Intro

Hvordan ændrer eller ophæver jeg mit telefonnummer i 1xBet?

[Under registreringen på 1xBets hjemmeside får brugerne 4 muligheder for at oprette en konto, herunder via mobilnummer. Og hvis en spiller vælger at registrere sig uden at opgive et nummer, anbefaler bookmakeren stadig at indtaste det for at øge sikkerheden på kontoen. Selvom det ikke er obligatorisk at gøre det. Men hvis brugeren har bekræftet sit telefonnummer, kan der være yderligere komplikationer, hvis det bliver tabt eller ændret. Derfor vil vi i denne artikel se på tilføjelse og ændring af 1xBet telefonnummer. [/box_text]

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvordan tilføjer man et telefonnummer til 1xBet?

Bookmakeren giver brugerne mulighed for at beskytte deres konto yderligere ved at tilføje et telefonnummer til 1xBet. Efter at have bekræftet det via SMS vil spilleren hurtigt kunne genvinde adgangen til kontoen. Dermed vil der være en ekstra måde på, hvordan man kan genoprette kontoen hos 1xBet. For at binde nummeret på 1xBet skal spilleren logge ind på det personlige kabinet. I afsnittet “Sikkerhed” er der et kort “Bind nummer”. Når der klikkes på det, åbnes et felt, hvor spilleren kan indtaste sit nummer og bekræfte det med en SMS. Der er også et kort “2-faktor-autorisation” på siden. Bookmakerens sikkerhedssystem er baseret på brugen af Google Authenticator-appen. Efter at have bekræftet adgangen til profilen via en QR-kode kan spilleren logge ind på hjemmesiden via engangskoder. Disse genereres i appen og kontrolleres af bookmakeren ved adgang til portalen.

Sådan ændrer du dit telefonnummer i 1xBet

Spillere kan komme i situationer, hvor de har mistet deres telefon, og det er umuligt at gendanne SIM-kortet, eller nummeret er blevet ændret. I det tilfælde skal spilleren ændre telefonnummeret i 1xBet. Ellers kan han få problemer med at overføre penge (der kan komme en bekræftelseskode via SMS), eller han kan måske ikke gendanne sin konto, hvis han mister sit brugernavn og password. Как добавить номер на 1xBet Der er 2 måder at ændre dit 1xBet-telefonnummer på:

  • Gennem dit personlige kabinet. For at gøre dette skal brugeren logge ind og gå til afsnittet “Sikkerhed”. Herefter er det nødvendigt at klikke på kortet “Tildel nummer” for at give andre oplysninger. Når det nye nummer er indtastet, sendes en SMS med en kode til det gamle nummer (for at bekræfte operationen). Hvis spilleren ikke har adgang til dette nummer, skal følgende metode anvendes.
  • Gennem supporttjenesten. Spilleren kan bede om hjælp fra 1xBets supporttjeneste. Dette kan gøres via den e-mailadresse, der er tilgængelig på siden “Kontakter”. Spilleren kan også ringe til det telefonnummer, der er angivet i kontakterne. Efter at have meddelt situationen vil virksomhedens repræsentanter bede om en bekræftelse på, at nummeret er registreret på brugeren og et pasfoto. Det er også nødvendigt at angive datoen for registrering på webstedet, nummeret på spilkontoen, metoder til indbetaling og udbetaling af penge. Hvis identifikationen er vellykket, vil oplysningerne blive ændret på spillerens anmodning inden for 2 dage.

I tilfælde af at identifikationen ikke lykkes, har spilleren intet andet valg end at oprette en ny konto. Du skal dog skrive til support, før du gør det, for at meddele dem, at en anden konto er blevet blokeret. Ellers vil spillets profil, via genregistrering, blive slettet i fremtiden.

Hvordan ophæver du dit nummer fra 1xBet?

Hvis en spiller har besluttet, at han ikke længere ønsker at modtage SMS’er fra bookmakeren, kan du forsøge at fjerne det. At fjerne nummeret fra 1xBet selvmanipulation, i personligt kabinet, vil ikke hjælpe. Spilleren skal skrive til spillersupport via en af de tilgængelige kanaler. Ifølge oplysningerne fra fora hjælper det ikke altid at kontakte support til at løse situationen. Repræsentanter for kontoret er tilbageholdende med at acceptere sådanne anmodninger og klager over sikkerhedspolitikken. Vedholdende brugere har dog været i stand til at løse problemet med at fjerne nummeret fra 1xBet til deres fordel. En alternativ mulighed for at fjerne nummeret fra bookmakerens hjemmeside kunne være at indefryse kontoen. Efter en vis periode kan profilen slettes sammen med spillerens personlige oplysninger på den Как поменять номер телефона

Flere spørgsmål om 1xBet telefonnummer:

Hvordan bekræfter jeg mit 1xBet-nummer?

Hvis spilleren har besluttet at tilføje dit telefonnummer til din konto, kan du gøre det via dit personlige kabinet. Under “Sikkerhed” skal du gå til kortet “Bekræft nummer” i 1xbet, hvor du skal angive dit telefonnummer. Nummerbekræftelsen sker via SMS, som indeholder en engangskode.

📲 Hvordan ændrer jeg mit telefonnummer hos 1xBet?

For at ændre telefonnummeret på 1xbet skal brugeren gå ind i personligt kabinet og selv foretage ændringer eller kontakte supportteamet. I det første tilfælde skal du besøge afsnittet “Sikkerhed” og ændre oplysningerne i kortet “Tilføj nummer”. I det andet skal du skrive via chat eller support e-mail. Denne mulighed vil kræve bevis for identitet og ejerskab af det nye nummer (vis kontrakt).

🔐 Hvordan logger man ind på 1xbet med telefonnummer?

Bookmakeren giver brugerne mulighed for at logge ind på 1xbet via telefonnummer. En sådan mulighed vises, hvis spilleren har registreret sig ved hjælp af telefonen. Derudover kan brugeren bekræfte sit nummer i det personlige kabinet. Når det er bekræftet, bliver det til endnu et login på lige fod med e-mailen og ID-nummeret.

Relevante nyheder