Intro

Hvordan spiller jeg på 1xBet?

Как делать ставки 1хБет

På trods af at 1xBets hjemmeside har en intuitiv grænseflade, kan nybegyndere støde på nogle vanskeligheder, når de bruger den. Det gælder blandt andet i forbindelse med at placere spil på 1xBet. Og her handler det ikke om teori (du kan finde en masse nyttige oplysninger om sportsvæddemål i voresBetting School), men om selve væddemålsproceduren. Hvis du også står over for dette problem, kan du kigge efter svar i dagens artikel

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Sådan spiller du på 1xBet: tilgængelige muligheder

Bookmakerens kontor tilbyder brugerne flere værktøjer til at placere et væddemål. Væddemål på 1xBet kan foretages via det officielle websted (desktop- og mobilversion), en mobilapp og et program til pc. På trods af de mange forskellige løsninger vil grænsefladen for hvert værktøj være ens. Derfor vil det være praktisk for spillere at satse via smartphones såvel som på stationære computere. Da spillerne har spørgsmål vedrørende placering af væddemål på forskellige enheder, har vi udarbejdet svar på, hvordan man bruger alle værktøjer. Vejen for alle tilfælde vil dog være meget ens. Du kan læse mere om de trin, som spillerne skal tage, når de placerer et væddemål, i de følgende underafsnit af artiklen.

Hvordan spiller jeg på 1xBets hjemmeside?

Når du bruger det officielle 1xBet.com-websted eller et fungerende spejl, skal du følge disse instruktioner:

  1. Log ind på dit personlige kabinet (nye brugere skal registrere sig på 1xBet.
  2. Gå til siden “Liga”, “Live” eller “Cybersport” for at vælge begivenhed.
  3. Vælg et resultat til væddemål (kamp af interesse for væddemål).
  4. Tilføj resultatet til spillesedlen. Når du har klikket på det numeriske symbol for oddset, vises væddemålet i arbejdsområdet til højre (sedlen).
  5. Vælg format for væddemål: enkeltspil eller en kombination. I det første tilfælde er det nødvendigt at angive indsatsbeløbet og, hvis det er tilgængeligt, en promokode. Derefter placerer du væddemålet ved at klikke på den tilsvarende knap. For den anden variant er det nødvendigt at tilføje mindst ét resultat mere til spillesedlen og vælge kombinationsvarianten (express, system osv.). Herefter skal du indtaste beløbet og placere et væddemål.

Herefter går væddemålet til “Sporthistorik”, hvor spilleren kan følge resultatet. Det er også muligt at påvirke væddemålet delvist ved at forsikre eller sælge det. Делать ставки 1хБет Vi vil gerne påpege, at væddemål på 1xBet på mobilversionen af hjemmesiden er det samme som på desktop-versionen. Den eneste forskel er i gengivelsen af skærmene: layoutet af elementer og menuer. Portalens funktionalitet ændres ikke, uanset hvilken enhed du vælger.

Hvordan spiller jeg på 1xBet fra min telefon?

Ifølge en undersøgelse af Ron Mondelson for onlinepublikationen Yogonet.com bruger ca. 70 % af spillerne deres mobiltelefoner til lejlighedsvise væddemål. 40 % spiller dog hele tiden fra deres telefoner. Så betydningen af 1xBets mobilwebsted og app kan ikke undervurderes. Og bookmakeren har noget at tilbyde de brugere, der ønsker at spille på 1xBet fra deres telefon. Det er praktisk at spille fra gadgets via:

  • Den mobile version af 1xBet. Den åbnes automatisk, når du besøger 1xBets websted fra din telefon. De vigtigste forskelle mellem desktop- og mobilversionen er i menuen (“Hamburger” placeret i øverste højre hjørne af siden), layoutet af skærmene og navigationen. Ellers er væddemål på 1xBet fra mobilversionen af portalen det samme som med hovedversionen: Tilføj en begivenhed til spillekuponen, angiv beløbet, lav indstillingerne og klik på “Lav et væddemål”.
  • 1xBet mobilapp. Du kan downloade den fra kontorets officielle hjemmeside. Appen distribueres gratis til enheder, der kører Android og iOS. Flere detaljer om at placere væddemål i 1xBet-mobilappen vil blive diskuteret i det følgende afsnit.

Вход в мобильную версию 1xBet

Hvordan spiller man i 1xbet-mobilappen?

Det første skridt for denne mulighed er at downloade og installere 1xBet-mobilappen. Den er tilgængelig i to versioner: Android og iOS. Programmet kan downloades fra det officielle websted/spejl eller AppStore (for Apple-ejere). Installationsvejledninger er også tilgængelige på bookmakerens portal. Efter at have logget ind på 1xBet-mobilappen går spilleren videre til den ønskede sektion for at vælge et væddemål. Når man har besluttet sig for en begivenhed, følger man de samme trin som på hjemmesiden. Den eneste forskel vil være designet af skærmene.

Hvordan placerer jeg et væddemål i 1xWin betting software fra 1xBet?

Windows-brugere kan downloade 1xWin betting-softwaren for hurtig adgang til væddemål. Det kan downloades på kontorets hjemmeside i afsnittet “Desktop applications”. Det er værd at bemærke, at i modsætning til hjemmesiden, som kan være blokeret af internetudbydere, vil væddemålsspillere have mulighed for at placere væddemål uden brug af en VPN. Ændringen af IP-adresse og forbindelsespunkt sker på softwareniveau. Efter installation af 1xWin skal spilleren logge ind. Derefter skal brugeren følge de samme trin som på hjemmesiden. Softwarens design replikerer bookmakerens webportal Программа для 1xWin

Hvordan lærer jeg at spille med 1xBet?

Mange nybegyndere tror, at det er et spørgsmål om en halv time at satse på 1xBet. Det eneste, du skal gøre, er at vælge en begivenhed og placere et væddemål baseret på din intuition. Efter den første fiasko og tab af bankroll ændrer kontorets brugere imidlertid deres mening om sportsvæddemål. Faktisk er væddemål på sport et omhyggeligt arbejde, der kræver viden og erfaring. Hvis du lige er begyndt din rejse ind i betting hos 1xBet, anbefaler vi, at du læser lektionerne i vores Betting School. Ved at gennemgå alle afsnittene får du den grundlæggende viden, som vil hjælpe dig med at få erfaring på bookmakerens side. Det eneste, du skal gøre nu, er at lære at analysere og eksperimentere med betting. Og husk, at kun de, der ved, hvordan man taber, vinder. Så du skal ikke være bange for at tabe. De hjælper dig med at lære at satse korrekt på 1xBet. Der vil komme en separat artikel på vores hjemmeside om at vide, hvordan man placerer et væddemål korrekt.

Populære spørgsmål om 1xBet-væddemål

✅ Hvordan placerer jeg væddemål i 1xBet?

For at begynde at satse med 1xBet skal du logge ind. Nye brugere skal altså først registrere sig, foretage en indbetaling og først derefter placere et væddemål. Der er en lille forskel på, hvordan man spiller hos 1xBet fra en computer (desktop-version af hjemmesiden og betting-software) og en telefon (mobilversion af portalen og mobilapp). Du kan læse om processen i detaljer i denne artikel.

💲 Hvad er minimumsindsatsen på 1xBet?

Mange nybegyndere undrer sig over, hvad minimumsindsatsen på 1xBet er. Denne værdi afhænger af den valgte kontovaluta. Derfor kan du finde ud af minimumsindsatsen på 1xBets hjemmeside, når du laver et væddemål. For eksempel kan tærsklen være 0,3 dollars, 0,2 euro, 10 rubler eller 5 hryvnias for de angivne valutaer.

❔ Hvordan placerer jeg væddemål på 1xbet fra min telefon?

Bookmakeren giver spillerne mulighed for at placere væddemål på 1xbet fra en mobil version af hjemmesiden og appen. I det første tilfælde skal du blot gå ind på 1xbet.com, designet vil automatisk blive tilpasset størrelsen på skærmen på din gadget. I det andet tilfælde skal du downloade mobilappen fra bookmakerens portal. Hver af disse muligheder er beskrevet i detaljer i artiklen.

Relevante nyheder