Intro

Hvordan spiller jeg på 1xBet Express-spil?

Экспресс-ставка 1хБет
Som regel forsøger alle begyndere at placere ekspresvæddemål, efter at de har placeret et par dusin enkeltvæddemål. Dette skyldes frygten for at lave en forkert forudsigelse på et par begivenheder og miste et stort beløb, hvis de taber. Alternativt kan det være, at brugerne er for uerfarne til at placere kombinationer. Selv om hele processen med at placere ekspresspil på 1xbet er ret enkel. Derfor vil vi i denne artikel besvare populære spørgsmål vedrørende ekspresvæddemål på 1xBet.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad er 1xbet express betting?

Før du begynder at placere et multispil, er det værd at definere udtrykket ekspresvæddemål. Et 1xBet ekspresbet forstås som et kombinationsvæddemål bestående af to eller flere væddemål på forskellige spil. For eksempel har en spiller oprettet en kombination af 2 væddemål på forskellige fodboldkampe. I dette tilfælde består parlay-spillet af 2 udfald (valg). Hvis en af dem taber, vil hele kombinationen ikke spille. Men hvis parlayet vinder, vil brugeren modtage en øget fortjeneste. Den beregnes ved at gange oddsene for de enkelte spil (det samlede parlay odds) med indsatsbeløbet. Det er derfor, at parlays er en populær spillemulighed blandt professionelle spillere. Det er værd at bemærke, at tabet af en enkelt begivenhed ikke i alle tilfælde er tabet af hele kombinationen. 1xbet tillader tab af nogle valg for et større antal udfald. For eksempel kan 2 væddemål mislykkes i tilfælde af et eksprestog bestående af 10 singler, hvis 2 væddemål ikke kan spille. I dette tilfælde vil du få en fortjeneste, dog ikke den maksimale fortjeneste. På den anden side kan en spiller forsikre et væddemål hos 1xBet og få nogle eller alle pengene til sin personlige konto. Der skal dog betales et gebyr for denne service.

1xBet: hvordan spiller man på et parlay?

Som tidligere nævnt er ekspresvæddemål en ret populær væddemålstype blandt brugerne af 1xbet. På trods af at det ikke er en kompliceret procedure at danne et multibet, har mange nybegyndere spørgsmål om at oprette ekspresvæddemål. Vi giver derfor en hurtig guide til, hvordan man opretter et multibet via hjemmesiden og mobilappen.

Hvordan opretter jeg et multispil på 1xBet på hjemmesiden?

Når du er logget ind på din personlige bettingkonto, kan du skifte til linjesektionen eller livebetting-sektionen for at finde ud af, hvilke sportsbegivenheder der er tilgængelige. Hvis en spiller kan lide flere uafhængige begivenheder, skal han tilføje dem til spillesedlen. For at gøre dette skal du vælge vinderen af kampen og den ønskede spiltype: 1 (første spiller/hold vinder), 2 (anden spiller/hold vinder) osv. Når du har placeret indsatserne i spillesedlen (panelet er placeret i højre side af skærmen), vil bookmakeren tilbyde brugeren at danne et parlay-spil. For at placere et parlay-spil hos 1xBet skal spilleren indtaste beløbet og klikke på knappen “Bet”. Экспресс дня 1хБет Den korte instruktion for at oprette et parlay via hjemmesiden er således som følger

  1. Autorisation på hjemmesiden.
  2. Valget af kampe og odds for resultaterne.
  3. Opsætning af sedlen: Tilføjelse eller udelukkelse af udfald fra ekspres.
  4. Angivelse af parlay-beløbet.

Under dannelsen af et parlay-spil på 1xBet får brugeren vist oplysninger om gevinstbeløbet. Det er også muligt at se beløbet for den maksimale indsats, som bookmakeren accepterer. Mulighederne for at sælge og forsikre væddemål bliver tilgængelige efter at væddemålet er blevet placeret i sektionen Væddemålshistorik.

Hvordan placerer jeg et ekspresvæddemål i 1xBet-appen?

Oprettelse af et parlay via 1xBet-mobilappen adskiller sig ikke meget fra at placere et væddemål via hjemmesiden. Forskellene ligger i layoutet af elementerne (menydesign). For at lave et parlay-spil i 1xBet skal brugeren vælge den begivenhed, som du er interesseret i (klik på oddset for et af de foreslåede kampresultater) og tilføje det til spillesedlen. Når et antal udfald er blevet tilføjet til spillesedlen, kan brugeren danne et parlay-spil. Ligesom på hjemmesiden skal indsatsbeløbet indtastes i appen. Der er også alle de nødvendige oplysninger om status for brugerens konto og det potentielle gevinstbeløb. Proceduren for at oprette et parlay-spil via app’en er som følger.

  1. Autorisering i applikationen.
  2. Valg af sportsbegivenheder og odds for udfaldene.
  3. Tilføjelse eller udelukkelse af udfald fra udtrykket.
  4. Angivelse af beløbet for parlayet.

Skal jeg bruge ekspresvæddemål hos 1xBet?

Som tidligere nævnt er parlays populære blandt 1xBet betting-brugere. Dette skyldes muligheden for at få flere gevinster, da oddsene for udfaldet ganges op. Desuden motiverer bookmakeren spillerne til at placere ekspresvæddemål med et stort antal udfald. For sådanne væddemål får brugeren en ekstra forøgelse af oddsene. 1хБет - Стаховка ставок 1xBet express bets er dog sæt af enkeltstående væddemål, der er forbundet med hinanden. Og ligesom i tilfælde af kerner, hvis et falder, kollapser hele ordningen. Så en spiller skal være god til at navigere i kampene og lave korrekte forudsigelser. Begyndere er bedre stillet ved at lave ekspresspil på få udfald og gradvist øge antallet af dem. Professionelle kan til gengæld kombinere forskellige typer af parlay-spil, såsom 1xBet Anti-Match. Gevinsterne fra sådanne sæt af odds vil være ganske betydelige. Derfor råder vi dig til at være forsigtig, når du placerer Parlay-spil. Mere øvelse på små kombinationer er en god strategi for nybegyndere i betting.

Flere spørgsmål om 1xBet ekspresvæddemål

❓ Hvad er express-spil hos 1xBet?

Bookmakeren 1xbet tilbyder brugerne flere varianter af ekspresvæddemål: klassisk, Stayer (du kan tilføje begivenheder for de næste 60 dage), Lucky (fra 2 til 8 udfald), Anti-Axpress (væddemål skal tabe) og Patent (en kombination af ekspresvæddemål). Vi har allerede skrevet om nogle af disse typer af væddemål i en separat artikel. Vi anbefaler, at du læser den.

Hvordan placerer jeg et multispil på 1xBet på min telefon?

Placering af 1xBet ekspresspil via hjemmesiden eller appen afhænger ikke af din enhedstype. Udviklingsteamet har sørget for, at portalen er cross-browser-venlig og fungerer korrekt på forskellige spillerskærme. Derudover er applikationerne på Android og iPhone de samme. Derfor kan spillerne i artiklen finde svaret på spørgsmålet: “Hvordan placerer man et Parlay på 1xBet på IPhone?”

💻 Hvordan placerer jeg et ekspresspil på 1xBet på min computer?

Brugere, der bruger en computer, kan placere væddemål via hjemmesiden og 1xWin-softwaren. I det første tilfælde skal du for at lave et ekspresspil på 1xBet vælge mere end to begivenheder og tilføje dem til spillesedlen for at lave et ekspresspil på 1xBet. Derefter vil det være muligt at gruppere spillene til et parlay. De følgende trin er de samme som for et enkelt væddemål. Hvis 1xWin-softwaren anvendes, vil spilleren heller ikke have problemer med at placere et kombinationsvæddemål. Skærmenes design svarer til 1xBet-portalen. Derfor skal spillerne også tilføje et par begivenheder til spillesedlen og efter de foreslåede trin fuldføre placeringen af ekspresvæddemålet.

✅ Hvordan forsikrer jeg et 1xBet ekspresspil?

Når brugeren har placeret et kombineret væddemål, kan han/hun bruge en ekstra mulighed for at forsikre væddemålet. For at gøre dette skal du gå til afsnittet “Sporthistorik” og klikke på knappen “Forsikre” for den kupon, du er interesseret i. Ved at følge instruktionerne i det nye vindue kan spilleren beskytte hele eller en del af væddemålet mod at tabe. Det skal bemærkes, at denne service er gebyrpligtig og afhænger af det udtrykkelige (antal resultater, beløb, odds osv.).

Relevante nyheder