Intro

Hvordan registrerer jeg mig hos 22Bet?

Зарегистрироватся 22Бет
Hvis du har besluttet dig for at prøve kræfter med denne form for underholdning (eller indtjening) som sportsvæddemål, skal du registrere dig på 22Bet’s hjemmeside. Desuden skal du verificere din konto, og derefter skal du bevise din identitet for at kunne hæve dine penge og deltage i bookmakerens kampagner. Det lyder kompliceret… men faktisk kan alle trin for at oprette en konto gøres ret hurtigt. Der er 2 typer af registrering hos 22Bet: fuld (via e-mail) og forenklet (via sociale netværk). Lad os se på begge muligheder.

Hvordan opretter jeg en fuld konto hos 22Bet?

Når en spiller klikker på knappen “Registrer” på 1xbet, vil systemet bede ham om at vælge mellem to muligheder. Ved fuld registrering skal du oplyse følgende oplysninger:

 • Fornavn.
 • For- og efternavn.
 • Din e-mail-adresse.
 • Dit password til næste login.
 • Bopælsland.
 • Kontoens valuta.

Før man klikker på knappen “Registrer” på 1xbet, skal man være opmærksom på det sidste punkt “Valuta”. Spilleren bør tænke grundigt over, i hvilken valuta det vil være mere bekvemt for ham at udbetale gevinster. For det vil være meget svært, hvis ikke umuligt, at ændre denne indstilling hos 22Bet.

Det er heller ikke tilrådeligt at indtaste en tilfældig e-mailadresse, da du vil modtage en e-mail, der bekræfter kontoen. Du vil modtage et link, som du skal klikke på for at fuldføre din registrering hos 22Bet. Uden denne handling vil din konto være inaktiv, og du vil ikke kunne spille.

Resten af indtastningsfelterne såsom fornavn, efternavn, adgangskode og land bør ikke give anledning til problemer. Igen anbefaler vi, at du ikke roder rundt med bookmakeren og angiver de rigtige detaljer. Dette skyldes, at samtalen med bookmakeren er kort og ret hård.

Hvordan registrerer man sig hos 22Bet via sociale netværk?

Den anden mulighed for at registrere sig hos 22Bet vil virke på mange nemmere og mere bekvemt, og vigtigst af alt hurtigere. Det er registrering via sociale netværk. Hvis en potentiel kunde har en konto i mindst en af følgende ressourcer, kan han roligt vælge det.

Сайт 22Bet

Bookmakeren 22Bet samarbejder med sociale netværkssider som f.eks

 • Klassekammerater.
 • Vkontakte.
 • Yandex.
 • Mail.ru.
 • Gmail.

Ved at vælge denne registreringsmetode skal spilleren give sit samtykke til, at bookmakeren må bruge personlige data fra den valgte ressource.

Ud over det sociale netværk skal man også vælge den valuta, som man ønsker at foretage transaktioner i på hjemmesiden. Man skal være forsigtig og indtaste detaljerne omhyggeligt, da denne indstilling vælges én gang ved registreringen og ikke kan ændres efterfølgende (kun ved at kontakte supportteamet).

Når man har valgt valuta og socialt netværk, skal man derefter klikke på “Registrer”, og en ny fane åbnes for spilleren. Læs og bekræft brugeraftalen med vilkår og betingelser for brug. Herefter vil bookmakeren automatisk generere et brugernavn og en adgangskode til at logge ind på din personlige konto. Vi anbefaler, at du skriver det ned et sted. Hvis spilleren har glemt loginoplysningerne, kan de dog ret nemt genskabes igen.

Hvordan opretter jeg en anden konto hos 22Bet?

Uden en lang introduktion kan vi med det samme sige, at det ikke er en god idé. Bookmakeren 1xbet giver dig kun mulighed for at oprette én konto og drage fuld fordel af dens fordele. For at kunne foretage pengetransaktioner og deltage i virksomhedens kampagner skal du bekræfte din identitet ved at fremvise dine dokumenter.

Selv hvis det lykkes en kunde at registrere en anden konto hos 22Bet ved hjælp af falske dokumenter, vil bookmakeren, hvis det bliver opdaget, blokere begge konti uden mulighed for genindførelse. Kort sagt – et livsvarigt forbud sammen med blokering af adgangen til alle dine gevinster.

Hvordan tilmelder jeg mig, efter at min konto er blevet spærret hos 22Bet?

Hvis en spiller finder ud af, at hans konto er blevet blokeret, når han forsøger at logge ind, er der ingen grund til at skynde sig at oprette en ny konto. Prøv først at finde ud af årsagen til blokeringen og genoprette adgangen. Selv om det ikke altid er let, er det det i sidste ende det hele værd. Bookmaker 1xbet overvåger omhyggeligt sikkerheden af transaktioner og er ansvarlig for sikkerheden af spillernes personlige data. Derfor vil kontoen blive blokeret, hvis der er den mindste mistanke om svindel.

Der er tilfælde, hvor spillere sendes til forbuddet urimeligt. Hvis en spiller er sikker på, at han har ret, og har dokumentation, kan han skrive til support.

En meget almindelig årsag til blokering er at bruge en andens kort (bror, mor, ven, ven, kone osv.). Hvis en spiller er blevet spærret for dette, ja, så har vi dårlige nyheder. Det vil være ret svært at bevise noget, og alligevel kan sikkerhedstjenesten i sidste ende sende en meddelelse om at opsige samarbejdet og fjerne kontoen på 1xbet.

I tilfælde af alvorlige overtrædelser og sletning af kontoen vil alle fremtidige registreringer med de samme personlige oplysninger som lovovertræderen også blive blokeret og slettet.

22Бет регистрация

Så svaret på spørgsmålet: “Hvordan registrerer jeg mig, efter at min konto er blevet blokeret hos 22Bet?

Vær forsigtig, når du bruger siden, læs reglerne og følg dem. Mange fejl kan ofte undgås blot ved at læse brugsbetingelserne, før du starter din karriere i bettingverdenen.

Hvordan logger du ind på din personlige 22Bet-konto?

Det er meget nemt at logge ind på din 22Bet-konto. Det eneste du skal gøre er at huske dit brugernavn og din adgangskode.

Hvis en spiller har foretaget fuld registrering via en e-mailadresse, vil login være denne e-mail, og adgangskoden vil være den, som kunden kommer med.

Hvis man har registreret sig hos 1xbet via sociale netværk, vil siden automatisk generere et brugernavn og en adgangskode. Som regel bliver de også sendt til mailen. Hvis en spiller derfor ikke har skrevet dem ned og glemt dem, skal du kigge efter dit brugernavn og password i mailen. Du kan også bruge metoder til at genoprette adgangen til 22Bet.

Relevante nyheder