Intro

Hvordan foretager jeg en indbetaling til 1xBet?

1xBet - внесение денег на депозит
Efter at have registreret sig hos 1xbet kan brugerne gå videre til næste trin – indbetaling af penge på deres spillekonto. Indbetalinger kan foretages takket være snesevis af tjenester, lige fra kort til kryptovalutaer. Samtidig er alle operationer fri for kommission fra bookmakeren. Hvordan man indbetaler 1xBet, hvilke metoder der er tilgængelige for brugerne, vil blive diskuteret i denne nye artikel.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

1xBet: Hvordan indbetaler jeg min spillekonto?

I modsætning til nogle konkurrenter giver 1xbet spillerne mulighed for at stifte bekendtskab med de tilgængelige muligheder for at indbetale deres konto uden at skulle oprette en konto. Hjemmesiden har en sektion “Betalinger”, hvor du kan angive bettets bopælsland og få en liste over aktuelle betalingsmetoder. Du kan også se mulighederne for at indbetale og hæve penge fra 1xbet. På denne måde kan spilleren vurdere fordelene ved kontoret, før han/hun registrerer sig.

For at foretage en indbetaling er det nødvendigt at logge ind og gå til afsnittet Indbetaling. Spilleren vil blive tilbudt tilgængelige betalingsmetoder, afhængigt af hans bopælsland. I gennemsnit er 30+ betalingstjenester tilgængelige til at indbetale penge til 1xbet-kontoen, som er opdelt i kategorier:

  • Bankkort.
  • Bankoverførsler (understøttes ikke i alle lande).
  • Elektroniske tegnebøger.
  • Betalingstjenester.
  • Overførsler af mobile penge (understøttes i nogle lande)
  • Kryptovalutaer.
  • Selvbetjeningsterminaler (ikke tilgængelig i alle lande).
  • Fastnetkontorer (findes i nogle lande).

I de fleste tilfælde tager indbetalingen alt fra et par minutter til en time. Bankoverførsler tager længere tid på grund af de finansielle organisationers særpræg. Samtidig kontrolleres alle indgående betalinger for pengenes oprindelse. Hvis den finansielle tilsynsmyndighed har spørgsmål om deres lovlighed, kan kontoret bede om yderligere dokumenter til at bevise indkomstkilden. I praksis er dette dog meget sjældent.

Закинуть деньги на 1хБет

Hvordan indbetaler man penge til 1xbet?

I alt giver kontoret spillerne op til 100 muligheder for at smide penge på 1xbet. Hvert lokalt marked har dog et begrænset antal betalingsmetoder, hvilket skyldes statens love og udviklingen af markedet for betalingsinstrumenter. Derfor er det værd at gøre sig bekendt med de tilgængelige metoder til at indbetale til 1xbet, før man går videre til stadiet med at overføre penge til sin konto. Find opdaterede oplysninger i afsnittet “Depositum”, som vises efter at du har logget ind på hjemmesiden. Det er også muligt at gå til siden “Betalinger”, hvis brugeren logger ind på hjemmesiden fra den IP-adresse, der er knyttet til bopælslandet.

I det første afsnit nævnte vi, hvordan du indbetaler din spillekonto hos 1xBet. Du kan indbetale penge via bankoverførsel, betalingskort (f.eks. Visa og Mastercard), e-wallets (MoneyGO, Astropay osv.), betalingssystemer (ecoPayz, Neteller osv.), betalingsterminaler (IBOX og EasyPay i Ukraine), kryptovalutaer (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin osv.), mobiloverførsler (f.eks. Smart Money i Kyivstar), elektroniske vouchers (Flexepin osv.) osv.

Hvordan man indbetaler penge til 1xBet på hver af disse måder kan findes på kontorets hjemmeside. Lad os bare bemærke, at hele processen vil være ens og består af 3 trin: Autorisation på hjemmesiden, valg af betalingsmetode og angivelse af det beløb, der skal indbetales, bekræftelse af operationen gennem værktøjerne for den valgte betalingsmetode.

Hvordan laver man en indbetaling til 1xBet fra kort?

For at foretage en indbetaling med kort skal du gå til “Indbetaling”. På listen skal du finde metoden “Bankkort” og vælge ikonet for et af betalingssystemerne. Derefter er det nok at angive betalingsbeløbet og gå til siden med indtastning af kortoplysninger/bekræftelse af overførsel.

I nogle lande, f.eks. i Rusland, er det ikke muligt at foretage en direkte betaling fra kortet til 1xbet spillekonto. Her kommer SkyPay-appen til undsætning, hvorigennem alle operationer med indbetaling af penge til bookmakerens konto nemt kan udføres. På siden er der en vejledning i, hvordan du bruger appen.

1xBet - пополнение депозита

Hvordan indbetaler man penge til 1xBet via bankoverførsel?

I de fleste lande giver bookmakeren 1xbet spillerne bankoplysninger til at indbetale penge til kontoen. Det er nemt at foretage en pengeoverførsel, hvis du bruger betroede online banker. For eksempel kan du i Ukraine foretage overførsler via Privat24 og i Rusland via Sberbank Online.

Mange brugere spekulerer på, hvordan man indbetaler 1xbet gennem Sberbank Online? For at gøre det skal du logge ind på din netbank og indtaste de oplysninger, du har fået på bookmakerens personlige konto. Bemærk venligst, at overførslen kan være til en konto i udlandet. Derfor vil der blive opkrævet et ekstra gebyr, som du kan finde ud af det hos din bank.

Hvordan laver man en indbetaling til 1xbet uden UCCI?

Mange brugere forveksler, når det drejer sig om 1xbet, det med bookmakeren 1xStavka (1xStavka). Vi lavede en kort sammenligning af disse selskaber i artiklen. Som følge heraf er bookmakerne forbundet af deres endelige modtagere, men i henhold til russisk lov er de forskellige juridiske enheder.

I den nævnte artikel er der oplysninger om TSUPIS – et kreditinstitut, som har indgået en aftale med 1xStavka, om at spore spillernes betalingstransaktioner. I henhold til russisk lov (1xStavka bettingfirma opererer lovligt i Rusland) skal spillere betale skat af hver af deres gevinster. Oplysninger om, hvor mange penge en bruger har tjent, indsamles af UUPIS (Interactive Betting Transfer Accounting Centre). Derfor er væddemålsspillere, der ønsker at bruge 1xStavka bookmaker, forpligtet til at registrere sig hos kreditinstituttet. Uden dette vil de ikke kunne verificere deres konto.

På den anden side bruger 1xBet en offshore-licens, som ikke er anerkendt i Rusland. Da bookmakeren er ulovlig i Den Russiske Føderation bør spillerne ikke bekymre sig om, hvordan de kan indbetale 1xBet uden TSUPIS. Du kan indbetale penge til 1xBet uden at underrette kreditinstituttet om overførslerne.

Hvordan laver man en indbetaling til 1xBet fra sin telefon?

En praktisk måde at indbetale penge til din 1xBet-konto på er at foretage en indbetaling fra din telefon. Vi taler ikke om mobilappen, som i øvrigt understøtter alle de betalingsmetoder, der er tilgængelige på hjemmesiden, men om overførsel af penge fra dit telefonnummer. I nogle lande giver bookmakeren dig mulighed for at foretage indbetalinger fra dine mobiloperatørkonti. Således kan du i Ukraine indbetale penge til 1xbet fra Kyivstar og Vodafone, i Rusland – MTS, Megafon osv.

Пополнение депозита 1хБет

For at indbetale penge til kontoen fra telefonen skal brugeren logge ind. Hvis afsnittet “Deposit” er tilgængeligt med mobiloperatørkort, så kan du fuldføre operationen via bookmakerens portal. Det eneste du skal gøre er at indtaste dit telefonnummer og bekræfte debitering af mobilkontoen via SMS.

Ellers skal du bruge særlige tjenester/applikationer for at overføre penge fra din telefon til 1xbet. Disse applikationer kan findes på Google Play eller App Store.

Flere spørgsmål om, hvordan du indbetaler penge til 1xBet

💵 Hvordan laver man en indbetaling til 1xBet via en terminal?

I en del af de post-sovjetiske lande er 1xBet betting-selskabet repræsenteret af jordbaserede kontorer, hvor du kan indbetale penge på din konto. Der er også selvbetjeningsterminaler, som giver dig mulighed for at udføre indbetalingsoperationer. For at foretage en indbetaling til 1xBet via en terminal skal du vælge bookmakerens ikon på skærmen og indtaste dit kunde-id-nummer (numerisk login). Derefter skal du angive det beløb, der skal betales, og foretage indbetalingen. Pengene vil blive krediteret inden for en time.

📒 Hvordan indbetaler man til 1xbet uden pas?

Bookmakeren vil verificere nye spillere, før de foretager nogen valutatransaktioner. Derfor skal du have en kopi af dit pas og et bevis på din alder for at indbetale penge på din konto. Hvis det af en eller anden grund lykkedes for spilleren at indbetale til 1xbet-konto uden pas (der er sådanne historier på fora), vil det ikke være muligt at udbetale gevinster uden verifikation. Profilen vil blive indefrosset, indtil omstændighederne er afklaret.

❔ Hvorfor kan jeg ikke indbetale til 1xbet?

Problemer med at foretage en indbetaling på grund af bookmakerens fejl er meget sjældne. Hvis du ikke kan indbetale til 1xbet, bør du prøve igen. Hvis du støder på problemer igen, anbefaler vi, at du kontakter vores supportteam. Måske er spillerens konto blevet indefrosset, fordi brugeren har overtrådt bookmakerens regler. I dette tilfælde bør du finde ud af alle årsagerne og løse dem sammen med supportteamet.

📲 Hvordan indbetaler man penge til 1xbet via telefon?

Bookmakeren giver spillerne mulighed for at indbetale penge til 1xbet via telefonen. Her taler vi ikke så meget om muligheden for at automatisere på hjemmesiden eller i applikationen til smartphones og udføre operationen via din gadget. Med dette mener vi at acceptere penge fra en mobiloperatørs konto. Spillerne kan foretage en indbetaling ved at overføre penge fra deres telefonnummer til bookmakerens konto. For at gøre dette skal du sende en SMS til det angivne nummer, og pengene vil blive debiteret og automatisk krediteret din personlige konto. Desværre er denne service ikke tilgængelig i alle lande.

Relevante nyheder