Intro

Spilleforsikring hos 1xBet: Hvordan bruger jeg tjenesten?

1хБет - Стаховка ставок
Bookmakerkontoret 1xBet giver spillerne praktiske værktøjer til at minimere tab fra dårlige væddemål. Spillere kan sælge et 1xBet-spil og få en del af pengene tilbage til deres hovedkonto. Derudover er der mulighed for at forsikre et 1xBet-spil og få 100 % af pengene indsat på kontoen. Hvad er fordelene ved denne mulighed, og hvordan adskiller den sig fra at returnere et væddemål? Læs artiklen.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Hvad er en 1xBet væddemålsforsikring?

Bettingforsikring er en ret almindelig service, som bookmakere tilbyder. Bettingforsikring 1xBet skal forstås som at få en fortjeneste, selv om væddemålet viser sig at være et tab. Det er værd at bemærke, at forsikringen kan være fuld eller delvis. I det første tilfælde modtager spilleren hele beløbet på sin personlige konto, i det andet tilfælde en vis del af det. Omkostningerne ved forsikring afhænger af dens type. Jo højere indsatsbeløbet og det forsikrede beløb (som en procentdel) er, jo højere er gebyret, som bookmakeren betaler til bettingselskabet. Omkostningerne til forsikringen opvejes dog mere end opvejes af gevinsterne. Og i tilfælde af tab mister brugeren ikke hele beløbet, men kun en fast provision, der skal betales til bookmakerens kontor.

Hvad betyder det at forsikre et væddemål hos 1xBet?

En af vores lektioner i “Betting School” om succesfulde væddemål indeholder oplysninger om sandsynlighedsteoriens indvirkning på væddemål. Blandt de givne tips vil vi gerne fremhæve et vigtigt punkt: “Ingen kender sandsynligheden for begivenheder”. Så ingen bettor kan kende 100 % af resultatet af en kamp. Selv de mest korrekte forudsigelser kan have slip-ups. Hvad med de kampe, hvor sandsynligheden for at vinde begge sider er høj? Du kan drage fordel af 1xBets forsikringstjeneste til væddemål. Mange spillere spørger sig selv: “Hvad betyder det at forsikre et væddemål hos 1xBet?” Der kan være flere svar på det. For det første kan man bruge en definition: En væddemålsforsikring er en hel eller delvis tilbagebetaling af det tabte beløb. For det andet bør der gives en beskrivelse af processen for bettingforsikring og mekanismen for at få pengene tilbage, i tilfælde af et tab. Hvis vi tager processen, kan spilleren forsikre næsten enhver* begivenhed i pre-match eller in-play. Et væddemål kan være et enkelt eller et parlay-spil. Hvad angår pengene, afhænger kompensationen fra 1xBet af det forsikrede beløb. Hvis der er valgt fuld forsikring, vil alle midler blive krediteret spillerens konto. Det er dog værd at huske på, at jo højere kompensationsprocent, jo højere servicegebyr. *Det er ikke alle indsatser, der kan dækkes. Dette vil blive diskuteret i det næste afsnit Страховка ставки 1хБет

Hvad er vilkårene for væddemålsforsikring hos 1xBet?

Bookmakeren 1xBet tilbyder nogle af de bedste betingelser for bettingforsikringer til sine brugere. Spillere kan bruge tjenesten til et væld af begivenheder og vælge de mest interessante kampe med gode odds. Der er dog en række begrænsninger, som det er værd at være opmærksom på:

 1. Væddemålsforsikring hos 1xBet er en betalt tjeneste. Gebyret afhænger af odds og det maksimale beløb, der er dækket. Udgifterne til forsikringen overstiger dog ikke brugerens gevinster.
 2. En spiller kan forsikre enkeltstående væddemål og ekspresvæddemål.
 3. Brugeren kan købe flere forsikringer for det samme væddemål. For eksempel først forsikre 10 % af beløbet og derefter 30 %. Alle købte indsatser må dog ikke overstige 100 %. Så det er værd at være forsigtig med ikke at betale for meget for tjenesten.
 4. Indskud, der foretages via cryptocurrency, er ikke dækket af forsikringer.
 5. 1xBet væddemålsforsikring er ikke tilgængelig for kampe, hvor oddsene varierer med op til 17 point.
 6. Pre-match- og live-spil kan forsikres.

Ud over de grundlæggende betingelser, der er beskrevet ovenfor, bør du være opmærksom på yderligere regler fra 1xBet’s hjemmeside:

 • Bookmakeren er ikke ansvarlig i tilfælde, hvor væddemålsforsikringstjenesten ikke er tilgængelig på grund af tekniske fejl.
 • Selskabet forbeholder sig ret til at opsige væddemålsforsikringstjenesten til enhver tid og i forbindelse med enhver begivenhed uden at give nogen begrundelse.
 • Væddemålsforsikringen kan annulleres, hvis der er opstået tekniske problemer på et hvilket som helst tidspunkt i tjenesten.

Indsatser i alle ovenstående tilfælde beregnes på et generelt grundlag i henhold til spillets resultater. Praksis viser dog, at bookmakeren sjældent anvender disse punkter fra reglerne på væddemål. Derfor er en væddemålsforsikring hos 1xBet et ganske interessant tilbud, som er værd at udnytte i risikofyldte kampe.

Hvordan tegner jeg en bettingforsikring hos 1xBet?

For at kunne bruge Betting Insurance-tjenesten skal en bruger først placere et pre-match-spil (enkelt- eller ekspresspil). Derefter skal man gå til personlig profil – “Sporthistorik”. Find et væddemål af interesse på listen og klik på “Forsikring” (ikke tilgængelig for alle væddemål, som tidligere nævnt). I det nye vindue vil spilleren se provisionen og vælge det beløb, han ønsker at forsikre. Som nævnt ovenfor kan det være en del af væddemålet eller hele væddemålet. 1хБет - продажа ставки For et fodboldspil på 100 $* og odds 1,8 er forsikringssummen f.eks.: 10 % – 6 $*, 100 % – 47 $*. Hvis brugeren vinder, modtager brugeren 80*$, hvoraf nettogevinsten er 36*$. *Eller det tilsvarende beløb i lokal valuta

Hvad afhænger forsikringsomkostningerne hos 1xBet af?

Væddemålsforsikringstjenesten hos 1xBet er gebyrpligtig og beregnes individuelt for hvert væddemål. Forsikringsberegningsformlen tager højde for begivenhedens type, odds, indsatsbeløbet og forsikringsprocenten. Da bookmakeren ikke giver en nøjagtig formel til at bestemme gebyret for denne service, er det ikke muligt at give en nøjagtig beregning. For at forstå, hvad prisen for en væddemålsforsikring kan være, er her et par eksempler:

 1. Brugeren har indgået et enkelt pre-match-spil på 100 USD* på en fodboldkamp (odds 2,00). Efter et par minutter har han besluttet at forsikre 50 % af væddemålet. Spilleselskabet tilbyder spilleren at udføre denne operation for 22$*.
 2. Brugeren har foretaget et enkelt live-spil på 100 $* på en fodboldkamp (odds 1,20). Ti minutter senere, efter at han havde indkasseret et mål, besluttede han at sikre væddemålet med 50 %. Bookmakeren forlanger et gebyr på 30$* for denne operation.

Som du kan se i eksemplet, er oddsene i kampen forskellige, men på grund af sandsynligheden for at tabe i det andet tilfælde stiger prisen på forsikringen. Det er derfor værd at beregne omhyggeligt, om det er rimeligt at bruge denne service for at undgå at miste flere penge, hvis du taber væddemålet. *Eller det tilsvarende beløb i en anden valuta

Hvad er forskellen mellem forsikring og salg af væddemål hos 1xBet?

Mange nybegyndere spørger sig selv: “Hvad er forskellen på forsikring og salg af væddemål?” Disse tjenester ligner hinanden (de kan bruges til pre-match væddemål, de hjælper dig med at få dine penge tilbage osv.), men har en række forskelle:

 • Når spilleren forsikrer et væddemål, betaler han provisionen med det samme, og når han sælger det, betaler han den på stedet (og modtager et mindre beløb på sin konto).
 • Du kan forsikre en del af et væddemål og sælge hele væddemålet.
 • Når man forsikrer væddemål, er tabet af penge mindre end ved salg af væddemål.

Brugerne kan derfor bruge de to værktøjer parallelt, afhængigt af den valgte strategi. Страховка ставки на 1xBet Afslutningsvis vil vi gerne sige, at det ikke altid er en god idé at undervære et væddemål. Det er bedre at lære at lære at forudsige resultatet af begivenhederne præcist og få den maksimale fortjeneste fra kontoret i stedet for at betale provisioner for yderligere tjenester. Derfor anbefaler vi vores Betting School til nye spillere for at lære en masse tips om, hvordan man bliver en succesfuld spiller.

Flere spørgsmål om 1xBet bettingforsikring:

⏱️ 1xBet væddemålsforsikring: Hvad er det?

“Væddemålsforsikring” er en ekstra service, der tilbydes brugerne af 1xBet. Efter at have placeret et pre-match- eller live-spil kan spillerne forsikre deres spil for at få en del af pengene tilbage. Bookmakeren giver spillerne mulighed for at lave en hel eller delvis 1xBet-forsikring. Alternativt kan en spiller bruge flere forsikringer på én gang, så længe det samlede forsikringsbeløb er 100 % af det oprindelige indskud. Omkostningerne ved flere transaktioner vil dog være højere end at bruge én forsikring for hele indsatsbeløbet.

✅ Hvordan fungerer forsikringer i 1xBet?

Forsikringen i 1xBet kan bruges umiddelbart efter at have placeret et væddemål. Spilleren skal gå til sit personlige skab og i spilhistorikken for at finde det spil, der skal forsikres. Knappen “Forsikring” vises på spillekortet, som fører spilleren til indstillingsskærmen. Brugeren vil kunne vælge det beløb, der skal forsikres, og se provisionsbeløbet for at yde tjenesten.

💵 Hvor meget koster 1xBet bettingforsikring?

Omkostningerne ved 1xBet bettingforsikring beregnes på et individuelt grundlag. Bookmakerens kontor analyserer kampen, tager hensyn til størrelsen af brugerens indsats, det tidspunkt, hvor spilleren besluttede at bruge tjenesten, og det beløb, der skal forsikres. Algoritmen beregner væddemålsgiverens provision. Hvis spilleren er enig i beløbet, kan han “købe” forsikringen. Brugeren kan også nægte og vende tilbage til spørgsmålet efter et stykke tid. Provisionsbeløbet vil dog også ændre sig, og ikke altid til væddemålsgiverens fordel.

Relevante nyheder