Intro

Hvor lang tid tager det at hæve penge fra 1xBet?

1хБет сколько выводится платеж
Når spillerne har valgt et betalingsinstrument og ansøgt om penge, spekulerer de på: “Hvor lang tid tager det at få udbetalt penge fra 1xbet?” I tidligere artikler har vi allerede skrevet om dette i forbifarten. Vi har dog besluttet at udvide emnet ved at tilføje svar på alle brugernes spørgsmål om udbetalinger til deres personlige konto.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvor lang tid tager det at hæve penge fra 1xBet?

Processen med at hæve penge fra 1xBet består af flere trin:

  • En spiller vælger en af de betalingsmetoder, der er tilgængelige i dit personlige kabinet(1xBet-afsnittet “Udbetalinger fra din konto”).
  • Spilleren sender en anmodning om at overføre penge fra spilkontoen til sin personlige konto. På dette tidspunkt går anmodningen til bookmakeren til verifikation. Det kan udføres automatisk, eller hvis virksomheden har yderligere spørgsmål om pengenes oprindelse – gennem den finansielle afdeling hos 1xbet.
  • Bookmakeren bekræfter betalingen og overfører den til betalingssystemet.
  • Betalingssystemet behandler anmodningen og overfører pengene til spillerens personlige konto.

Den samlede tid til at hæve penge fra 1xbet omfatter alle ovenstående trin og afhænger af:

  • Verifikation af midlerne af kontoret. Hvis transaktionen kontrolleres automatisk, vil det tage op til 10 minutter. Hvis den er manuel, kan verifikationen tage fra en halv time til flere timer, sjældnere – dage.
  • Den valgte betalingsmetode. Hver betalingstjeneste har sine egne regler for betalingsbehandling. I nogle tilfælde er behandlingen af transaktioner påvirket af weekender og helligdage. Så vil overførslen blive udført på en hverdag, og udbetalingstiden fra 1xBet kan stige med et par dage.

1хБет минимальная сумма платежа

Baseret på ovenstående kan det siges, at det vil være svært for brugeren at beregne den nøjagtige udbetalingstid fra 1xbet. Derfor er det værd kun at stole på gennemsnitsværdier.

1xBet: Hvor lang tid tager det at hæve penge?

Som nævnt i det foregående afsnit er det næsten umuligt at angive den nøjagtige tid, det vil tage at modtage en udbetaling fra 1xbet til din personlige konto. Spillere kan bruge vores tabel til at planlægge deres udbetalingstransaktioner:

Metode til udbetaling af penge

Gennemsnitlig tid for overførsel

Beløb pr. transaktion

VISA, Maestro-kort 1 minut – 7 dage fra 100 rubler*
Bankkort Mastercard, Mir 1 minut – 7 dage fra 1000 rubler*
Elektroniske tegnebøger Webmoney, Qiwi, Astropay, Sticpay, Money GO, osv. 1 – 30 minutter fra 100 rubler*
Jeton Wallet 1 – 30 minutter fra 89,91 rubler*
Ecopayz-betalingssystem 15 – 30 minutter fra 908,05 RUB*
Payeer-betalingssystem 15 – 30 min fra 179,82 RUB*
Cryptocurrency Bitcoin op til 10 minutter fra RUB 15270*
Cryptocurrency Litecoin op til 10 minutter fra 105 rubler*

*Eller det tilsvarende i en anden valuta

Bemærk venligst, at minimumsbeløbet pr. transaktion på 1xBets hjemmeside kan variere. De aktuelle oplysninger kan findes i afsnittet “Udbetalinger fra konto” i dit personlige kabinet.

Hvis du har problemer med at hæve penge fra 1xBet, anbefaler vi, at du læser vores artikel.

Ofte stillede spørgsmål om at hæve penge fra 1xBet:

📃 Hvad afhænger 1xbet udbetalingshastighed af?

Udbetaling af midler fra 1xBet-konto sker i henhold til en klar regulering. Det kan tage alt fra et par minutter til en uge fra det øjeblik, du anmoder om udbetaling, til pengene er krediteret din hovedkonto. Hastigheden af behandlingen af anmodningen afhænger af profilbekræftelsen (hvis der ikke er nogen nødvendige dokumenter, er det værd at levere dem til identitetsbekræftelse); betalingsbeløbet (bookmakeren kan sætte grænser for det maksimale beløb, der kan trækkes ud); den valgte betalingsmetode (penge kan tage lang tid at blive behandlet gennem betalingstjenestens regler); bettets bopælsland (finansiel overvågning for alle betalinger fungerer i nogle lande) og hastigheden af 1xbet-holdet, der behandler anmodningen. Andre faktorer kan også påvirke hastigheden af udbetalingen, men ikke i lige så høj grad.

⏱️ Hvor lang tid tager det at hæve penge fra 1xbet?

Mere end 30* udbetalingsmetoder er tilgængelige for brugerne af 1xbet, lige fra kortoverførsel til kryptokonto-overførsel. Da alle tjenester har deres egne regler, er hastigheden for anmodning om udbetaling fra 1xbet en dynamisk værdi. Udbetalingstiden varierer fra 1 minut til 7 dage. Detaljerede oplysninger om varigheden af udbetalingen af midler fra bookmakerens konto kan findes i artiklen
*Antallet af betalingsmetoder afhænger af spillerens bopælsland.

⏳ Hvor lang tid tager det at hæve penge fra 1xBet til mit kort?

Overførsler til kortet anses for at være en af de hurtigste på 1xBet. Brugerne bør dog skelne mellem at hæve penge fra 1xBet via p2p-overførsel og til bankkortoplysninger. I det første tilfælde sker betalingen via kortnummer og finder sted i løbet af få minutter (tiden kan forlænges på grund af finmonitoringskontrol). I det andet tilfælde foretages betalingen i henhold til reglerne i landets betalingssystem. Derfor vil du modtage pengene inden for 24 timer (i gennemsnit flere timer). De nærmere oplysninger om betalingsoplysningerne skal ses på den lokale nationale banks websted.

Relevante nyheder