Intro

Salg af en 1xBet-konto: funktioner på det sorte marked

Продажа аккаунта 1хБет
Der er ikke kun et aktivt spillemarked på internettet, men også et sort marked med profiler for forskellige bookmakere. 1xbet er ingen undtagelse. Efter et par minutters søgning på “Sælg 1xBet-konto” eller “køb 1xBet-konto” kan du finde dusinvis af websteder og fora med oplysninger om denne slags tilbud. Hvorfor tilbyder nogle bettingselskaber aktivt at købe en spilleprofil og andre at sælge? Dette vil blive diskuteret i artiklen.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Køb af en 1xBet-konto

Mange 1xbet-brugere forsøger at snyde bookmakeren. Til dette formål forsøger man at spille forfeits, oprette flere profiler for at få henvisningsbonusser, bruge forskellig software til automatisk at placere snesevis af væddemål osv. Denne form for aktivitet er mildest talt ikke velkommen af kontoret. Derfor kan spilleprofilen blive blokeret og slettet. Selvfølgelig, hvis væddemålets mål er at blive slettet fra 1xBet, så vil han få succes med sin opgave. Men for en spiller, der ønsker at snyde bookmakeren, vil resultatet være katastrofalt. Hvis en bettor sletter sin 1xBet-konto, vil han ikke kunne registrere sig igen med sine pasoplysninger. Dette er et stort problem for spillere, som vi skrev om i artiklen om at logge ind på 1xbets personlige kabinet. Derfor søger brugere, der støder på et sådant problem, efter måder at løse det på. Dette kan være at registrere sig på en anden bookmaker-kontorets hjemmeside (hvis spilleren ikke er på den sorte liste over alle virksomheder) eller at bruge en konto under en andens navn. I det sidste tilfælde vil spilleren ty til at købe 1xBet-konti.

Køb af en 1xbet-konto: fordele og ulemper

Hvis en spiller står over for valget om at købe en ny 1xbet-konto eller ej, er det værd at evaluere fordele og ulemper. En af de vigtigste fordele er, at du kan bruge bookmakerens tjenester, hvis din personlige konto er spærret. Den anden fordel er brugen af andres personlige data for spillere, som ønsker at forblive anonyme. At købe en 1xBet-konto har dog nogle alvorlige ulemper. For det første er en verificeret profil ikke billig (prisen afhænger af land og kontotype). For det andet kan en uerfaren spiller falde i de forkerte hænder og få en ubekræftet profil. For det tredje har bookmakeren sin egen algoritme til at spore og blokere købte profiler. Derfor er der altid en risiko for at miste adgangen til en konto med et ubetalt beløb på kontoen. Купить аккаунт 1xBet Er det risikoen værd? Du kan læse en masse fordele og ulemper ved denne fremgangsmåde på hjemmesider. Tilstedeværelsen af et stort antal 1xbet-profiler på markedet for køb og handel indikerer imidlertid udviklingen af markedet og behovet for en sådan tjeneste.

Leje og salg af 1xbet-konto

Kontomarkedet for 1xbet er fyldt med tilbud om at sælge og leje konti. Nogle spillere ønsker ikke at slette deres profil, men har heller ikke planer om at fortsætte med at satse. Derfor er de interesseret i at få nogle penge for at sælge eller leje en 1xBet-konto. Andre spillere opretter konti for at tjene penge og tilbyder deres profil til kunder efter et par ind- og udbetalinger/udbetalinger. Derfor vil væddemålsspillere kunne finde interessante profiler til at placere væddemål på 1xBet under et andet navn.

Relevante nyheder