Intro

Hvordan spiller jeg på sport på 22Bet?

Размещение ставок на спорт 22Бет
Hjemmesiden for bettingfirmaet 22Bet har en forholdsvis enkel og klar funktionalitet, som selv en nybegynder kan forstå. Dette gør det muligt for dig at lave væddemål på 22Bet med blot et par museklik eller et par tryk på din telefonskærm. Lige fra hjemmesiden kan du vælge den ønskede sport, scrolle gennem 22Bets spillemuligheder og vælge dem, der passer dig bedst. Der er klassiske singler, spreads, systemer og kombinationer som f.eks. patches, jacks, chains og multi bets, som vi allerede har forklaret i en tidligere artikel. I dag vil vi i detaljer beskrive de trin, du skal følge for at placere single- eller kombispil hos 22Bet.

22Bet enkeltindsatser: Hvordan placerer man et single?

For at kunne placere 22Bet singlebets på sport skal du logge ind på din personlige konto, som f.eks. bookmakerens portal. Hvis du har problemer med at få adgang til den, kan du omgå 22Bet-webstedets blokering ved at bruge forskellige muligheder. Herefter skal du gå til “Line” og “Live” (hvis du er interesseret i klassiske sportsgrene) eller til siden “Cybersport” (for at spille på turneringer fra computerspil). Hvis du har downloadet bookmakerens mobilapp, behøver du ikke at bekymre dig om at blive blokeret, og du kan gå direkte til de sektioner, der er beskrevet ovenfor. De næste trin, bortset fra designet af hjemmesiden og appen, er ens.

Når man er gået til den rigtige sektion, vil spilleren se

  • Bordet med sportsgrene eller cyber-sportsgrene – i venstre side.
  • Listen over kampe med populære resultater, filteret efter sport/cybersport og banneret med vigtige begivenheder – i midten.
  • Kampagnebannere og den kupon, der vises efter valg af kamp – til venstre.

Derefter skal brugeren vælge den sport, der interesserer ham, og læse alle resultaterne. Efter at have valgt det ønskede odds for resultatet, går indsatsen ind i spillekuponen. Det næste trin er at angive indsatsbeløbet, indtaste promokoden for det gratis væddemål (hvis tilgængelig) og vælge den konto, hvorfra pengene debiteres – hoved- eller bonuskontoen. Det sidste trin er at kontrollere væddemålet og bekræfte det via den tilsvarende knap i panelet til venstre. Dette vil være nok til at placere et enkelt væddemål hos 22Bet.

Одиночная ставка 22Бет

Hvordan placerer jeg et multispil hos 22Bet?

Når nye spillere har fået styr på enkeltspil, kan de derefter gå videre til at placere et multispil hos 22Bet. Denne form for væddemål er interessant, fordi du kan tilføje et par valg, som du er sikker på at vinde stort. Oddsene på væddemålene bliver ganget, hvilket garanterer et højt afkast. Et forkert resultat i en kombination resulterer dog i tab af alle midler. Vi anbefaler derfor, at nye spillere placerer ekspresvæddemål bestående af 2 og 3 begivenheder. Ellers kan du miste hele din bankroll.

For at placere et ekspresvæddemål på sport hos 22Bet skal du følge nedenstående trin:

  • Gå til afsnittene “Linje” og “Live”. For cybersportsvæddemål skal du gå til afsnittet “Cybersports”.
  • Vælg flere kampe, og tilføj dem til spillekuponen.
  • På panelet på spillesedlen er det nødvendigt at vælge express i fanen “Bet type”. Denne indstilling vises, når to eller flere begivenheder er tilføjet til spillesedlen.
  • Indtast indsatsen, promokoden (hvis der er en) og bekræft placeringen ved at klikke på den særlige knap.

Экспресс-ставка 22Бет

Herefter vises spillet i dit personlige skab, og du kan se det på siden med spilhistorik. Der er også en sektion “Check kupon”, hvor du kan indtaste spillets nummer og se resultatet.

Hvordan placerer jeg kombinationsvæddemål på 22Bet?

I artiklen om typer af væddemål på 22Bet, som vi nævnte i indledningen, nævnte vi kombispil som system, patent, lacs, kæde og multispil. De har alle en række funktioner, som er kort beskrevet i samme artikel. Derfor anbefaler vi, at begyndere læser materialet, før de handler på sådanne væddemål. Derudover er der en sektion “Regler” på hjemmesiden, som giver mere information om alle de typer af væddemål, der understøttes på siden.

Det er nemt at placere kombinerede væddemål på 22Bet. Bookmakeren har sørget for, at processen med at tilføje spil til spillesedlen og placere kombinationer er intuitiv. For at lave et kombinationsspil skal du:

  • Tilføj flere begivenheder til kuponen. De skal vælges på forhånd i sektioner med sports- og cybersportkampe.
  • I feltet “Type af væddemål” skal du vælge den ønskede væddemålstype fra rullelisten.
  • Angiv indsatsbeløbet, promokoden (hvis der er en) og placer væddemålet.

Комбинировання ставка 22Бет

Du kan derefter holde øje med resultatet af spillet via din personlige konto. Når du har kuponnummeret, kan du kontrollere det uden at logge ind via afsnittet “Check kupon”.

Relevante nyheder