Intro

Sportsvæddemål hos 22Bet

Спортивные ставки 22Бет
Sportsfans eller bare spillere har sikkert hørt om betting mindst én gang. Til det er der mange kontorer, der tilbyder deres tjenester. Bookmaker 22Bet tilbyder sine spillere ikke kun klassiske væddemål på populære sportsgrene, men også mere ukonventionelle områder som cyber sport.

Hos 22Bet kan du være sikker på, at spillet er fair og pålideligt, og du kan vælge begivenheder med de højeste odds, placere ordrer, spreads, systemer samt kombinationer som f.eks. patches, jacks, kæder og multi bets. Overvej 22Bet sportsvæddemål mere detaljeret.

Sportsgrene til væddemål hos 22Bet

Sportsvæddemålsfirmaet tilbyder 23 sportsgrene at satse på 22Bet. Blandt dem er de mest populære fodbold, basketball, tennis, hockey, volleyball, bordtennis, håndbold og cricket. Der er også dem, der er mindre populære, men som har en loyal fanskare: atletik, badminton, baseball, vandpolo, bådræs, alpint skiløb, kabaddi, keirin, beachvolleyball, rugby, hestevæddeløb, snooker, hundevæddeløb, speedway, floorball, futsal og ishockey.

Hver dag kan spillerne vælge mellem over 300 sportsbegivenheder og omkring 350 cybersportbegivenheder. Alle populære verdensmarkeder er tilgængelige for væddemål. Du kan også finde begivenheder fra mindre mesterskaber. For at benytte dig af tilbuddet skal du logge ind på dit personlige kabinet eller registrere dig på 22Bet.

Ставки на спорт 22Bet

Mangfoldighed af væddemål hos 22Bet

Klassiske single bets, spreads, systemer samt kombinationer af bets som patches, latches, kæder og multi bets er alle tilgængelige hos 22Bet. Da det er svært for nybegyndere at forstå alle de indviklede væddemål hos 22Bet, har vi besluttet at beskrive kort, hvordan de adskiller sig fra hinanden:

 • Et klassisk singlebet er et almindeligt singlebet på en side, der vinder (eller spiller uafgjort). Det er den enkleste og mest populære type væddemål.
 • Et parlay er en række væddemål på flere begivenheder, som kombineres til et enkelt væddemål. Konsekvensen af dette er, at dette væddemål har et højere odds. Alle begivenheder i parlay skal dog vindes for at vinde.
 • Et system er et kompromis mellem enkeltspil og enkeltspil og består af sidstnævnte. I modsætning til et normalt express kan et system vinde, selv om nogle af valgene i kombinationen taber.
 • Et Parlay er en kombination af alle mulige Parlays af de valgte begivenheder. Det mindste antal begivenheder i denne type spil er 3, det maksimale er 8. For at få en gevinst ved et Patent skal mindst ét valg (dvs. mindst 2 af alle udfald) være korrekt.
 • Luckybetsbestår af enkeltspil og alle mulige udtryk for de valgte begivenheder. Det mindste antal valg i denne type væddemål er 2, det maksimale er 8. For at vinde skal du blot vælge mindst ét udfald korrekt for at vinde.
 • En kæde er et sæt enkeltspil, der består af begivenheder, som er uafhængige af hinanden. Spilleren kan selv vælge rækkefølgen af indsatser og kun satse på den første begivenhed i kæden. Efter at hvert enkeltspil, der indgår i kæden, er trukket, beregnes summen på denne konto.
 • Multi betting er et bettingsystem, der består af flere indsatser eller enkeltindsatser.

Ud over det anførte udvalg af væddemål på kontorets websted er der interessante bonusser og kampagner 22Bet. Takket være dem kan du øge dine gevinster fra placerede væddemål.

Væddemål på eSports hos 22Bet

Online væddemål på cyber sport er blevet mere og mere populært med udviklingen af internettet hos 22Bet. Med hensyn til popularitet og væddemålsniveau er de næsten lige så populære som de mest kendte sportsgrene som fodbold, basketball og tennis.

Væddemål på cybersport og væddemål på traditionelle sportsgrene har den samme logik. Fodbold involverer f.eks. atleter, der konkurrerer, mens cybersport involverer spillere, der styrer figurer eller hold i et onlinespil.

Ставки на киберспорт 22Бет

Blandt de spil, som 22Bet tilbyder sine tilhængere, kan man finde f.eks:

 • FIFA;
 • Mortal Kombat;
 • Dota;
 • World of Tanks;
 • Counter Strike;
 • NBA Playgrounds;
 • King of Fighters;
 • Sonic;
 • og andre.

Derudover kan brugerne finde væddemål på cyberhockey, -Basketball, -Volleyball, -NFL, -UFC, -Cricket, -Rugby, -Tennis, -Wrestling, -Rally, -Golf, -Baseball, -Lacrosse og andre sportsgrene. I alt tilbyder bookmakerens hjemmeside mere end 60 typer af spil til 22bet cyber sportsgrene. Og det antal vokser hele tiden.

Relevante nyheder