Intro

Udbetaling af penge fra 22Bet: metoder og funktioner

Вывод денег 22Бет
22Bet er en af de få bettingbutikker, der kan tilbyde deres kunder en bred vifte af betalingsmetoder. I vores artikel om, hvordan du foretager en indbetaling hos 22Bet, beskrev vi de vigtigste muligheder for at indbetale penge til din bettingkonto. Der blev også talt om det store udvalg af betalingsmetoder, mere end 70 for alle markeder. Hvad angår udbetaling af penge fra 22Bet, er antallet af tilgængelige tjenester over 40. Hvordan betalinger foretages, og hvordan du får de tjente penge til din personlige konto, vil vi fortælle dig i en ny artikel.

Udbetalingsmetoder fra 22Bet

Som det allerede blev nævnt i indledningen, har spillerne mere end 40 måder at hæve penge fra 22Bet på. Når det er sagt, så har bookmakeren en stor fordel i forhold til sine konkurrenter. Hvis en spiller har indbetalt via flere metoder, såsom bankkort og cryptocurrency wallet, så kan han trække penge ud til detaljerne i et af disse værktøjer. På andre portaler kan penge kun hæves til den konto, hvorfra de blev indbetalt. Flere detaljer om 22Bets udbetalingsregler vil blive diskuteret i det næste afsnit.

Udbetalingsmetoder fra 22Bet er konventionelt opdelt i:

 • Bankkort. Du kan foretage overførsler til Visa og MasterCard.
 • Elektroniske tegnebøger. Hjemmesiden understøtter Skrill, Perfect Money, Jeton Wallet, iWallet osv.
 • Betalingssystemer. Overførsler kan foretages via Payeer og Neteller.
 • Bankoverførsler. Penge kan modtages via bankkontoplysninger.
 • Kryptovalutaer. Bookmakeren understøtter overførsler til kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin Dogecoin, Dash osv.

Du kan læse mere om betalingsmetoderne på siden “Udbetaling af penge” i dit personlige kabinet. Det skal bemærkes, at antallet af betalingsmetoder og tjenester kan variere afhængigt af spillerens bopælsland.

Udbetalingsprocedure fra 22Bet

Bookmakeren har taget det finansielle spørgsmål meget alvorligt og har udarbejdet klare regler for udbetaling af penge. Du kan læse reglerne på bookmakerens officielle hjemmeside, i afsnittet “Instruktioner”. Vi anbefaler at læse informationen for at finde ud af, hvilke overtrædelser af reglerne der vil føre til problemer med at hæve penge fra 22bet og endda blokering af din konto. Desværre er det ikke altid muligt at genoprette adgangen til 22Bets profil efter overtrædelser.

Вывод средств 22Бет

Hele processen med at hæve penge fra 22Bet er ganske enkel. Den kan beskrives i følgende trin:

 1. Log ind på dit personlige kabinet og gå til siden “Træk penge ud”.
 2. Vælg betalingsmetode blandt de tilgængelige betalingsmetoder for det land, hvor spilleren har bopæl.
 3. Udfyld formularen: det beløb, der skal trækkes ud, og oplysninger om spilleren.
 4. Bekræft betaling og afgiv alle de nødvendige dokumenter.

Det skal huskes, at for at overføre penge fra spillekontoen til en personlig konto skal brugeren verificeres. Denne og andre funktioner vil blive diskuteret i det næste afsnit.

Funktioner ved udbetaling af penge fra 22bet

Bookmakerkontoret 22Bet har gjort proceduren for udbetaling af penge fra spillekontoen til den personlige konto så enkel som muligt. Tidligere har vi beskrevet processen, som består af fire punkter. Nybegyndere bør dog være opmærksomme på følgende funktioner, uden hvilke det ikke vil være muligt at hæve penge fra 22Bet:

 • For at kunne udbetale penge skal profilen verificeres. For at bestå identitetskontrollen på bookmakerens hjemmeside skal spilleren udfylde kortet med oplysninger om sig selv (i afsnittet “Personlige data”). Desuden skal der fremlægges en scannet kopi af dokumentet eller et foto med dit pas i nærheden af dit ansigt.
 • De indbetalte penge skal deltage i væddemål. Først efter 100% af omsætningen kan de trækkes ud.
 • Kontoen skal indeholde det beløb, der er nødvendigt for at placere et væddemål. Minimumsbeløbet for at hæve penge er 1,5 dollars eller tilsvarende.
 • Penge kan kun hæves fra 22Bet til de samme kontooplysninger, som blev brugt til indbetaling (ikke nødvendigvis denne gang).
 • Hvis du har nogen ufortjente bonusser, vil de blive fortabt.

Вывод денег с 22Бет

Spillere bør også være opmærksomme på sådanne funktioner for pengeoverførsler fra 22Bets websted:

 • Bookmakeren opkræver ikke et gebyr, når du hæver penge til din konto. Der kan dog blive opkrævet gebyr af de betalingssystemer, der overfører pengene. Gebyrerne kan findes på hjemmesiden for den valgte tjeneste.
 • Udbetalinger foretages 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Anmodning om udbetaling dannes i dit personlige kabinet i afsnittet “Udbetaling fra konto”.
 • For ejere af smartphones og tablets er elektroniske overførsler tilgængelige via mobilappen. Du kan finde en kort artikel på vores hjemmeside om Android- og iOS-apps.

Normalt går udbetalingen af penge uden problemer. Hvis der er forsinkelser i overførslen af penge, bør du kontakte bettingfirmaets tekniske supportteam. For at gøre dette skal du blot skrive til live-chatten eller sende en e-mail til tjenesten.

Relevante nyheder