et eksempel kan vi tage et væddemål på en fodboldkamp med TB 2. Hvis kampen ender 2-0, får spilleren sit væddemål tilbage uden gevinst.
  • Asiatiske (firedobbelt) væddemål er væddemål, hvor der findes værdier med kvartaler, f.eks. mere end 1,75 og mindre end 3,25.

De nærmere detaljer om beregning af hver enkelt totalsum hos 1xBet kan findes i reglerne på bookmakerens side.

Тотал 1хБет в ставках

Hvordan spiller jeg på totaler og ekstra totaler hos 1xBet?

Nybegyndere tror måske, at bookmakeren begrænser sig til kun at spille på TB og TM. Et gyldigt væddemål kan hurtigt placeres ved at vælge det ønskede resultat på eventsiden. Det vil straks blive sendt til spillesedlen. Det eneste, du skal gøre, er at klikke på boksen til højre og bekræfte væddemålet.

Hvis du går til begivenhedssiden, kan du dog se mange flere tilbud fra bookmakeren. Du kan se forskellige værdier for den klassiske total og ekstra totaler hos 1xBet. For at placere den ekstra total skal du læse arket med odds og værdier og tilføje det ønskede resultat på spillesedlen. Derefter skal du, som allerede beskrevet ovenfor, indtaste det beløb, du vil satse, og placere dit spil.

Da udvalget af tillægstotaler på 1xBet er bredt, anbefaler vi dig at starte med de mest enkle variationer. Placer først mere komplicerede kombinationer, når du har opnået grundlæggende erfaring.

Flere spørgsmål om totaler på 1xBet

❓ 1xbet: Hvad er en total?

En total er et væddemål, der udløses, hvis en bestemt numerisk værdi nås. Spilleren kan angive point, mål, kort osv. som udfaldet af begivenhederne. Desuden findes der forskellige variationer af totalen, lige fra individuelle totaler med værdier for den ene side af kampen op til halvlegstotaler. For at stifte bekendtskab med alle varianter skal du besøge siden for sportsbegivenheden.

✅ Hvordan spiller jeg på første halvlegs total i 1xBet?

Første halvleg er et ekstra spil på 1xBet. For at benytte dig af denne type væddemål skal du gå til siden for sportskampe. Her vil der blive tilbudt mange resultater, blandt andet halvlegstotaler. De er placeret i en separat sektion med samme navn.

📋 Hvor kan jeg finde ekstra totaler hos 1xBet?

For at bruge ekstratotalerne hos 1xbet skal du gå fra siden med alle sportsbegivenheder, som bookmakeren tilbyder, til den enkelte kampside. Her finder du alle de mulige udfald at spille på. Blandt dem kan du finde flere varianter af ekstra totaler.

Relevante nyheder