Intro

Sletning af en 1xBet-konto: tilgængelige muligheder

Удаление аккаунта 1хБет
Efter at have oprettet en konto og efter at have stiftet bekendtskab med bookmakerens faciliteter, vil nogle spillere måske slette deres 1xBet-konto. Denne beslutning kommer ofte op hos brugere, der har tabt et pænt beløb og ønsker at stoppe taberrækken. Under alle omstændigheder er spørgsmålet “hvordan sletter man kontoen på 1xbet?” fortsat relevant. Vi vil besvare det i denne artikel.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Måder at slette 1xBet-konto på

“Frysning” af 1xbet’s spilleprofil

Hvis du læser det personlige kabinet af 1xbet omhyggeligt, kan spillere bemærke, at der ikke er nogen knap til at slette kontoen. I henhold til bookmakerens vilkår kan spillerens profil ikke slettes, men kun “fryses”. Hvis du kontakter support via en af de beskrevne kanaler, vil spilleren modtage ét svar: “1xbet-konto kan ikke slettes. Efter 3 måneder, uden nogen overførsler, bliver den henvist til status “inaktiv”. Brugerens data bliver dog ikke slettet fra databasen”. Spillere kan derfor gendanne deres profil, som beskrevet nedenfor. Vi har således en situation, hvor spillernes personlige data samt 1xbet-kontoen ikke slettes. Hvis brugeren ikke er bekymret for bookmakerens pasdata, er det nok ikke at logge ind på den personlige konto i 90 dage (3 måneder), og kontoen vil blive “frosset”. Bemærk venligst, at 1xBets profil ikke altid vil være inaktiv, når ovenstående streng er udløbet. På spilfora kan du finde oplysninger om, at login til den personlige konto blev gennemført og efter 4 måneder. Derfor giver denne metode ikke en 100% garanti.

For at fremprovokere blokering af 1xbet-kontoen

I henhold til de samme regler for bookmakeren kan en spillers profil slettes for at overtræde betingelserne for kontoret. Hvis spilleren ønsker at ty til en sådan radikal metode, så er det værd:

  • Væddemål om matchfixing.
  • At bruge ordninger, f.eks. at satse på “gafler”.
  • At være deltager i en kamp og påvirke resultatet (gælder for trænere og dommere).
  • At oprette flere konti på bookmakerens websted.

Før du bruger ovenstående snyd, er det værd at trække alle penge tilbage fra kontoen. Ellers vil de blive blokeret. Du bør også huske, at blokering af 1xbet-kontoen betyder, at spilleren ikke længere vil kunne bruge kontorets tjenester. Derudover kan han blive sortlistet af alle bookmakere. Dette vil sætte en tyk stopper for hans bettingaktiviteter Личный кабинет 1хбет

Årsager til, at man ikke kan slette en 1xBet-konto

Når spillerne finder ud af, at de ikke kan slette deres 1xbet-konto, er de forargede over det. Bookmakeren har dog grunde til, at en sådan regel er blevet stavet ud i betingelserne for brug af kontoret. For det første har mange spillere ikke noget imod at oprette en ny konto ved hjælp af deres henvisningslink. Samtidig bliver den gamle slettet. Det plejede at fungere godt før i tiden. I dag er det grunden til at blokere kontoen hos 1xbet. Når først den er blokeret, vil alle gentagne forsøg på at oprette en konto mislykkes. For det andet er spillerne modtagelige for følelser. Som allerede erindret i de indledende oplysninger, har bettorerne efter et stort tab ikke noget imod at slette deres konto. På denne måde forsikrer bookmakeren spillerne mod at træffe forhastede beslutninger. For det tredje er bookmakerne forpligtet til at opbevare brugernes personlige data i en vis periode for at forhindre hvidvaskning af penge og andre svigagtige ordninger. Væddemålsselskaberne kan udveksle oplysninger om misbrugerne og blokere deres konti (hvis der er data til rådighed).

Gendan 1xbet-konto

Hvis en spiller ikke har besøgt sin personlige konto i mere end 90 dage, og den er blevet “frosset”, kan spilleren nemt genaktivere den. For at gendanne din 1xBet-konto skal du kontakte en af supportkanalerne, f.eks. chat eller e-mail security@1xbet-team.com. Efter at have besvaret et par spørgsmål eller givet yderligere oplysninger, vil spilleren få sin konto genoprettet. Bemærk venligst, at en 1xBet-konto, der er slettet af bookmakeren, ikke kan gendannes.

Relevante nyheder