Intro

Hvordan tilmelder jeg mig til 1xBet?

как зарегистрироваться 1xbet

Hvilke registreringsmuligheder understøtter 1xBet bookmaker?

Når brugeren har lært bookmakerkontoret 1xBet at kende og besluttet sig for at bruge dets tjenester, er det turen kommet til at oprette en konto. I dette tilfælde giver bookmakeren spilleren flere måder at registrere sig på hos 1xBet på. Derfor har spilleren mulighed for at vælge den mulighed, der vil være den mest bekvemme.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

I dag kan du registrere dig hos 1xBet ved hjælp af din e-mail, dit telefonnummer, sociale netværk eller ved hurtigt at oprette en profil “med 1 klik”. For at gøre det skal du klikke på knappen “Registrer” i øverste højre hjørne af din skærm.

Når man vælger hvordan man registrerer sig hos 1xBet, vil spilleren blive bedt om at udfylde forskellige detaljer. Så for hurtig registrering er det nok at vælge kontovaluta og bopælsland, og ved at oprette en profil via mail – at angive de vigtigste data om spilleren. I sidste ende skal du dog i det private kontor indtaste alle oplysninger om dig selv og vedhæfte en kopi af dit pas for at bekræfte din profil. Vi vil også gerne nævne, at den gennemsnitlige tid til registrering er 5 minutter. Derfor kan en spiller vælge enhver mulighed.

Mange spillere spørger om at registrere sig hos 1xBet uden pas (hvis de ønsker at forblive anonyme eller er under 18 år) eller uden UCPIS. Vi vil tale om denne mulighed i en separat artikel.

Flere spørgsmål om at registrere sig hos 1xBet:

Hvordan tilmelder jeg mig til 1xBet?

Bookmaker 1xBet giver spillerne en mobil app til Android og iOS. Derudover er der en version af hjemmesiden, der er optimeret til telefoner og tablets, tilgængelig. Samtidig er det ikke anderledes at registrere sig hos 1xBet på din telefon end på computeren. I appen og på den mobile version af hjemmesiden er alle de samme 4 muligheder, som er beskrevet i artiklen, tilgængelige.

💻 Hvordan tilmelder jeg mig via 1xBets mobilside?

For at oprette en konto på 1xBets mobilside skal du gå til sektionen “Registrering”. Det er tilgængeligt i øverste højre hjørne af siden. Derefter skal du vælge en af de måder at oprette din profil på: via e-mail, telefon, sociale netværk eller “1-klik”.

Hvordan tilmelder jeg mig til 1xBet på min telefon?

Processen med at registrere dig hos 1xbet på din telefon er ikke anderledes end at oprette en konto på din pc. Hvis en spiller bruger en mobilversion af siden eller en app, er registreringsknappen øverst til højre på skærmen. Spillere har også 4 muligheder for at oprette en konto.

⭐ Hvad er den bedste måde at registrere sig på hos 1xBet?

1xBet giver nyankomne et valg af 4 måder at oprette en spilleprofil på. Hver af mulighederne vil give dig mulighed for at oprette en konto inden for 5 minutter. Derfor er det op til spilleren at bestemme den bedste måde at registrere sig på, hvilket afhænger af hans interesser.

Relevante nyheder