Intro

Hvordan bruger jeg 1xBet?

Как пользоваться сайтом 1xBet
Besøgende på 1xBet, som ikke tidligere har indgået et væddemål online, kan have svært ved at bruge det. Dette skyldes ikke så meget den ubehagelige grænseflade (designet er designet i henhold til de seneste tendenser inden for gambling), som uerfarenhed. Så i dagens stykke vil vi svare på, hvordan man bruger 1xBet for nybegyndere, der spiller på spil.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvordan bruger man 1xBet?

Bookmaker 1xBet har leveret tjenester online siden 2011. Portalen er udviklet af det førende webstudie på markedet. Dette har gjort det muligt for kontoret at få positiv feedback på portalen fra bettorerne og konstant at øge antallet af spillere. For nybegyndere kan 1xBet-webstedet dog virke kompliceret: forskellige sektioner med hundredvis af begivenheder og spil, mange funktioner til at analysere væddemål og placere dem. Faktisk er det muligt hurtigt at mestre mulighederne på spilportalen. Her er nogle enkle tips om, hvordan man bruger 1xBet-webstedet:

  • Gør dig bekendt med afsnittene på webstedet. En nybegynder bør gøre sig bekendt med bookmakerens tilbud. Portalen har sider med pre-match- og livevæddemål (sport, cybersport, ikke-sportsbegivenheder), spil (roulette, poker, spilleautomater), bingo, tv-spil osv.
  • Gør dig bekendt med funktionaliteten. Når først væddemanden har besluttet, om han/hun vil satse eller spille, kan du gøre dig bekendt med værktøjerne. Bookmakeren tilbyder mange funktioner til at analysere begivenheder, placere væddemål og spille spil.
  • Læs reglerne. Afsnittet “Regler” indeholder nyttige oplysninger om bookmakeren og dens tjenester. Her kan en spiller finde svar på mange spørgsmål.
  • Kontakt support. Hvis en spiller har spørgsmål, kan de hurtigt løses ved at skrive til eller ringe til den døgnåbne support. Hjælpen er gratis.
  • Tag et kursus for begyndere. Vi anbefaler at læse vores Betting School, hvor du vil lære om bookmakernes særheder og finurlighederne ved sportsvæddemål.

1xBet: hvordan man bruger betting-webstedet?

Spørgsmålet om, hvordan man bruger 1xBet betting-siden, ligner det foregående. Især fordi virksomheden udelukkende leverer sine tjenester via sin hjemmeside. For at kunne bruge 1xBets tjenester skal en spiller derfor gøre sig bekendt med portalens særpræg for at kunne bruge dem. Når en bettor lærer, hvordan man hurtigt finder de muligheder af interesse og placerer væddemål/spil, vil alle spørgsmål om bookmakerens arbejde forsvinde. For at gøre dette anbefaler vi at følge de tips, der er beskrevet ovenfor.

Hvordan bruger man 1xBet, hvis man ikke er 18 år?

1xBet Bookmaker tilbyder sine tjenester i henhold til internationale spilleregler. Således skal nyankomne, når de opretter deres spilkonto, gennemgå en identitetskontrol. Dette gøres for at forhindre mindreårige i at spille. På trods af dette undrer nybegyndere sig over, hvordan man kan bruge 1xBet, hvis man er under 18 år. Vi gav et omfattende svar på det i artiklen om registrering på 1xBet uden pas.

For at undgå at gentage den førnævnte artikel, kan vi blot sige, at spillere kan oprette en konto og indbetale penge uden at oplyse et pas. For at få gevinsterne ind på din personlige konto skal du dog verificere din profil for at få gevinsterne ind på din personlige konto. Det er praktisk talt urealistisk at omgå verifikationen. Derfor vil spillerne ikke kunne bruge 1xBets hjemmeside fuldt ud, hvis de er under 18 år.

Relevante nyheder