Intro

Hvordan består jeg en dokumentkontrol hos 1xBet?

Пройти проверку документов в 1xBet
Efter at have oprettet en konto hos 1xBet , kan en spiller som tidligere nævnt benytte sig af bookmakerens tilbud. Det eneste du skal gøre er at indbetale penge på din konto for at begynde at placere væddemål på sport, ikke-sportsbegivenheder eller spil. Spillerens konto er dog stadig ikke verificeret. Derfor har brugeren begrænsninger i forbindelse med udbetaling af gevinster.

For at få pengene til din personlige konto skal du udfylde 1xBet-formularen. Vi har allerede skrevet om, hvordan du gør det i vores tidligere artikler. Vi har også nævnt, hvordan du verificerer din 1xBet-konto. Du kan finde flere detaljer om, hvordan du verificerer din 1xBet-konto i denne artikel.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvorfor skal jeg verificere min 1xBet-profil?

Bookmaker 1xBet bruger en licens fra registratoren fra Curacao, som præciserer kravene til levering af spiltjenester. Blandt andet er der en betingelse om dokumentverifikation. Dette er for at sikre, at kontoret er sikker på, at spilleren:

 • Mindst 18 år gammel (alder).
 • Ikke planlægger at bruge bedrageriske ordninger.
 • Vil ikke oprette yderligere konti (en sådan handling er forbudt af bookmakeren).

Derfor er dokumentverifikation hos 1xBet en obligatorisk procedure, som alle spillere skal gennemgå.

Hvordan fungerer verifikation hos 1xBet?

Som allerede nævnt i den indledende del, skal spilleren udfylde et kort med personlige oplysninger. For at gøre dette skal du indtaste oplysningerne i de obligatoriske felter. Og hvis der er fejl i dem, skal du rette dem selv eller ved at kontakte 1xBets supportteam.

Når spilleren har indtastet sine personlige oplysninger og valgt dokumentet til 1xBet-verifikation, er det muligt at kaste sig ud i spilverdenen: at satse eller spille. Brugeren vil ikke have nogen begrænsninger i forhold til størrelsen af minimumsindsatsen, størrelsen af de modtagne gevinster, brugen af bonuskontoen og deltagelse i kampagner. Men når en spiller beslutter sig for at hæve penge og sende en anmodning til bookmakeren, skal han gå igennem en dokumentkontrol hos 1xBet.

Afhængigt af bettets bopælsland, hans e-mail, aktivitet på hjemmesiden og andre parametre bestemmer 1xBet-systemet, hvordan verifikationen skal udføres. Der er flere muligheder for identitetskontrol:

 • Afgiver en scannet kopi af pas eller pasfoto.
 • Foto af spilleren, der holder sit pas i hænderne (foran brystet eller i nærheden af ansigtet).
 • En kopi af passet attesteret af en notar.

Hvis 1xBet bookmakeren har spørgsmål, kan der blive bedt om yderligere dokumenter: kørekort, kvittering for regning, forsikring osv.

Личные данные 1хБет

Hvordan indtaster jeg mine pasoplysninger hos 1xBet?

Under oprettelsen af en konto på siden 1xbet får spilleren tilbudt forenklede registreringsmuligheder. Selv den største formular ved oprettelse af en profil via e-mail kræver, at spilleren skal indtaste sit navn og password. Resten af oplysningerne skal indtastes i brugerens kabinet.

For at indtaste pasoplysninger i 1xbet skal brugeren logge ind. Der er et afsnit i det personlige kabinet kaldet “Personlige data”, som indeholder væddemålets profil. Spilleren skal udfylde kortet med personlige oplysninger (obligatoriske felter er markeret med stjerner), før han/hun indsender en verifikationsanmodning. Uden disse oplysninger vil kontorets personale ikke kunne verificere profilen.

På siden “Personlige data” skal spilleren indtaste sådanne obligatoriske oplysninger:

 • Navn.
 • Fornavn.
 • Fødselsdato.
 • Type af dokument.
 • Region.
 • By.
 • Permanent registreringsadresse.

Brugeren kan også indtaste andre oplysninger om sig selv, hvilket vil hjælpe med at personliggøre spilleren, hvis han mister adgang til sin konto. Sådanne oplysninger er:

 • Efternavn.
 • Fødested.
 • Telefonnummer.
 • E-mail.

Efter at have udfyldt de obligatoriske data kan spilleren gå videre til kontoverificering af 1xBet-repræsentanterne.

Ввод паспортных данных 1хБет

Hvordan ændrer jeg mine pasoplysninger hos 1xBet?

Ofte opstår der situationer, hvor en bruger indtaster data forkert, når han/hun opretter en konto. Det er også muligt at begå en fejl ved indtastning af oplysninger, mens man udfylder en profil, for eksempel at angive forkerte pasoplysninger i 1xbet. I et sådant tilfælde kan spilleren selv foretage rettelser eller bede om hjælp fra 24/7 supportteamet.

Alle oplysninger om spilleren gemmes i sektionen Personlige data. Nogle data kan ikke redigeres (der er et låseikon ved siden af): kontonummer, registreringsdato og bopælsland. Det kan ikke ændres, bortset fra spillerens bopælsland. For at foretage ændringer skal du skrive til supporttjenesten og indsende dokumenterne om din flytning til et andet land. Resten af oplysningerne kan ændres uafhængigt af hinanden ved at klikke på blyantsikonet.

Flere spørgsmål om profilbekræftelse hos 1xBet:

📃 Hvorfor indtaste pasoplysninger hos 1xBet?

Bookmakerkontoret 1xbet har efter at have fået en licens fra registrator fra Curacao forpligtet sig til at modvirke mindreåriges brug af spiltjenester. Med henblik herpå forpligter virksomheden bettorerne til at gennemgå en verifikationsprocedure – en kontrol af pasoplysninger. Takket være dette skridt er det muligt at minimere forsøg fra spillere under 18 år på at satse online. Desuden kontrollerer virksomheden brugernes dokumenter for at udelukke skruppelløse spillere, som er talrige på markedet for sportsvæddemål og spil, fra portalen.

⌚ Hvor lang tid tager det for 1XBet at kontrollere dokumenterne?

Når en spiller har indsendt alle de nødvendige dokumenter (listen vil blive vist i dit personlige kabinet) har bookmakeren 72 timer til at kontrollere dem. Som regel er 1xBet verifikation meget hurtigere, og spilleren kan hæve penge inden for 24 timer efter at have sendt anmodningen.

📋 Hvilke dokumenter skal jeg bruge for at verificere 1xBet?

Verifikation af en spillers identitet er en individuel procedure. Det er op til bookmakeren at afgøre, hvilke dokumenter han skal bruge til identitetsbekræftelse. Oftest er det dog et pas (nationalt eller udenlandsk) og et kørekort.

📝 Hvordan omgår jeg pasverifikation hos 1xBet?

Dette er et populært spørgsmål blandt teenagere, der er under 18 år gamle. I henhold til reglerne vil bookmakeren kontrollere dokumenter, før der udbetales penge. Derfor er det umuligt at omgå 1xBet verifikation. Selvfølgelig kan en spiller bruge data fra slægtninge. Du skal dog være forsigtig, så svindelnummeret ikke bliver afsløret af sikkerhedstjenesten. I et sådant tilfælde er det uundgåeligt at blokere profilen.

Relevante nyheder