Intro

Hvordan udfylder jeg 1xBet-registreringsformularen?

Регистрационная анкета 1xBet
I en af artiklerne på vores side fortalte vi om registrering hos 1xBet for nybegyndere. Da bookmakeren tilbyder forskellige måder at oprette en konto på (via e-mail, telefon, sociale netværk eller en hurtig registrering), har spillerne spørgsmål om, hvordan man udfylder alle felter i registreringsformularen 1xBet. Lad os prøve at besvare det i dagens artikel.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvordan udfylder jeg spørgeskemaet hos 1xbet?

Når en spiller har valgt den bedste mulighed for at registrere sig hos 1xBet, kan man tale om at udfylde spørgeskemaet. Sagen er den, at formularerne er forskellige og afhænger af den valgte registreringsmetode. Bortset fra oprettelse af en konto via e-mail, kræver bookmakeren, at spilleren indtaster kontoens valuta og bopælsland.

“Hvordan udfylder jeg formularen hos 1xBet?” – er et populært spørgsmål blandt nybegyndere. Svaret er meget enkelt. I registreringsfasen skal spilleren udfylde alle de foreslåede felter, og derefter, efter at have fået adgang til siden, skal spilleren fortsætte med at indtaste dataene i spørgeskemaet. Det kan findes i det personlige område – Personlige data. Spilleren kan derefter redigere felter med tomme eller forkerte oplysninger om sig selv.

Bemærk venligst, at oplysningerne skal være korrekte. De vil blive kontrolleret af 1xBets specialister under profilverifikationen.

Hvordan udfylder man alle felter i 1xBet-registreringsformularen?

En spiller kan redigere individuelle felter eller alle åbne felter i sin profil. I det første tilfælde er det nødvendigt at bruge blyantsikonet, i det andet tilfælde – at klikke på knappen Rediger alle. Herefter åbnes felter, hvor korrekte eller manglende data kan indtastes.

Анкета игрока 1хБет

Hvis et felt har et låseikon over sig, har spilleren ikke mulighed for at redigere det. Det er derfor vigtigt at kontrollere oplysningerne flere gange, inden de indtastes, da efterfølgende redigeringer kan tage lang tid. Hvis du ønsker at ændre et af de felter, der er låst, skal du kontakte support via en af de tilgængelige kanaler.

Hvordan udfylder jeg mine personlige oplysninger hos 1xBet?

Det er en obligatorisk procedure at give oplysninger om dig selv for at kunne bruge virksomhedens tjenester. Som tidligere nævnt skal spilleren udfylde sine personlige oplysninger hos 1xBet. Det kan gøres via kontorets hjemmeside (fuld og mobil version) og via mobilappen. For at gøre det skal spilleren følge følgende trin:

 1. Autoriser dig på hjemmesiden (log ind på spilområdet).
 2. Gå til afsnittet “Personlige oplysninger”. Normalt åbnes det lige efter du har klikket på knappen “Min konto”.
 3. Vælg alle de felter, du ønsker at indtaste oplysninger i, ved at klikke på “Rediger alle”. Du kan også ændre data i et enkelt felt ved at klikke på ikonet “Pencil” (blyant). Vi har skrevet mere detaljeret om disse operationer i afsnittet ovenfor.
 4. Udfyld dine personlige oplysninger hos 1xBet. Endnu engang skal du være opmærksom på, at disse data skal være korrekte.

I det næste afsnit kan du finde oplysninger om de felter, der skal udfyldes. Det skal bemærkes, at de angivne data vil blive kontrolleret efter anmodningen om udbetaling fra hjemmesiden. Derfor er det værd at kontrollere de personlige oplysninger efter at have udfyldt dem i 1xBet og foretage de nødvendige rettelser (i tilfælde af fejl).

Nogle felter kan ikke ændres via spillerens personlige kabinet. Hvis du har brug for at rette dem, anbefaler vi, at du kontakter vores supportteam for at få hjælp. De er tilgængelige 24/7.

Hvilke felter indeholder 1xBet Player Sheet?

1xBet-spillerprofilen består af to sektioner: kontooplysninger og kontaktoplysninger. I det første har spilleren kun mulighed for at ændre sin adgangskode. Når brugeren går til afsnittet med kontaktoplysninger, skal han/hun udfylde sådanne felter:

 • Efternavn.
 • Fornavn.
 • Fødselsdato.
 • Type af dokument og oplysninger om dokumentet.
 • Region (provins, distrikt)
 • Region, provins, by.
 • Adresse for registrering.

Редактирование личных данных 1хБет

Valgfrie felter, der skal udfyldes:

 • Telefon.
 • E-mail.
 • Faderens navn.
 • Fødested.

Hvis en spiller opdager en fejl i de indtastede data og ikke selv er i stand til at rette dem, skal han kontakte supportteamet. Ellers kan der opstå problemer med udbetalingen af gevinster. Derfor vil vi gerne gentage behovet for at kontrollere alle data omhyggeligt, før man registrerer sig eller udfylder et personligt kort på 1xBets hjemmeside.

Relevante nyheder