Intro

Samarbejde med bloggere: Hvor meget betaler 1xBet for reklamer?

Сколько платит 1xBet (1хБет) за рекламу
Blandt de bookmakere, der arbejder med russisktalende spillere, er 1xbet en af de mest populære. Virksomhedens succes skyldes mange faktorer, herunder en kompetent markedsføringsstrategi. Bookmakeren er partner for sportskonkurrencer (f.eks. den italienske Serie A) og sportsklubber (Barcelona, Liverpool og Chelsea). Desuden inviterer kontoret influencers til at samarbejde. Derfor er mange bloggere interesseret i, hvor meget 1xBet betaler for reklamer, bl.a. på YouTube. Artiklen besvarer dette spørgsmål.

Logo 1xbet
100% bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvordan kan man reklamere for 1xbet?

Mange spillere har set 1xbet bookmakerens reklamer i form af bannere på hjemmesider eller i YouTube-videoer. De er dog ikke placeret via Google Ads, men direkte efter en aftale med bloggere. Derfor er det ikke overraskende, at ejerne af hjemmesider, blogs og YouTube-kanaler gerne vil indlede et samarbejde med 1xBet. Det er ikke så svært at gøre.

Repræsentanter for 1xbet kontakter uafhængigt af hinanden berømte ifluencers for at promovere mærket. Nybegyndere bloggere og youtubere kan dog også tjene penge ved at samarbejde med bookmakeren. For at gøre det er det værd at gå ind på 1xpartners.com og registrere sig. I det personlige kabinet vil brugeren se mulige tilbud om reklame på hjemmesiden eller på YouTube. For bloggere, der har små publikumsgrupper, vil de dog være mindre attraktive end for store websteder og kanaler. For sidstnævnte er kontoret klar til at tilbyde særlige samarbejdsbetingelser. For at finde ud af dit individuelle tilbud skal du kontakte os via e-mail eller chat på Telegram (sektionen Kontakt os på 1xpartners websted).

Hvor meget betaler 1xBet for reklame?

Bookmaker 1xbet tilbyder flere samarbejdsmuligheder for partnere. Det kan være et fast gebyr for brandannoncering og betalinger for hver spiller, der tiltrækkes.

I tilfælde af fast betaling aftaler bookmakerens kontor med bloggerne om størrelsen af vederlaget. Affiliates får betaling for individuelle indlæg og videoer eller for et samarbejde om en uge/måned. Vederlaget afhænger af bloggerens fremtrædende stilling og kapaciteten af hans kanaler.

Ejeren af et websted eller en videokanal modtager penge for de tiltrukkede brugere, når han/hun tilmelder sig affiliateprogrammet. 1xbet betaler affiliates for bettorers tab. Provisionen er 15 % af det tabte beløb for væddemål.

Hver samarbejdsform har sine egne karakteristika. Fast betaling er godt for nybegyndere, og når du har etableret dit netværk af affiliates, kan du hele tiden få overskud fra de tiltrakne spillere.

Кто рекламирует 1xBet

Hvorfor promoverer 1xBet sit brand på YouTube?

Ifølge data fra 2020 bruger hver YouTube-bruger i gennemsnit 11 minutter og 24 sekunder på at se videoer. Så det er ikke overraskende, at bookmakeren 1xbet aktivt promoverer sit brand på YouTube. Virksomheden bruger store summer på at bestille annoncer fra kendte bloggere.

Platformen selv byder dog ikke reklamer for spilunderholdning velkommen. I det mindste i Rusland og andre SNG-lande, hvor spil er forbudt, kan videoer med reklamer for 1xbet blive slettet og kanaler blokeret. Dette gælder selv for kendte YouTube-kanaler. For eksempel blev Versus-kanalen midlertidigt blokeret for at reklamere for ulovlige bookmakere, som er 1xbet i Rusland. Gode gebyrer tilskynder dog til, at bookmakerreklamen vises i videoer og i billedtekster på offentliggjort indhold.

Flere spørgsmål om “Hvor meget betaler 1xbet for reklame til bloggere”

⚽ Hvem promoverer 1xbet?

1xbet-mærket bliver promoveret af berømte fodboldspillere, da virksomheden er sponsor for Barcelona, Chelsea, Liverpool, den italienske Serie A og det afrikanske fodboldforbund. Derfor kan du se Antoine Griezmann, Sergio Busquets, Arturo Vidal, Samuel Umtiti, Jorba Alba, Andrea Pirlo osv. i videoer og billeder fra 1xBet.

🎙️ Hvem lægger stemme til 1xBet-reklamerne?

Du kan finde en masse spørgsmål på internettet om voiceoveren af 1xbet-videoer. Desværre findes der ingen data om den person, hvis stemme høres i reklamerne. Måske er denne sammensværgelse relateret til bookmakerens ulovlige aktiviteter i Rusland.

💵 Hvordan får man 1xbet-reklamer?

Det kan betale sig at have en hjemmeside, en blog, en reklame på sociale netværk eller en YouTube-kanal. Jo større publikum på din kanal, jo mere interessant tilbud kan 1xbet tilbyde din partner. Du kan få oplysninger om samarbejdet på 1xpartners.com hjemmeside.

Relevante nyheder