Intro

Typer af indsatser på 1xBet og deres funktioner

Виды ставок 1хБет
Spillemarkedet er i rivende udvikling på verdensplan. Konkurrencen mellem bookmakerne og nye teknologier, der gør det muligt at placere væddemål på afstand, bidrager til den hurtige udvikling. Så det er ikke overraskende, at 1xBet, der kæmper om lederskabet på markedet, forsøger at diversificere sit tilbud. Dette gælder også for fremkomsten af nye væddemålstyper 1xBet. Hvilke typer af væddemål er tilgængelige for kontorets brugere, og hvad er forskellene mellem dem? Lad os besvare spørgsmålene i artiklen.

Logo 1xbet
100 % bonus op til 100 EUR

1xBet registrering1xBet registrering

Bedste alternative bookmaker, hvis 1xbet ikke opererer i dit land:

Logo 22bet

100% bonus op til 122 EUR

Tilgængelige typer af spil 1xBet

Begynder-spillere er normalt bekendt med single bets (ordinarians) og 1xBet express bets (sammensatte bets). Bookmakeren tilbyder dog mange flere væddemålstyper til spillerne. Ud over de klassiske væddemål (singler og kombinationsvæddemål) kan brugerne placere variationer af disse væddemål på siden: lave kæder, systemer, trustvæddemål osv.

Bookmakeren arbejder konstant på at udvide sit tilbud. I 2019 blev for eksempel anti-extras, lacs og patenter tilgængelige for brugerne i 2019. Vi anbefaler derfor, at du gør dig bekendt med de aktuelle 1xBet-væddemålstyper, der er beskrevet i reglerne. For at gøre det skal du gå til siden “Regler” i afsnittet “Information” (menuen findes nederst på siden). Punkt 4 omhandler de typer af væddemål på bookmakerens hjemmeside. I skrivende stund var der 11.

Karakteristik af typer af væddemål på 1xBet

Som nævnt ovenfor kan spillerne ud over enkelt- og ekspresvæddemål benytte sig af yderligere 9 typer af væddemål hos 1xbet. På nuværende tidspunkt tilbyder bookmakeren spillerne følgende typer af væddemål:

 • Enkeltspil (single bets) er spil, der indeholder ét resultat på en enkelt sportsbegivenhed. Hvis brugeren vinder, modtager han gevinsten, som er lig med summen af indsatsen ganget med oddset.
 • Ekspresvæddemål (expresses) er væddemål på 2 eller flere uafhængige* udfald af kampe. Gevinstbeløbet afhænger af antallet af valg (der kan anvendes yderligere odds) og de specifikke detaljer for beregning af gevinsten for væddemålet (der kan ikke tillades tabende udfald i kombinationen). Gevinsten for et Parlay beregnes ved at gange indsatsen med oddsene for resultaterne.
 • Et system er en kombination af udtræk af en vis størrelse og et på forhånd udvalgt antal begivenheder. Det er således muligt at inkludere ekspresspil i systemet, som kun indeholder begivenheder før kampen. Det maksimale antal varianter i systemet er 184756, og antallet af begivenheder er 20. Beregningen af gevinster sker i henhold til det skema, der er beskrevet i reglerne.
 • En kæde er et sæt ordinærer på uafhængige* begivenheder. Brugeren bestemmer selv rækkefølgen af indsatser i kombinationen og beløbet for den første indsats (det er kædens startbeløb). Efter at begivenheden er spillet, bestemmes beløbet for den næste indsats i kombinationen. Hvis kædens sum efter beregningen af resultatet er lig med nul, betragtes indsatsen som tabt.
 • Trust bet – et væddemål, som brugeren placerer for de midler, som bookmakeren har stillet til rådighed som forskud. Forskudsspillets beløb beregnes af 1xBet på baggrund af væddemålsgiverens uudnyttede væddemål. Tillidsvæddemål er tilgængelige for almindelige brugere, som ikke har overtrådt bookmakerens regler. Nyankomne spillere skal opbygge troværdighed på siden for at drage fordel af denne type væddemål.
 • Promokode væddemål – et væddemål, som væddemanden ikke betaler noget for. Bookmakeren giver spilleren en særlig kode, som gør det muligt for spilleren at danne et enkelt- eller ekspresvæddemål. Gevinsten bliver dog ikke krediteret hovedkontoen, men bonuskontoen og skal satses. Betingelserne for indsatser afhænger af kampagnen.
 • Amulti-spil er et spil, der består af enkelt- og/eller ekspresspil. Brugeren kan bruge en lobby (et resultat, der vil påvirke gevinsten af hele væddemålet). I et sådant tilfælde afhænger succesen for hele multibet af den valgte betingelse. Hvis der ikke er valgt nogen lobby, beregnes kombinationen som et system. Gevinstbeløbet afhænger af brugen af lobby.
 • Betinget væddemål – et væddemål, der består af enkelt- og multispil på uafhængige* begivenheder. Rækkefølgen af valg i et betinget væddemål er op til brugeren. Gevinsten beregnes også i den rækkefølge, som væddemanden har valgt.
 • Et anti-match er en kombination af mere end 2 udfald. Som du kan forstå af navnet, spiller væddemålet, hvis alle kampe tabes. Oddset for at vinde på Anti-Match regnes gennem den modsatte sandsynlighed fra Parlay. Regelsiden har flere muligheder for detaljerede beregninger.
 • Lucky – et spil, der omfatter 2 til 8 enkelt- eller ekspresspil. Disse kan kombineres elastisk sammen for at lave en flot gevinst. Størrelsen af gevinsten afhænger af typerne af væddemål, antallet af valg i ekspresserne og oddsene.
 • Et parlay er en kombination af 3 til 8 valg med forskellige antal udfald. Skemaet til beregning af gevinster kan findes på 1xBets regelside.

*Resultatet af det ene væddemål påvirker ikke det andet.

Доверительная ставка 1хБет

Funktioner af 1xBet-spiltyper

Efter at have læst de korte beskrivelser af væddemålstyperne hos 1xBet kan det se ud til, at de ligner hinanden. Faktisk er forskellene mellem enkelt- og ekspresvæddemål nemme at se. Men hvad er forskellen mellem et system og et parlay? For at fremhæve funktionerne ved de enkelte spiltyper har vi udarbejdet en tabel:

Spiltype hos 1xBet Karakteristisk træk
Enkelt Enkeltstående begivenhed, nøjagtig afregning
Ekspresvæddemål Et spil består af mere end 2 valg. Hvis man taber én begivenhed, taber man Parlay-spillet.
System En kombination af parlay-udvælgelser. Gevinster tælles individuelt for hvert spil og lægges derefter sammen. Nogle af vores Parlay-udvælgelser kan tabes.
Chain En kombination af flere begivenheder. Hvis det første valg tabes eller hele beløbet tabes i en kæde, er væddemålet tabt.
Confidenza Modtagelse af et væddemålsforskud fra bookmakeren.
Promokode væddemål Et gratis væddemål. Gevinsten skal vindes tilbage.
Multispil Væddemål på 3 begivenheder. Gevinsterne beregnes på samme måde som i systemet.
Betinget væddemål Den næste indsats i kombinationen må ikke være højere end den i den foregående kombination.
Antiexpress Begivenhederne i sedlen skal tabes.
Lucky Hvis mindst ét valg er vellykket, vinder indsatsen.
Patent Mindst 2 begivenheder i kombinationen skal være spillet.

De mange forskellige væddemål på 1xBet-webstedet giver spillerne mulighed for at danne den bedste kombination af væddemål for at få den maksimale gevinst. Nybegyndere bør dog huske på, at for at få succes er det vigtigt at forstå vilkårene for hver enkelt væddemålstype. Du kan finde omfattende information på bookmakerens portal i afsnittet “Regler”.

Relevante nyheder