Intro

Hvordan sletter jeg min 1xBet-spillekonto?

Как удалить данные 1хБет
Brugere stiller en del spørgsmål om at slette en 1xBet-konto. Nogle af dem er blevet besvaret i en af artiklerne på vores blog. Det er dog ikke alle spørgsmålene, der er blevet besvaret. Derfor har vi samlet de emner, som ikke var med i ovenstående artikel, og vil dække dem i et nyt materiale.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvordan sletter jeg min 1xBet-konto?

Hvis en bettor har besluttet sig for at lukke sin konto på bettingfirmaet 1xbets hjemmeside, er det første han gør at begynde at lede efter muligheden “Slet konto” i brugerens kabinet. Desværre vil hans søgning mislykkes. Bookmakeren giver ikke en mulighed for at slette profilen fra spilleportalen. I en tidligere artikel skrev vi, at spillerne kan kontakte 1xbet support. Operatørerne kan kun anbefale muligheden for at “fryse” kontoen. Support kan dog ikke selv gøre det. Repræsentanter for kontoret vil bede om ikke at logge ind på din konto i 3 måneder (90 dage). Efter denne periode vil din 1xBet-konto være inaktiv, men alle dine oplysninger vil forblive hos bookmakeren.

Hvordan sletter jeg min 1xBet-profil?

I bookmakerens brugsbetingelser står der klart og tydeligt, at spillere ikke kan slette deres 1xBet-profil. Denne ændring dukkede op for et par år siden og skyldes spillernes stigende forsøg på at snyde kontoret. Andre måder at snyde på hos 1xBet vil blive diskuteret i en separat artikel. Da bookmakerkontoret forbyder oprettelsen af flere konti for en spiller, er den manglende mulighed for at slette en profil hos 1xBet en slags sikkerhedsforanstaltning. Hvis du snyder på kontoret, vil de nye og gamle konti blive blokeret. Dette vil helt sikkert føre til sletning af 1xbet-kontoen. Spilleren vil dog ikke længere kunne bruge kontorets tjenester i fremtiden, og hans svindel kan blive videregivet til andre kontorer. Dette er et ganske smertefuldt slag for spillere.

Hvordan sletter man data fra 1xBet?

Mange spillere er interesserede i muligheden for at slette deres personlige data fra siden 1xbet. Ifølge kontorets brugsbetingelser gemmes alle spilleroplysninger på virksomhedens server i 10 år. Herefter kan bookmakeren slette dem. Sådanne regler er dikteret af den licens, som 1xBet anvender til levering af tjenester på internettet. At 1xbet ikke kan slette data fra 1xbet er imidlertid i modstrid med den generelle forordning om databeskyttelse(GDPR), som gælder i EU-landene. Derfor kan indbyggere i europæiske stater, der er en del af EU, få kontoret til at slette deres 1xbet-profil sammen med deres personlige data. For indbyggere i Rusland, Ukraine, Hviderusland og andre lande i det tidligere Sovjetunionen gælder denne regel ikke. Det eneste, en spiller kan gøre, er at rense sin profil: gå til personligt kabinet og foretage ændringer i de tilgængelige felter. Men dette gælder ikke for pasoplysninger.

Relevante nyheder