Intro

Hvordan får og bruger jeg mit gratis 1xBet-spil?

Бесплатная ставка 1хБет
Bookmakeren 1xbet tilbyder gratis væddemål til nybegyndere og stamspillere. De kan bruge dem til at afprøve nye væddemålsteknikker og optjene yderligere belønninger fra kontoret. Hvor kan jeg få freebet, og hvordan kan jeg bruge det på bookmakerens hjemmeside? Artiklen går mere i detaljer.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad betyder Free Bet fra 1xBet?

Gratis væddemål 1xbet eller gratis væddemål er et væddemål, som kan placeres på bookmakerens hjemmeside uden at tjene personlige penge. I dette tilfælde bliver væddemålet betalt af kontoret. Gevinsterne krediteres ikke på hovedkontoen, men på bonuskontoen og skal satses i henhold til den ordning, der er beskrevet i betingelserne for freebet.

Størrelsen af freebet afhænger af bookmakeren. Generelt tilbyder alle bookmakere høje freebets til deres brugere. Du skal dog være forsigtig med ikke at falde for markedsføringstricks. Husk på, at jo højere freebet, jo sværere er indsatsbetingelserne. Hvad angår 1xBet, tilbyder virksomheden ret loyale regler for at konvertere et freebet til en kontant belønning.

Hvordan får jeg et free bet fra 1xbet?

Følgende typer freebies er tilgængelige for 1xbet-brugere:

  • For registrering. Gratisbet tildeles efter oprettelse af en konto og indbetaling af penge på din konto. Hvordan du får en bonus til din første indbetaling hos 1xbet skrev vi i en tidligere artikel. Lad os blot bemærke, at det maksimale beløb for bonussen er op til 130 dollars eller det tilsvarende beløb i lokal valuta. Når det er sagt, så er $30 en ekstra belønning, som du kan få ved at bruge vores promokode STAVKAWIN.
  • For Promo Points. Aktive brugere kan optjene særlige point for at placere væddemål. Hvad 1xbet promo point er, blev diskuteret på bloggen. Kort fortalt svarer det til en cashback, som en spiller får for sin aktivitet på siden. En slags loyalitetsprogram fra bookmakeren. Du kan konvertere de point du modtager til promokoder (der er en særlig sektion på siden) og bruge dem i væddemål og spil.
  • Til deltagelse i kampagner. I PROMO-sektionen kan du finde et dusin kampagner, der giver dig mulighed for at få freebies til væddemål og spil. Kontoret giver også kampagnepoint til vindere og deltagere, som kan omdannes til gratis væddemål. Dette er blevet skrevet om ovenfor.
  • Fødselsdag. bookmakeren 1xbet lykønsker sine brugere på deres fødselsdag med et freebet.

I sjældne tilfælde kan selskabet give gratis væddemål som kompensation for kontoproblemer og andre problemer. Der er ingen andre måder at få freebies på.

Промокоды в 1xBet (1хБет)

Hvad er de specifikke detaljer ved at bruge 1xBet Freibet?

Nye spillere bør omhyggeligt læse vilkårene og betingelserne for at bruge freebet hos 1xbet. For det første er der en række begrænsninger (nuancer) for denne type væddemål. For det andet betyder det at få en gevinst fra et freebet ikke, at man automatisk modtager penge. Pengene skal først omsættes. Og det er her, at den første skuffelse venter brugerne: Det er ikke altid muligt at satse det fulde beløb og få bonussen tilbage på hovedkontoen.

For at vende tilbage til spørgsmålet om begrænsninger bør spillerne være opmærksomme på de specifikke forhold omkring placering af gratis væddemål:

  • Et begrænset antal begivenheder. Du kan kun placere et freibet på visse sportsgrene eller pre-match events.
  • Høje odds for væddemål. For at vinde skal oddset for et væddemål være mindst lige så højt som den indstillede værdi. Ofte skal oddset være fra 1,50.
  • Begrænset type af væddemål. Du kan placere et gratis væddemål på 1xbet i udtrykker for et bestemt antal resultater.

Når du har opfyldt disse betingelser og modtaget belønningen, er det værd at satse bonuspengene. De restriktioner, der er beskrevet ovenfor, findes også der. Ud over disse kan minimumsindsatsbeløbet for indsatser nævnes. Som regel er beløbet en størrelsesorden højere end for en almindelig indsats.

Flere spørgsmål om 1xBet free bet

▶️ Hvordan bruger jeg free bets hos 1xBet?

Bookmakeren giver spillerne freebets i form af promokoder. For at bruge et gratis væddemål hos 1xBet skal du indtaste den tilgængelige kode med tal og bogstaver i feltet “Promokode”, når du placerer et væddemål. Feltet “Bet amount” (indsatsbeløb) skal være tomt. I dette tilfælde vil bookmakeren helt sikkert tælle promokoden med og ikke trække pengene fra hovedkontoen.

✅ Hvordan placerer jeg et gratis væddemål hos 1xBet?

For at placere et gratis spil hos 1xbet skal du opfylde alle de betingelser, der er beskrevet i afsnittet “Bonusser og gaver”. De består i at vælge en specifik sport, odds og spiltype for freebies. Du kan læse mere om disse begrænsninger i et af afsnittene i denne artikel.

⏱️ Hvor lang tid tager det at vinde et 1xBet free bet?

Når du har modtaget din belønning for dit gratis væddemål, har spillerne en begrænset tid til at satse det. Det nøjagtige antal dage er angivet i vilkårene og betingelserne for det gratis væddemål (se Bonusser og gaver). I gennemsnit har spillerne dog 30 dage til at gennemføre udbetalinger til deres hovedkonto.

Relevante nyheder