Intro

Sådan hæver du penge fra 1xBet: tilgængelige metoder

Вывести средства 1хБет
Spillere, der har modtaget deres første gevinst eller har brugt en del af deres bankroll, kan hæve penge til deres personlige konto. Bookmakeren tilbyder brugerne en række forskellige betalingstjenester til dette formål. Spillere har dog stadig en masse spørgsmål i forbindelse med udbetaling af penge fra 1xbet. Vi vil besvare dem i artiklen.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Sådan hæver du penge fra 1xbet: tilgængelige muligheder

På bookmakerens hjemmeside findes sektionen “Betalinger”, som samler oplysninger om, hvordan du kan indbetale og hæve penge fra 1xbet. Siden er organiseret på en sådan måde, at brugerne har mulighed for at se oplysninger om individuelt udvalgte lande og i form af ind- og udbetalinger.

Det skal bemærkes, at antallet af betalingstjenester afhænger af spillerens bopælsland. I gennemsnit har spillerne mere end 30 muligheder for at indbetale og hæve penge:

  • Overførsler via betalingskort.
  • Pengeoverførsel til en bankkonto (for nogle lande).
  • Elektroniske tegnebøger.
  • Betalingssystemer.
  • Kryptovalutaer.

For at hæve penge fra 1xbet skal spilleren vælge den tjeneste, der er af interesse, indtaste detaljerne om betalingsinstrumentet og bekræfte operationen. Herefter sendes betalingen til verifikation, hvilket ifølge reglerne kan tage fra flere timer til en dag. Hvis der ikke er nogen spørgsmål, vil pengene blive overført til den angivne personlige konto.

Личный кабинет 1xБет - Вывести средства

Hvordan kan jeg hæve penge fra 1xBet til mit kort?

For at overføre penge til et bankkort skal spilleren gå til afsnittet “Træk penge ud fra konto” (personligt kabinet) og vælge et kort i det betalingssystem, der er af interesse. Den universelle løsning er Visa og MasterCard. I nogle lande er det dog muligt at foretage overførsler til Maestro- eller Mir-kort. Sidstnævnte mulighed vil være relevant for spillere fra Rusland, som bruger Mir-kortet til at indbetale og hæve penge fra 1xbet.

Når du har klikket på betalingssystemets hologram, skal du angive de beløb, der skal overføres, og indtaste kortnummeret. Efter at have sendt anmodningen, kontrolleret pengenes oprindelse og brugt dem på platformen, vil spilleren modtage det angivne beløb til sin personlige konto.

Vi vil gerne henlede opmærksomheden på, at alle udstedende banker samarbejder med betalingssystemerne. Derfor vil brugerne ikke have nogen problemer med udbetaling af midler, der er tilgængelige på 1xbet til Sberbank (Rusland), Privatbank (Ukraine) osv.

1xbet: hvordan man hæver penge til e-wallets?

Som tidligere nævnt giver bookmaker 1xbet mulighed for at foretage overførsler til e-wallets som Skrill og Jeton Wallet. Dette er et ret populært værktøj, gennem privatlivets fred og overførslernes hastighed.

Året 2021 bragte dog skuffelse for de spillere, der brugte Qiwi (Qiwi) og Yandex.Money (YMoneu) wallets. Den russiske centralbank har afsluttet en revision af finansielle virksomheder og fundet mange uregelmæssigheder i internationale pengeoverførselstransaktioner. Da spilinstitutioners aktiviteter ikke er tilgængelige i Rusland, er et samarbejde med 1xbet fyldt med konsekvenser for russiske virksomheder. Store bøder, der blev pålagt virksomheder, der administrerer Qiwi og Yandex.Money, førte til, at disse e-wallets forsvandt fra bookmakerens websted. Så de populære spørgsmål “Hvordan hæver man penge fra 1xBet til Yandex.Money?” eller “Hvordan overfører man penge fra 1xBet til Qiwi?” har det samme svar: “Ikke endnu”. Support fra bookmakerens kontor svarer, at det er et teknisk problem. Det hele skyldes dog bøder fra Ruslands centralbank og strengere finansiel overvågning i landet.

1хБет сколько выводится платеж

Hvordan kan jeg hæve penge fra 1xBet fra min telefon?

Antallet af brugere, der bruger 1xbet mobilapps, vokser konstant. Derfor er det ikke overraskende, at spillerne har spørgsmål vedrørende brugen af telefonen til kontotransaktioner. Takket være den brugervenlige grænseflade i 1xBet mobilappen vil det dog ikke være svært at gøre det. Derudover er softwaren hurtig, så spilleren vil ikke bruge meget mere tid, end når han bruger webversionen af spilportalen.

Hvis spilleren er autoriseret, skal du gå til “Betalinger” – “Træk fra konto” og vælge det betalingsinstrument, der er af interesse. Herefter skal man angive det beløb, der skal overføres, og kort/kontodetaljerne. Efter kontrol vil pengene blive krediteret til det valgte betalingsinstrument i henhold til reglerne.

Hvordan kan jeg hæve penge fra 1xBet til andre konti?

Bookmakerkontoret 1xBet har arbejdet på online bettingmarkedet siden 2012. I løbet af denne tid har virksomheden formået at få værdifuld erfaring til at bekæmpe svindlere med succes og beskytte sine brugere mod at miste penge. Derfor bruger bookmakeren i sit arbejde en klar algoritme af handlinger, herunder tilbagetrækning af penge fra 1xBet.

Ifølge virksomhedens regler kan spillerne kun foretage betaling af midler gennem det betalingsinstrument, hvorfra indbetalingen blev foretaget. Hvis der for eksempel blev brugt et bankkort til at foretage en indbetaling, kan gevinsterne også kun trækkes ud til dette kort. Spilleren kan ikke tilføje et andet kort eller angive en anden betalingsmetode. Der er ikke en sådan funktionalitet på hjemmesiden.
Вывод средств 1хБет на карту Hvad med brugere, der bruger forskellige betalingsinstrumenter til at foretage en indbetaling? I det tilfælde giver bookmakeren 1xBet dig mulighed for at hæve penge til hver af betalingstjenesterne svarende til et indskud. I dette tilfælde kan spilleren overføre alle sine gevinster til den sidst anvendte betalingsmetode.

Brugeren kan således ikke ændre detaljerne for at hæve penge fra 1xbet. For en detaljeret forklaring på begrænsningerne skal du kontakte bookmakerens supportrepræsentanter, som vil give et svar ud fra virksomhedens officielle regler.

Hyppige spørgsmål om udbetalinger fra 1xBet

💳 Hvilke udbetalingsmetoder understøtter 1xBet?

1xBet-brugere kan hæve penge til bankkort, bankkonti (ikke tilgængelig i alle lande), e-wallets, betalingssystemer og via kryptovaluta. Det samlede antal betalingsinstrumenter varierer fra land til land, men beløber sig ofte til mere end 30 tjenester.

📜 Hvad skal jeg bruge for at hæve penge fra 1xBet?

Brugeren skal satse de indbetalte midler på sport, cyber sport (minimum odds fra 1,1) eller i spil. Desuden skal profilen verificeres ved at fremlægge et pas. Herefter kan spilleren hæve pengene til sin personlige konto.

❎ Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan hæve penge fra 1xBet?

I tilfælde af tekniske fejl i tjenesten skal du vente i et stykke tid og gentage operationen. Hvis det ikke hjalp, skal du kontakte support og finde ud af årsagen. Flere detaljer om situationer med udbetalingsrestriktioner fra 1xBet er diskuteret i en separat artikel på vores hjemmeside.

Relevante nyheder