Intro

Hvordan kan jeg hæve penge fra 1xBet uden et pas?

Двухфакторная авторизация 1хБет
Et af de mest populære spørgsmål blandt 1xBet-brugere er: “Kan jeg hæve penge fra min konto uden pas?” I vores artikel om registrering af mindreårige spillere hos 1xBet har vi delvist berørt dette emne. Vi besluttede dog at gøre det til en separat publikation og udvide den med indirekte spørgsmål fra brugerne af kontoret.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Er det muligt at registrere spillere hos 1xBet uden pas?

I henhold til reglerne i spilfællesskabet er væddemål og spil for personer under 18 år forbudt. Dette skyldes den højere risiko hos unge mennesker for at “blive afhængige” af spilleunderholdning. En undersøgelse foretaget af University of East London, England, af spillere i alderen 18-45 år fandt en 20 % højere risiko for at blive en ivrig spiller blandt dem, der tidligere har brugt det nationale lotteri (i England kan man først købe lodder fra 16 år). Desuden udvikler spilafhængighed, den såkaldte ludomani, sig hurtigere blandt unge mennesker. Derfor forbyder myndighederne i mange lande mindreårige spillere at bruge alle tjenester i forbindelse med spil. Dette gælder også for spilplatforme, der opererer lovligt, for eksempel 1xBet.

For at vende tilbage til spørgsmålet i overskriften kan mindreårige spillere oprette en konto på 1xbet-webstedet. Det er nok at vælge en af de hurtige registreringsmuligheder. Verifikation af kontoen er dog et obligatorisk kriterium for udbetaling. Da vi beskrev problemer med at hæve penge fra 1xbet, huskede vi profilbekræftelsen. Dette er intet andet end spillernes tilrådighedsstillelse af deres pasoplysninger til bookmakeren. Samtidig kan kontoret bede om dokumenterne på tidspunktet for indbetaling af penge på kontoen eller senere, under udbetalingen. Der er dog ingen mulighed for at springe dette trin over.

Hvis en 1xBet-bruger er under 18 år (og ikke kan fremlægge dokumenter), vil hans profil blive indefrosset indtil myndighedsalderen. Indbetalte midler vil også blive indefrosset.

Hvordan hæver man penge fra 1xbet, hvis man er under 18 år?

Mindreårige spillere, der har oprettet en profil på bookmaker 1xbet’s hjemmeside, kan forsøge at omgå begrænsningen for brug af kontorets tjenester. For at gøre dette kan du:

  • Giv din elskede person dokumenter og lav transaktioner på deres vegne.
  • Køb en registreret og verificeret konto for en fremmed person. Du kan finde mange sådanne tilbud på betting- og spilfora.

Alle metoder indebærer dog en risiko. For det første kontrollerer kontoret de IP-adresser, hvorfra spilleren logger ind. Hvis placeringen ændres, kan bookmakeren bede om yderligere bekræftelse af flytningen eller kopier af personlige dokumenter. For det andet kan der i forbindelse med udbetalinger opstå problemer med, at afsenderens og modtagerens oplysninger ikke stemmer overens. Til gengæld er det ikke en god idé at overføre penge til en nærtstående persons personlige konto, for slet ikke at tale om en fremmed. Desuden vil spillerens konto blive spærret uden mulighed for genoprettelse, hvis der opdages svindel.

1хБет - двухфакторная авторизация

Hvordan hæver man penge fra 1xbet uden SMS?

Bookmakerens kontor 1xbet bekymrer sig om sikkerheden på siden. For at beskytte spillernes penge anbefaler virksomheden kraftigt at bruge totrinsbekræftelse. Når du forbinder advarsler for at hæve penge fra spilkontoen, vil operationen ikke lykkes uden at indtaste koden. Således garanterer hacking af en spillers konto ikke, at angriberen vil modtage sine midler. Bemærk venligst, at koden kommer i Authentificator-appen, som er tilgængelig på Google Play eller AppStore.

Tidligere blev adgangskoden med koden sendt i form af en sms til telefonnummeret. Nu behøver du ikke længere at sende en SMS for at hæve penge fra 1xbet. Du kan bruge Authentificator fra Google til dette formål. Og hvis en spiller ønsker at nægte yderligere verifikation ved overførsel af penge, skal du slå den relevante indstilling fra. Det kan du gøre i dit personlige kabinet i afsnittet “Sikkerhed”. Bemærk venligst, at 2-faktor-autorisering er deaktiveret som standard.

Relevante nyheder