Intro

Hvordan ændrer jeg valutaen hos 1xBet?

как зарегистрироваться 1xbet
Under oprettelsen af en konto hos 1xBet skal spillerne nødvendigvis vælge kontovalutaen. Dette felt er tilgængeligt i alle registreringsmetoder hos 1xBet og spiller en vigtig rolle for yderligere beregninger på siden. Det valg, som brugerne foretager i første omgang, er dog ikke altid det rigtige valg. Så behovet opstår for at ændre valutaen i 1xBet. Hvordan gør man det? Denne nye artikel vil dække det.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvordan vælger jeg valutaen på min konto hos 1xBet?

Bookmakerens kontor 1xbet accepterer brugere fra hele verden. For at lette brugen er siden blevet lokaliseret til snesevis af sprog. Derudover kan spillere vælge over 50 kontovalutaer hos 1xbet. Som tidligere nævnt kan dette gøres i registreringsfasen på bookmakerens portal. Når du klikker på knappen “Registration”, vises et vindue med 4 tilgængelige måder at oprette en konto på. Det er ligegyldigt, om spilleren har valgt registreringen “Med 1 klik”, “Via telefon”, “Via e-mail” eller “Sociale medier og budbringere”, det obligatoriske felt vil være “Kontovaluta”. Brugerne kan finde i drop-down listen og vælge en af de 50 valutaer hos 1xBet. Denne mulighed er kun tilgængelig én gang. Der er ingen omskifter for kontovaluta i myAlpari.

Правила БК 1xBet

Hvordan ændrer jeg valutaen hos 1xBet?

De fleste bookmakerbrugere stiller aldrig sig selv spørgsmålet “Hvordan skifter jeg valuta hos 1xbet?” De indbetaler og hæver regelmæssigt penge i den valuta, som de valgte ved oprettelsen af kontoen. Der er dog situationer, hvor det er værd at foretage globale ændringer i din profil. Dette omfatter at vælge en anden valuta. For at ændre kontovalutaen hos 1xBet skal brugeren kontakte 1xBets supportteam. Vi anbefaler at bruge to kanaler til denne operation: e-mail eller chat. Du skal muligvis uploade dine identifikationsdokumenter. Det er mere praktisk at gøre det med det samme end at skrive en ny anmodning til e-mail, efter du har ringet til support. Supportrepræsentanter kan nemt afvise en sådan anmodning. Det hele afhænger af brugerens profil. Hvis der ikke er nogen overtrædelser, og spilleren aktivt placerer indsatser, er chancen for et positivt resultat højere. Der er dog ingen garantier for at ændre valutaen hos 1xBet. Vi vil gerne påpege, at bookmakeren ikke opkræver nogen provision for at udføre en valutaændringsoperation på kontoen. Gamle kilder har oplysninger om 10% provision på de penge, der er til rådighed på din konto. Der er dog ikke en sådan regel i de nye 1xBet-regler.

Регистрация в 1 клик

Hvad skal jeg skrive til supportteamet for at ændre valutaen i 1xBet?

Hvis en bruger beslutter sig for at ændre valutaen i 1xbet, skal han sende en anmodning til supportteamet. I det foregående afsnit blev de bedste kanaler til at indgive en anmodning beskrevet. Hvad angår selve anmodningen, anbefaler vi følgende skabelon: “God eftermiddag, kære support! Den 7. november 2021 åbnede jeg en konto #00000000001. Valutaen for kontoen blev angivet som US dollar. Men på grund af flytning (ændring af bopælsland)/kompleks økonomisk situation i landet/mulighed for at indbetale kontoen i den angivne valuta/andet problem, anmoder jeg om at ændre kontovalutaen fra US dollar til russisk rubel. Respektfuldt, Anton Stavkovich” Baseret på denne skabelon kan spilleren skrive sit brev til 1xbet’s support.

Relevante nyheder