Intro

Hvordan omgår jeg blokering af 22Bet?

Блокировка сайт 1хБет
Bookmakerkontor 22Bet er ganske aktivt ved at udvikle sig og vinde sin niche på markedet for sportsspil. For sportsvæddemål kan 22Bet allerede nu konkurrere med de ældste bookmakere. Spilforretningen er også i aktiv udvikling. Alt dette bidrager til at øge kendskabet til brandet blandt bettorerne og de regulerende myndigheder i de stater, hvor sidstnævnte er bosiddende. Derfor er det ikke overraskende, at med den voksende popularitet af kontoret spillere står over for blokering af 22Bet hjemmeside i deres lande. Denne artikel diskuterer årsagerne til dette fænomen, og hvordan man omgår restriktionerne for at besøge spilportalen.

Hvorfor er webstedet for 22bet blokeret?

Det officielle websted for Bet 22bet er licenseret af registrator fra Curacao. Mange lande accepterer licensen og forbyder ikke spillerne at bruge kontorets tjenester. I de lande, hvor licens 8048/JAZ ikke anerkendes eller hvor spil er forbudt, er adgangen til ressourcen problematisk. Således blev bookmakerens portal 22Bet inkluderet i den “sorte liste” over forbudte websteder på Den Russiske Føderations område. Derfor er spilportalen efter anmodning fra Roskomnadzor blevet blokeret af alle internetudbydere.

Der er flere grunde til, at 22Bets websted er blokeret:

  • Teknisk fejl. Sjældent, men alligevel nogle gange kan portalen ikke fungere på grund af problemer fra bookmakerens side. I et sådant tilfælde er det værd at tjekke oplysningerne på virksomhedens officielle sider i sociale netværk.
  • Planlagt vedligeholdelse/forebyggende vedligeholdelse. Bookmakeren advarer på forhånd om planlagt arbejde på hjemmesiden.
  • Adgang til webstedet er blokeret 22bet. Brugere fra ikke alle lande kan bruge bookmakerens tjenester. Virksomheden begrænser stadig adgangen til webstedet for spillere fra de regioner, hvor der er restriktioner og problemer med spillelovgivningen.
  • Hjemmesiden er blokeret af internetudbydere. I nogle lande, hvor virksomheden aktivt opbygger sin forretning, er det ikke muligt at få adgang til portalen. Den er blokeret af lokale internetudbydere.

Не удалось соеденится с сервером 22Бет

For at finde ud af, hvad årsagen er til, at 22Bets websted er blokeret, skal du se på fejlen i din browser:

  • Hvis der vises en hvid skærm, er der tale om en fejl på serversiden.
  • Hvis det tager lang tid at indlæse webstedet, og der vises en fejlmeddelelse: 500, 501, 503 – fejl på serversiden.
  • Når portalen endnu ikke er indlæst og viser meddelelsen “Failed to connect to server” – blokeret af internetudbydere.
  • Hvis portal 22Bet er indlæst, men der vises en meddelelse “Access to the site is restricted” på branded screen – siden fungerer ikke i spillerens bopælsland.

På baggrund af årsagen til, at bookmakerens websted er blokeret, kan du finde en måde at omgå det på.

Hvordan kommer man uden om blokering af 22Bet?

Blokering af en bookmakers kontor er et ubehageligt problem for brugerne, men det kan ikke kaldes uløseligt (medmindre bookmakeren selv ikke accepterer spillere fra visse lande). Da efterspørgslen avler udbuddet, er der altid løsninger på problemerne.

Der er en række gennemprøvede og pålidelige måder at omgå 22Bets blokering på. Resultatet kommer ned til én ting: kunden skjuler sin rigtige IP-adresse og logger ind fra en adresse, der tilhører et andet land. Med andre ord er omgåelse af et blokeret websted ikke at få adgang til det direkte gennem din internetudbyder, men gennem særlige servere, der krypterer brugerens rigtige IP-adresse.

Nedenfor vil vi overveje enkle og let anvendelige metoder til at omgå blokering af 22Bet-webstedet.

Сайт 22Bet

Brug af 22Bet-webstedspejlet

Ud fra et teknisk synspunkt er den nemmeste måde at oprette forbindelse til et blokeret websted på at bruge 22Bet-spejlet. Denne mulighed anbefales derfor til nybegyndere inden for betting.

Et spejlwebsted er en kopi af det oprindelige websted, der understøtter alle funktioner og egenskaber fra bookmakerens officielle websted, men med en anden alternativ internetadresse. For at bruge bookmakerens spejlside skal du skrive til 22Bets tekniske support e-mail og få oplyst websideadressen.

Brug af et spejl kræver ingen softwareinstallation eller konfiguration. Det eneste du skal gøre er at indtaste den nye adresse i din browser. En anden fordel ved denne metode er pålidelighed – den fungerer stabilt og hurtigt. Derudover er der ingen begrænsninger på hastigheden af indlæsning af sider, spejlet er helt lovligt og tilgængeligt for alle. Men 22Bet’s spejlsteder fungerer ikke i lang tid. Så er adresserne også blokeret, og det er nødvendigt at kontakte support for at få en ny bettingportal.

Brug af VPN-tjenester til at få adgang til 22Bet

Den næstmest almindelige måde efter spejle er en VPN-tjeneste.

VPN (Virtuale Private NetWork) er et virtuelt privat netværk, der tillader netværksforbindelser over et andet netværk. Dets funktionsprincip er at skabe en sikker forbindelse mellem brugerens computer og webstedet uden om internetudbyderen. Dette giver adgang til et blokeret websted.

Når man bruger en VPN, går forbindelsen til ressourcen gennem en krypteret kanal til en server og gennem denne server til det ønskede websted på internettet. Da serverens IP-adresse anvendes, når der oprettes forbindelse til webstedet, genkender internetudbyderen ikke mellemleddet som en forbudt ressource, så forbindelsen blokeres ikke. Dette sikrer en vis anonymitet for spillerne.

Der findes mange sikre gratis VPN-tjenester, men de har som regel lav hastighed og pålidelighed. Ordentlige beskyttelsesniveauer og hurtigere overførselshastigheder leveres af betalte VPN-tjenester.

Ud over programmer og tjenester til brug af VPN-netværk kan du installere browser-plugins (ofte udviklet af de samme tjenester) eller bruge browsere med indbygget VPN, f.eks. Orega. Du kan også bruge Tor-browseren, som ændrer din IP-adresse, hver gang du opretter forbindelse.

Mobilapp fra Bet 22Bet

Du kan downloade 22bet-mobilappen fra bookmakerens hjemmeside, som understøttes på Android og iOS. Ud over fordelene ved at placere væddemål er programmet ikke bange for blokering og fungerer selv med svagt internet. Derfor vil spillerne ved at downloade appen glemme problemet med at skifte spejl eller betale for en VPN-tjeneste af høj kvalitet ved at downloade appen.

Det vigtigste er at bruge den officielle app, der downloades fra 22Bet-webstedet. Ellers er det muligt at inficere din telefon med virus og give data og adgang til tredjeparter.

Når du ikke kan få adgang til bookmakerens hjemmeside, bør du bruge de foreslåede muligheder. Takket være dem vil spillerne have uafbrudt adgang til sportsvæddemål og spil fra 22bet.

Relevante nyheder