Intro

Hvorfor virker 1xBet-appen ikke?

Почему не работает приложение 1xBet
Bookmaker 1xBet har, som svar på brugernes behov, lanceret flere apps til computere og mobile enheder. Vi har allerede fortalt dig hvor og hvordan du downloader 1xbet betting-appen. Nogle spillere kan dog opleve problemer, når appen ikke vil fungere eller stopper med at starte af den ene eller anden grund. Så lad os tage et kig på alle de mulige løsninger og fejlfinding i denne artikel.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvorfor virker 1xBet-appen ikke?

På gamblingfora stiller spillere ofte spørgsmål om den korrekte funktion af bookmakerens app. Vi har samlet alle oplysninger om dette emne og forsøger at beskrive årsagerne til, hvorfor 1xBet appen ikke virker.

Download af en ikke-fungerende version af 1xBet-appen

Bookmakeren opdaterer konstant sine produkter: 1xWin-software, Android- og iOS-apps. Derfor bliver versioner af produkter, der er udgivet tidligere, forældede og fungerer muligvis ikke korrekt. Derudover downloader spillere ofte software fra uofficielle kilder (vi anbefaler ikke dette), hvor der er lagt en forældet version ud. Derfor virker 1xBet-appen måske ikke på din computer eller smartphone. Hvis softwaren blev downloadet fra det officielle 1xBet-websted, skal du være opmærksom på selve installationsfilen. Den kan være beskadiget. Hvis det er tilfældet, kan du downloade softwaren til din enhed igen og installere den.

Din enhed understøtter ikke 1xBet-appen

For at du kan installere bookmakerens mobilapp på din smartphone, skal den opfylde minimumskravene:

  • Android: 50-60 MB ledig plads på din smartphone og en Android-version på 4.1 eller højere.
  • iOS: 108 MB ledig plads i iPhone-hukommelsen og iOS-operativsystemversion 9.3 eller højere.

1xWin appen understøttes på Windows OS fra XP. Du har brug for op til 200 MB ledig plads. Der er ingen andre krav. Hvis betting-softwaren ikke installeres, kan det skyldes antivirus. Prøv at slå det fra.

Problemer med 1xBet’s forbindelse til internettet

Hvis en bettor har problemer med appen på sin smartphone eller pc, er det værd at kontrollere internetforbindelsen. Som regel bør appen selv vise en meddelelse om, at der ikke er nogen forbindelse. Det er dog bedre at sikre sig, at man har en fungerende internetforbindelse. En anden årsag til manglende forbindelse kan være, at bookmakeren er blokeret af lokale internetudbydere. I det tilfælde kan 1xBet-appen muligvis ikke fungere – trafikken fra spilserveren vil blive blokeret. Selvfølgelig har udviklerne belønnet betting-softwaren med en VPN. Men det fungerer ikke altid korrekt Вход в мобильную версию 1xBet

1xbet app opdateringer

Bookmakerkontoret 1xbet opdaterer regelmæssigt alle betting-apps. Derfor kan 1xbet-appen muligvis ikke åbnes efter modtagelse af den næste opdatering. Dette problem er løst af mange spillere på fora. I dette tilfælde er det værd at afinstallere og geninstallere softwaren. Hvis dette ikke hjælper, kan du skrive til support og bede om et link til en tidligere version af en fungerende betting-app. Vi anbefaler ikke at downloade software fra andre websteder, da den kan indeholde skadelig kode.

Problemer med din enhed: din telefon eller computer

Nogle gange fungerer 1xBet-appen ikke på grund af et problem med selve væddemålsenheden hos væddemanden. Det drejer sig om operativsystemet (efter endnu en opdatering) eller andre programmer, der blokerer for bettingsoftwaren. I dette tilfælde bør du rulle tilbage til en tidligere version af systemet/afinstallere softwaren eller vente på den næste app-opdatering 1xBet. Hvis de ovenfor beskrevne løsninger ikke hjælper, anbefaler vi, at du kontakter bookmakerens supportteam. De kan muligvis foreslå en alternativ løsning til brugerne.

Relevante nyheder