Intro

Hvordan annullerer og sletter jeg et spil hos 1xBet?

История ставок 1хБет
For at placere det perfekte væddemål skal en spiller behandle væddemål som et job. Det er vigtigt ikke kun at vælge en interessant begivenhed, men også at analysere, hvor stor sandsynligheden er for, at resultatet bliver positivt. Ingen kan dog på forhånd vide, hvordan en sportsbegivenhed vil gå. Derfor er det uundgåeligt at tabe. Ikke overraskende er mange spillere interesseret i, hvordan man annullerer og sletter et spil på 1xbet. Det er det, som artiklen vil diskutere.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

1xBet: Hvordan kan jeg se mine spil?

Når du tilføjer begivenheder til spillesedlen, åbnes en menu i højre side af skærmen, hvor du kan placere et væddemål. Når brugeren har justeret væddemålet (angivet beløbet, valgt væddemålstype osv.) og placeret det, forsvinder oplysningerne fra panelet. Derfor spørger nybegyndere ofte: “Hvordan kan jeg se mine indsatser i 1xBet?” Det er en meget enkel procedure, der kræver nogle få trin:

  1. Log ind på dit personlige kabinet (hvis spilleren ikke er logget ind).
  2. Gå til afsnittet “Spilhistorik”.
  3. Find i tabellen oplysninger om alle de væddemål, som blev placeret på siden 1xbet.

Hvis brugeren laver mange indsatser, kan der bruges yderligere filtre. Spilleren kan sortere væddemål efter kategori (“Line” eller “Live”), status (“Beregnet”, “Uberegnet”), afviklingstidspunkt, type (enkelt, ekspres osv.), indsatsstørrelse, odds. Takket være sådanne praktiske værktøjer kan spillerne nemt finde et bestemt væddemål i 1xbets væddemålshistorik.

Hvordan annullerer jeg et 1xBet-spil?

Efter at have placeret et væddemål kan det blive nødvendigt at annullere det. Der er forskellige grunde, der tilskynder brugerne til at annullere deres væddemål:

  1. Fejl, når du placerer et væddemål. En bruger kan vælge det forkerte resultat, angive det forkerte beløb eller placere et væddemål, når oddsene allerede er blevet lavere.
  2. Chancen for at tabe et væddemål er steget. Ved analysen af kampen regnede spilleren med ét resultat. Imidlertid kan fremkomsten af data om skader, ændringer i opstillingen, vejrforhold påvirke en atlets eller et holds præstationer.
  3. Behov for penge. Behovet for at bruge midlerne til et højere prioriteret væddemål er opstået for spilleren.

Uanset hvilken af de anførte grunde der opstår, ønsker en bruger at annullere et 1xbet-spil med det mindste tab af penge. Det er dog praktisk talt umuligt at gøre det. Selvfølgelig kan spillerne kontakte supporttjenesten og bede om at annullere væddemålet og klage over fejlen i dets dannelse. Bookmakeren er dog ikke en velgørenhedsorganisation. Derfor er chancen for at få dit spil tilbage på denne måde ekstremt lille.

1хБет - продажа ставки

Derfor er spillerne tilbage med alternative måder at annullere et spil på hos 1xBet:

  • 1xBets “Sælg væddemål” -mulighed*. Denne service er tilgængelig for brugere efter at have placeret et væddemål. Takket være denne mulighed kan spilleren returnere en del af pengene ved at betale bookmakeren et transaktionsgebyr i form af forskellen mellem det oprindelige beløb og det tilbudte beløb.
  • Muligheden “Betting Insurance “*. Spilleren kan tilbagebetale alle eller en del af pengene, hvis han taber væddemålet. Dog skal provisionen for at bruge tjenesten betales i starten.
  • Kompensation for et fejlagtigt væddemål. Brugen af yderligere indsatser for at dække et potentielt tabende spil. Hvis en spiller f.eks. har begået en fejl og indgået et væddemål på total mindre (TM), men havde planlagt at indgå et væddemål på total mere (TB), og han er sikker på resultatet, kan han indgå endnu et væddemål – ТB med et større beløb. I dette tilfælde vil spilleren dække den tabte indsats og stadig få en lille gevinst. Når man taber et TB og vinder et TM, vil tabet også være minimalt, mindre end når man taber et væddemål.

*Detaljer om salg af væddemål og forsikringsgebyr kan findes i tidligere artikler på hjemmesiden.

Hvordan sletter jeg et 1xbet-spil fra historikken?

Som tidligere nævnt findes historikken over alle væddemål i sektionen for væddemålshistorik. Den er tilgængelig i spillerens personlige kabinet. Her kan brugeren vælge det ønskede datointerval og se alle væddemål. Desuden er der en knap “Slet”. Hvis der klikkes på den, vises en meddelelse, der informerer brugeren om, at 1xbet-spil for en bestemt periode er blevet slettet. Hvis brugeren accepterer det, vil historikken blive slettet.

I nogle tilfælde kan det ske, at en bruger ved et uheld sletter spil på 1xBet. For at gendanne historikken kan du kontakte support eller anmode om hele opgørelsen pr. e-mail. Sidstnævnte metode vil fungere 100%.

Hvad sker der, hvis jeg sletter et spil på 1xBet?

Blandt nye spillere kan man ofte høre spørgsmålet om, hvordan man sletter et væddemål på 1xbet? I dette tilfælde kan spillerne antyde annullering af væddemålet. Vi har skrevet ovenfor om de særlige forhold ved annullering af et væddemål, så vi vil ikke gentage dem.

Derudover er spillerne desuden interesseret i, om der kan være nogen begrænsninger, når man permanent sletter væddemål på 1xbet? Det er vores erfaring, at der ikke skulle være det. Bookmakerkontoret kan kun anvende sanktioner over for spillere i tilfælde, hvor der er klare overtrædelser af reglerne. Der er f.eks. blevet brugt et falsk væddemål. Hvis softwaren opdager en sådan svindel, vil væddemålet blive indefrosset, og spilleren vil ikke modtage en betaling til sin konto. I dette tilfælde er det nødvendigt at kontakte supporttjenesten og nogle gange voldgift for en refusion. Derfor anbefaler vi, at du læser reglerne for brug af bettingfirmaet 1xBets hjemmeside.

Relevante nyheder