Intro

Hvordan tilmelder jeg mig til 1xBet uden pas?

Как зарегистрироваться на 1xBet без паспорта
I svarene på spørgsmål om hvordan man klarer ID-kontrollen hos 1xBet, skrev vi kort om registrering af spillere uden pas. Dette er dog et ret omfattende emne af interesse blandt nybegyndere. Så lad os prøve at tale om de indviklede forhold omkring registrering hos 1xBet uden pas og uden TSUPIS (relevant for RF-bosiddende)

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvordan tilmelder man sig hos 1xBet, hvis man ikke er 18 år?

I henhold til betingelserne hos 1xbet bookmaker kontoret kan kun voksne brugere placere væddemål og spille roulette, poker osv. Samtidig er verifikationsordningen bygget op på en sådan måde, at en mindreårig bettor kan registrere sig på bookmakerens hjemmeside. For at gøre det skal du blot vælge en af de måder at oprette en konto hos 1xBet på.

Når brugeren er logget ind, kan han/hun indtaste alle data i den personlige profil, indbetale penge på kontoen, placere væddemål og modtage gevinster. For at kunne hæve penge kræver bookmakeren dog et bevis på identitet for at kunne hæve penge. Derfor er det ikke en mulighed at indtaste data “ud af hovedet”, da det ikke vil være muligt at bekræfte dem. Og hvis spilleren ønsker at ændre sit navn, efternavn, adresse i kortet, vil kontoret kræve dokumenter for ændring af navn og bopæl. Hvis de ikke gør det, vil profilen blive blokeret.

Det er således muligt at registrere sig hos 1xbet, hvis man er under 18 år, men når dokumenterne kontrolleres, vil profilen blive spærret, indtil spilleren bliver myndig.

Hvordan tilmelder jeg mig hos 1xBet uden pas?

Som med det foregående spørgsmål kan en spiller oprette en konto hos 1xBet uden pas. Verifikation af profilen er dog uundgåelig. Derfor kan du som svar på den populære forespørgsel “1xBet registrering uden pas” i søgemaskinen finde fora, hvor der sælges konti. Disse er registreret til andre spillere, det er op til brugeren at vedhæfte et kort til overførsler.

Hvorfor er denne måde at bruge 1xBet på usikker?

  • For det første har sælgeren stadig adgang til kontoen (du kan nulstille adgangskoden via e-mail), hvis e-mailen ikke er blevet givet til køberen bag aftalen.
  • For det andet kan sikkerhedstjenesten bede om en bekræftelse af flytningen eller en ændring af internetudbyderen gennem en ændring af spillerens IP-adresse.
  • For det tredje kan det ved overførsel til et kort kræves, at det bekræftes, at kontoen er åbnet i profilindehaverens navn. I dette tilfælde skal spilleren forholde sig til forfalskning af certifikatet. Det er godt, hvis inspektørerne ikke bemærker forskellen.

Derfor er det op til spilleren at beslutte, om han/hun vil tage risikoen ved at registrere sig hos 1xBet uden pas.

Hvordan registrerer jeg mig hos 1xBet uden et UCPIS?

I 2014 trådte visse bestemmelser i lov nr. 222-FZ “Om ændringer af den føderale lov “Om statslig regulering af organiseringen og udøvelsen af spilleaktiviteter og om ændringer af visse love i Den Russiske Føderation” i kraft, hvilket lancerede driften af UUPIS. Dette er intet mindre end et center for accept af internetvæddemål. Med andre ord er skattemyndighederne interesseret i at generere indtægter fra spillernes gevinster på online-spilcentraler. Derfor har alle lovlige bettingbutikker indgået aftaler med en af UUPIS om at udveksle data for at kunne trække en provision på 13 % fra spillerne.

Det er nu klart, hvorfor registrering hos 1xBet uden UUPIS er et brændende spørgsmål for mange nybegyndere. Bookmakeren opererer dog ulovligt i Rusland ved hjælp af en offshore-licens. Det skrev vi om i en oversigtsartikel om 1xBet i Rusland. Derfor skal spillerne ikke bekymre sig om at registrere sig hos 1xBet uden TSUPIS. Alle gevinster vil gå til den personlige konto uden skatteudtræk.

Relevante nyheder