Intro

Hvordan kan jeg omgå 1xBet-blokering?

Почему не работает сайт 1xbet
Brugere af 1xBet kan risikere at blive blokeret af lokale internetudbydere. Problemer med adgang til 1xBets websted forekommer i forskellige lande og er relateret til bookmakerens særlige forhold. Lad os tale mere detaljeret om årsagerne til blokering af spilportalen, og hvad man skal gøre, når 1xBets hjemmeside ikke virker.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvorfor virker 1xBets hjemmeside ikke?

Bookmakerkontoret 1xbet lancerede sin hjemmeside i 2011. Portalen fik licens fra Curacao Gambling Commission til at operere. Da det er offshore, accepteres tilladelser ikke af mange stater, hvor bookmakere og casinoer er lovlige. Nogle af dem blokerer aktivt udenlandske spilleportaler, som ikke har fået en lokal licens.

Da bookmakeren 1xBet ikke har nogen planer om at gå ind på lokale markeder og åbne landkontorer, bliver siden ofte sortlistet af internetudbydere. Dette er ikke svært at kontrollere. Hvis en spiller ikke kan få 1xBets hjemmeside åbnet, bør du kigge efter problemer med blokering af den.

I hvilke lande kan jeg ikke komme ind på 1xBets hjemmeside?

I det sidste årti har væksten i onlinevæddemål haft en negativ indvirkning på onlinebookmakeres drift. I mange lande, hvor bookmakeres aktiviteter er lovlige, eller hvor myndighederne er neutrale over for væddemål online, er der restriktioner på spilfirmaers drift. Dette påvirker væddemålsselskabernes drift, da adgangen til deres websteder er begrænset eller blokeret.

Brugere af 1xBet står også over for det problem, at de ikke kan få adgang til 1xBets websted. Ifølge forummet kunne spillerne i 2021 ikke altid få adgang til bookmakerens portal i Østrig, Belgien, Hviderusland, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Iran, Iran, Italien, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Ungarn, Ukraine, USA, osv. Det samlede antal lande, der oplever problemer med at få adgang til 1xbet-webstedet, er 60+.

Блокировка 1хБет Роскомнадзором

Det er værd at bemærke, at 1xbet ikke kommer ind på siden ikke kun på grund af restriktioner fra lokale myndigheder. I nogle lande begrænser bookmakeren selv driften af ressourcen. Derefter vil indgangen til den officielle side blive udført (ingen serverfejlmeddelelse). Der vil dog blive vist en meddelelse på siden: “Hjemmesiden fungerer midlertidigt ikke i dit land”. I dette tilfælde kan brugeren forsøge at ændre proxyen og oprette forbindelse fra en IP-adresse i et andet land. Det er dog værd at kontrollere med supporten, om det er muligt at bekræfte de dokumenter, der er udstedt af myndighederne i det land, hvor virksomheden midlertidigt ikke fungerer.

Kan ikke logge ind på 1xbet: hvordan kan man bestemme årsagen?

I de foregående afsnit forsøgte vi at finde ud af årsagerne til, at en spiller ikke kan logge ind på 1xbet. Portalen er blokeret gennem:

 • De lokale myndigheder forbyder alle former for spil og internationale portaler, der er blokeret af landets internetudbydere.
 • Forbud mod internationale bookmakere, der ikke har lokale licenser. Blokering sker gennem internetudbydere.
 • Blokering af 1xBets adgang til portalen på lokale markeder, som den er mindre interesseret i, eller har problemer med Curacao-licensen.

For at bestemme årsagen til, at brugerne skriver anmodninger “Jeg kan ikke logge ind på 1xBet”, skal du gå til den officielle hjemmeside 1xbet.com og kontrollere dens funktionalitet:

 • Hvis det tager lang tid at indlæse webstedet, men ikke åbner (kun en hvid skærm er synlig), er det værd at forsøge at logge ind via en proxy. Hvis du bruger en anden IP-adresse, er det værd at søge efter oplysninger om blokering af portalen i landet i medierne.
 • Hvis du får fejlen “Ingen forbindelse til serveren”, når du får adgang til webstedet, så er webstedet blokeret af de lokale internetudbydere. Du bør også læse om webstedets optagelse i blokeringsdatabasen.
 • Hvis hjemmesiden åbnes, men der er en meddelelse om, at 1xBet-portalen ikke fungerer i spillerens bopælsland, er kontoret ikke kommet ind på det lokale marked. I så fald kan du prøve at kontakte bookmakerens supportteam og afklare detaljerne.

Hvordan du logger ind på 1xBet, hvis det er blokeret, forklares i det følgende afsnit.

Не заходит на 1хБет

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan logge ind på 1xBet?

Hvis du ikke kan komme ind på 1xBet-webstedet, er der nogle problemer med serveren eller adgangen til den. Du kan se det på den fejl, du ser i din browser. Hvis det er standardvinduet “Failed to connect to 1xbet.com server” eller 403-fejlen, så bliver du sandsynligvis blokeret. I tilfælde af fejlmeddelelsen 5xx kan der være nogle problemer med serveren. Dette er dog yderst sjældent.

Når du har fundet ud af årsagen til, at det ikke er muligt at logge ind på 1XBets hjemmeside, kan du søge efter en løsning. Der er flere enkle måder at omgå en blokeret 1xBet på:

 • Brug 1xBet-spejle. Disse er kopier af hjemmesiden under et andet domæne, som vi skrev om på hjemmesiden.
 • Apps til mobiltelefon, tablet og pc. Bookmakeren understøtter apps til Android og iOS.
 • 1xBets egen browser til Mac OS eller Opera-brugere.
 • VPN-software til pc eller widgets til browsere med IP og forbindelsespunkt, der skifter.
 • Brug af Telegram bot til væddemål.

Valget af, hvordan man omgår 1xBet-portalens blokering, afhænger af spillerens ønsker. Efter vores mening er hver af mulighederne for at komme ind på 1xBets hjemmeside effektiv.

Flere spørgsmål om emnet blokering af 1xBet

🗺️ Hvilket land er 1xBet tilgængelig i?

Bookmaker 1xBet tilbyder sine tjenester online og accepterer brugere fra alle lande i hele verden. Lokale myndigheder kan dog blokere adgangen til hjemmesiden. Derfor er adgang til portalen tilladt i over 40 lande: de fleste lande i Europa, Canada, Mexico, Australien, Indonesien, Nigeria, Senegal, Canada, Canada, Australien, Indonesien, Senegal osv.

❓ Hvad er der galt med 1xBet?

Et sådant spørgsmål opstår, når siden er utilgængelig for spilleren. I dette tilfælde er det nødvendigt at finde ud af, hvad der har forårsaget, at spilleren ikke kan logge ind på 1xBet. Hvis det er et serverproblem, er det værd at vente på, at det bliver løst af virksomhedens specialister. Og hvis det er blokering af 1xBet’s side – brug de løsninger, der er foreslået i artiklen.

⛔ Hvorfor er 1xBet blokeret?

Hovedårsagen til, at 1xBet er forbudt, er, at der ikke findes nogen national licens til at acceptere onlinevæddemål. Desuden er der stadig mange stater i verden, hvor spilinstitutioner er forbudt. Derfor passer driften af spilleportalen ikke ind i den lokale lovgivning.

Relevante nyheder